JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 13:01
fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:41
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:39
Ja sam orvo poluvrijeme samo odgledao, i nevjerovatno mi je koliko je onaj Vehabovic glup igrac. Ima lik zuti karton, i pravi 2-3 potencijalno opasna starta. Sreca njegova pa su se igraci sirokog povukli iz duela par puta.
Koliko su realna naša tri kartona u prvom?
U drugom i Široki dobio smiješne kartone, nismo samo mi.. Radovac...
Ma ne govorim ja, niti ulazim u to kakvi su kartini bili, nego kazem da glup moras biti da ides onakve startove praviti, a znas da vec imas zu ti karton.
Poteze se od sinoc rasprava, evo ti kao neutralan reci jesu li bila ili ne, posto eto mi smo subjektivni. Mislim opet bolje je da pricamo o tome je li bio karton i je li baš suđenje toliko nisko u našoj ligi već da se smaramo sa super ligom ili o čemu već svijet bruji.
Vehabovic je neinteligentan fudbaler, jedina lucidnost mu je kad pogodi klupu pri izlasku sa terena, ja ga licno ne volim zbog toga sto je bezobrazan.
Pa trebamo pricati izmedju sebe bez vrijedjanja, isto kao sto mislim da je protiv Slobode svirano penala bezveznih ili Željo što je primio gol protiv te iste Slobode iz nedozvoljene pozicije ili što je Mujić fulio Rijadu karton i je li uopste bio crveni..