FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 14 jan 2014, 14:10

Čitaj šta čovjek piše
daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.
ne znam šta ti je ovdje smiješno i nejasno ,ako se nastavi raditi ovim tempom borba za izlazak u Evropu je sasvim realan cilj u periodu od 4,5 g.

I ne ide ti ovo trolanje puno si bolji u plakanju i cmizdrenju na temi ljubav i ses :lol: .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2014, 14:16

Elegant je napisao/la: Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?! :lol: Hajde jos titulu i kup najavite da bude full paket.

Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
Smijesan ispadas sa svojim bukvalnim shvatanjem. :?

Nisam rekao da ce Sloboda naredne sezone krenuti u pohod na trofeje nego sam lijepo napisao da u narednim godinama a to bi moglo biti u periodu od 5-10 godina, ili manje ili vise krenuti u pohod na trofeje. Uglavnom sa ovim nacinom rada i sa Azmirom na mjestu predsjednika posve je normalno da Sloboda bude kandidat za sami vrh, sto naravno, izvini ali moram ti reci to tvoj um jednostavno ne moze da shvati ili jednostavno nece.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 14 jan 2014, 14:18

Omerbavarac je napisao/la:U Sloveniji na pripremama utakmice protiv Zvezde i Sturma. Odavno nisam citao bolje infformacije kada je Sloboda u pitanju. Ovo fakat ohrabruje i daje nam nadu da ce Sloboda u narednim godinama biti jedan od glavnih kandidata za Europska takmicenja.

Taman da se do tada jos stadion malo sredi i onda udri sa Europljanima. :mrgreen:

Edit: malo sam zakasnio sa objavljivanjem vijesti ali nema veze. :mrgreen:
Takodjer je Almir Halilovic novo pojacanje i dolazi iz Bratstva, idealno, jer to znaci oslabljivanje konkurenata. 8-)
Odlazak Halilovica iz bratstva nije oslabljivanje konkurenta,pa taj igrac u bratstvu nista nije dao osim 2-3 ukupno odigrane utakmice,3 centarsuta i 3 ubacena kornera,to smo od njega vidili mi u gracanici za 6 mjeseci,ostalo samo povreda za povredom,tako da on bratstvu i nije bio bitan igrac ali mozda u slobodi KONACNO proigra :lol: :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jan 2014, 14:21

ado78 je napisao/la: Odlazak Halilovica iz bratstva nije oslabljivanje konkurenta,pa taj igrac u bratstvu nista nije dao osim 2-3 ukupno odigrane utakmice,3 centarsuta i 3 ubacena kornera,to smo od njega vidili mi u gracanici za 6 mjeseci,ostalo samo povreda za povredom,tako da on bratstvu i nije bio bitan igrac ali mozda u slobodi KONACNO proigra :lol: :lol:
On zadnji put kad je bio u Slobodi bio jedan od boljih igraca, jest da je to ona sezona kad smo ispali, i bili dosta losi ali svejedno.
Mada ja mislim da je on doveden vise da se pojaca konkurencija, mislim da ce na njegovoj poziciji doc jos jedan igrac sigurno.
On je iskusan, domaci igrac, odma znaci smanjeni troskovi, a bolji je od ovih nasih krila koji su igrali na jesen.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 14:23

klasik je napisao/la:
ado78 je napisao/la: Odlazak Halilovica iz bratstva nije oslabljivanje konkurenta,pa taj igrac u bratstvu nista nije dao osim 2-3 ukupno odigrane utakmice,3 centarsuta i 3 ubacena kornera,to smo od njega vidili mi u gracanici za 6 mjeseci,ostalo samo povreda za povredom,tako da on bratstvu i nije bio bitan igrac ali mozda u slobodi KONACNO proigra :lol: :lol:
On zadnji put kad je bio u Slobodi bio jedan od boljih igraca, jest da je to ona sezona kad smo ispali, i bili dosta losi ali svejedno.
Mada ja mislim da je on doveden vise da se pojaca konkurencija, mislim da ce na njegovoj poziciji doc jos jedan igrac sigurno.
On je iskusan, domaci igrac, odma znaci smanjeni troskovi, a bolji je od ovih nasih krila koji su igrali na jesen.
ma pusti price ima Halil razlog zasto nije igrao u Bratstvu ;) momak je uvjek ostavljo srce na terenu i bio jedan od boljih
Sloboda Tuzla

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 jan 2014, 14:28

fukaratz je napisao/la:
klasik je napisao/la:
ma pusti price ima Halil razlog zasto nije igrao u Bratstvu ;) momak je uvjek ostavljo srce na terenu i bio jedan od boljih
Brate nemoj mislit da podj.ebavam ali ado78 je upravu , jer halil je bio dugo vremena povrijeden.On jeste dobar igrac ali kod nas nije Bog zna sta pokazao.....A vjeruj mi da znam i za te razloge zasto nije ostao jako dobro sam upucen ;)
www.nkbratstvogracanica.com

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 14:30

pa momak jeste imao povredu i oporavljo se al sta je bilo pred kraj polusezone je druga prica :!:
Sloboda Tuzla

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 jan 2014, 14:32

fukaratz je napisao/la:pa momak jeste imao povredu i oporavljo se al sta je bilo pred kraj polusezone je druga prica :!:
Sve znam to i hocu da ti kazem , i znam i zasto je otisao i sve ;) Dobro pojacanje za vas samo ako je uspio sanirat povredu ;)
www.nkbratstvogracanica.com

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 14 jan 2014, 14:56

Odovic -centralni vezni i Irhan Smajic iz Olimpika dolaze.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 15:00

Solskjaer je napisao/la:Odovic -centralni vezni i Irhan Smajic iz Olimpika dolaze.
Jbg prijatelju vec sam zabrinut. Ko ce to sve nahraniti i krevete spremiti? :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 14 jan 2014, 15:01

Almir Halilović se vraća na Tušanj

slika

Halilović je dobro poznat navijačima na Tušnju s obzirom da je ponikao u našem Klubu. Prvi put je zaigrao za naš prvi tim prije sedam godina, nakon čega je ovaj ljevonogi veznjak karijeru nastavio u Orašju. Na Tušanj se vratio 2010. godine, a nakon dvije sezone je prešao u Zvijezdu iz Gradačca.

Njegov posljednji klub bilo je gračaničko Bratstvo, trenutno drugoplasirani tim Prve lige FBiH.

Almir Halilović je sa upravom našeg Kluba dogovorio jednogodišnju saradnju. Riječ je o iskusnom fudbaleru koji podjednako dobro igra na pozicijama lijevog beka i krila.

fksloboda.ba
Solina navija za Slobodu!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jan 2014, 15:04

Solskjaer je napisao/la:Odovic -centralni vezni i Irhan Smajic iz Olimpika dolaze.
Ova dva igraca mi se ne svidjaju nikako, nista pametno nemogu za njih da nadjem ;)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Solskjaer
Kontakt:

Post Postao/la Solskjaer » 14 jan 2014, 15:04

Probisvjet je napisao/la:
Jbg prijatelju vec sam zabrinut. Ko ce to sve nahraniti i krevete spremiti? :lol:
Ovo ti je provjerena informacija neki vas iz Tuzle radi u Olimpiku i koliko znam jos davno je ponudio Slobodi saradnju odnosno neke igrace na posudbu u dogovoru sa predsjednikom kluba ali se cekalo imenovanje trenera. Mislim da je sa Husaricem on nagovorio Kapica da dodje u Tuzlu jer je Kapic imao dogovor sa Jedinstvom ali se preko noci sve promjenilo i mali je potpisao za Slobodu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 15:15

Svakom igracu je bitna cinjenica da ima u CV da ga je trenirao "trener svih trenera".
Cuo sam se jucer sa prijateljem koji igra u Jedinstvu i odusevljen je dovodjenjem Cire u Slobodu. Kaze: "...da mi ponude dosao bi biciklom iz Bihaca." Ciro je veliko ime, najvece na ovim prostorima, svih vremena.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jan 2014, 15:16

sta mozemo ocekivati od Odovica i Smajica...kakav je Odovic igrac, ofanzivno ili defanzivno orjentisan vezni itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2014, 15:18

za ovog Smajica znam da ima kvalitet i mogao bi nam puno pomoci! a za ovog Odovica prvi put cujem, ne znam jed defanzivni ili ofanzivni vezni :( al kako god iz premier lige je i ne moze biti losiji od Brckalica, Hasanovica,... jest nas Azmir razmazio sad nam ne odgovaraju ni igraci iz premier lige :lol:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 15:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:sta mozemo ocekivati od Odovica i Smajica...kakav je Odovic igrac, ofanzivno ili defanzivno orjentisan vezni itd itd
Nikola Odovic je mlad momak i igra veznog koliko znam, a Irhan Smajic je napadac i nije se bas naigrao zbog jake konkurencije. Ko zna mozda se ovdje bas dokazu, a trebali bi imati zelju za dokazivanjem jer ovo za njih moze biti prekretnica karijere. Ako ih Ciro ne zapazi onda su pida.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jan 2014, 15:21

Sinoć baš kontam kako bi bilo dobro da odigramo prijateljsku protiv nekog od velikih timova ( da li iz bivše velike četvorke ili evropskog nekog kluba) i sad vidim s kim su dogovorene prijateljske :D
Mada bi bilo bolje kad bi se neka prijateljska odigrala i na Tušnju takođe protiv neke evropske ekipe i da ulaznica bude marka dvije nešto simblično, bio bi pun stadion ubjeđen sam,plus bi to rezultiralo popularizaciji Slobode kako u Tz tako i na kantonu jer raja sa ovog kantona je poželila dobrih utakmica tj da vidi neku jaču ekipu ;) Šteta što Ćiro nije više dobar sa Mamićem da nam Dinamo dovede :lol: :lol: :lol: :lol:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 jan 2014, 15:33

Elegant je napisao/la: Niste se ni vratili u PL a vec ste glavni kandidat za Euro takmicenja a jos bi da ih igrate na Tusnju koje ima 1 tribinu i to ne dovrsenu ne uslovnu za UEFA takmicennje ?! :lol: Hajde jos titulu i kup najavite da bude full paket.

Sta sve covjek nece procitat ... jos puno pure vam treba klubu da budete kao Zeljeznicar, Sarajevo, Siroki Brijeg.
Brate poštujem te kao čovjeka, zbog nekih drugih podforuma. I poštujem tvoje pravo da daš svoje mišljenje.

Ali, da li tebi predstavlja neku radost to što ćeš nekom sjebat raspoloženje. Svi mi to dobro znamo bolje od tebe. Ali ono što nama sada treba jeste ta "mašta" stvaranje te euforije, koja šalje poruku "evo gledajte, ide bolje ujedinimo se sad svi, dođite opet na Tušanj". Baš ono o čemu je Azmir pričao za tuzlanski.

Ti misliš da smo mi iz Tuzle zaostali, retardirani. Svi vi iz Sa to mislite, vama na dušu. Nekad treba stavit ružičaste naočale, a ovo je taj trenutak. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jan 2014, 15:39

koliko sam vidio ovog Irhana Smajića u Olimpicu, momak je panj teški .. nadam se da će grijati klupu Kapiću i Huseinbašiću ako dođe :D a tu je i Plakalo :D za ovog drugog pojma nemam, kao i većina ovdje :D nego, dajte ba centralne vezne, Bošnjaka dajte :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.