Jeste, nevjerovatno dobar bio. Prvih pola sata sam mislio da ide Gigović vol.2, tri žuta kartona ni za šta, a onda nakon toga ko Collina u prajmu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I grbic i mujic i negomirovic... a nadrobili ste bog zna koliko...
Cak je neko napisao kako to da banjalucki smecar grbic moze da sudi sirokom i velezu... nesto slicno.
Cak je neko napisao kako to da banjalucki smecar grbic moze da sudi sirokom i velezu... nesto slicno.
Realno govoreći, napunio nas je kartonima, a da nismo nijedan jedini grub faul napravili na utakmici. Je li namjerno ili slučajno, ne znam, ali idiotski je svakako.
Jeste, utakmica nije bila pretjerano gruba ali za prigovor jedva docekaju da lupe karton.
Tako je od pocetka polusezone.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sarajevo u bas losoj formi, igra bez igre, i ne zasluzuju titulu, jer im je svaka utakmica za ku rac , 0:1 0:0 1:0 i naravno 0:2 neki dan. Borcu dajem malu prednost, Vico ce tu takodjer malo pomoci ,Zrinjski uz pobjedu protiv pitica ce dobiti krila pa ih ocekujem u bitku sa Borcem .. Velez nema kvalitet za titulu, razumijem euforiju i sve, ruku na srce 4ta pozicija je maximum
Borac 32%
Zrinjski 29%
Sarajevo 24%
Velež 15%
Borac 32%
Zrinjski 29%
Sarajevo 24%
Velež 15%
Još kad bi ti neko pokazao ko s kim igra do kraja tih 24 bi ti brzo poraslo na 40. 

Sve si u pravu.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:21Sarajevo u bas losoj formi, igra bez igre, i ne zasluzuju titulu, jer im je svaka utakmica za ku rac , 0:1 0:0 1:0 i naravno 0:2 neki dan. Borcu dajem malu prednost, Vico ce tu takodjer malo pomoci ,Zrinjski uz pobjedu protiv pitica ce dobiti krila pa ih ocekujem u bitku sa Borcem .. Velez nema kvalitet za titulu, razumijem euforiju i sve, ruku na srce 4ta pozicija je maximum
Borac 32%
Zrinjski 29%
Sarajevo 24%
Velež 15%
borac Vico
svinjski Beus
sarajevo SDA
Velez namamo nikoga samo sami sebe.
Sto mi je poznata ova pricaPappiPapp je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:24Sve si u pravu.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:21Sarajevo u bas losoj formi, igra bez igre, i ne zasluzuju titulu, jer im je svaka utakmica za ku rac , 0:1 0:0 1:0 i naravno 0:2 neki dan. Borcu dajem malu prednost, Vico ce tu takodjer malo pomoci ,Zrinjski uz pobjedu protiv pitica ce dobiti krila pa ih ocekujem u bitku sa Borcem .. Velez nema kvalitet za titulu, razumijem euforiju i sve, ruku na srce 4ta pozicija je maximum
Borac 32%
Zrinjski 29%
Sarajevo 24%
Velež 15%
borac Vico
svinjski Beus
sarajevo SDA
Velez namamo nikoga samo sami sebe.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam orvo poluvrijeme samo odgledao, i nevjerovatno mi je koliko je onaj Vehabovic glup igrac. Ima lik zuti karton, i pravi 2-3 potencijalno opasna starta. Sreca njegova pa su se igraci sirokog povukli iz duela par puta.
PSPHM
-
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:39Ja sam orvo poluvrijeme samo odgledao, i nevjerovatno mi je koliko je onaj Vehabovic glup igrac. Ima lik zuti karton, i pravi 2-3 potencijalno opasna starta. Sreca njegova pa su se igraci sirokog povukli iz duela par puta.
Koliko su realna naša tri kartona u prvom?
U drugom i Široki dobio smiješne kartone, nismo samo mi.. Radovac...
Ti si naša ljubav jedina!
- Banjalucki
- Kontakt:
Neka uzme titulu najbolji...Sarajevo prepušta ovo kolo Borcu prvo mjesto ali će do kraja biti mrtva trka ! jedino Željo nikako da pročepi 

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Priprema nas za borac. Protiv krupe pokazat ce bar trojici treci zuti. Bukvalno smo dobili 4 zuta a faula postenog nismo napravili.fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:41JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:39Ja sam orvo poluvrijeme samo odgledao, i nevjerovatno mi je koliko je onaj Vehabovic glup igrac. Ima lik zuti karton, i pravi 2-3 potencijalno opasna starta. Sreca njegova pa su se igraci sirokog povukli iz duela par puta.
#musvdg
- Banjalucki
- Kontakt:
I tako je 10 dana pre utakmice krenulo kmečanje.....1922VFC1981 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:45Priprema nas za borac. Protiv krupe pokazat ce bar trojici treci zuti. Bukvalno smo dobili 4 zuta a faula postenog nismo napravili.fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:41JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:39Ja sam orvo poluvrijeme samo odgledao, i nevjerovatno mi je koliko je onaj Vehabovic glup igrac. Ima lik zuti karton, i pravi 2-3 potencijalno opasna starta. Sreca njegova pa su se igraci sirokog povukli iz duela par puta.

-
- Kontakt:
Nema kmecanja, vec realna slika jucerasnjih zutih kartona. Teska smijurija, al eto
#musvdg
- Banjalucki
- Kontakt:
Majstore opšte je poznato da taj dan, ta utakmica, taj sudija i taj rival koji nisu oštetili kmelež ne postoje....jednostavno ne prestajete sa teorijama zavjere oko vas, nemate mjeru uopšte...1922VFC1981 je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:51Nema kmecanja, vec realna slika jucerasnjih zutih kartona. Teska smijurija, al eto
-
- Kontakt:
De banjalucki da izvines ne jedi gov.na rezonuj nekad stvari na pravi nacin, ti mislis da je kmecanje nije, pogledaj realno svaku situaciju, ako je ono žuti onda je nebo crveno.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Kod nas 2 zuta kartona imaju:
Anđušić Nemanja
Radovac Samir
Ovčina Haris
Ćosić Mehmed
Brandao de Souza Ubiratan
Ferreyra Fernando Dario
Hasanovic i Edo ciste kartone protiv Krupe.
Anđušić Nemanja
Radovac Samir
Ovčina Haris
Ćosić Mehmed
Brandao de Souza Ubiratan
Ferreyra Fernando Dario
Hasanovic i Edo ciste kartone protiv Krupe.
Forzza Velez
Ne komuniciraj sa lopinama.fudbalfudbal je napisao/la: ↑19 apr 2021, 12:56De banjalucki da izvines ne jedi gov.na rezonuj nekad stvari na pravi nacin, ti mislis da je kmecanje nije, pogledaj realno svaku situaciju, ako je ono žuti onda je nebo crveno.
-
- Kontakt:
Daj stvarno pretjerujete sa sudijama. Gigović nas povalio i to je to. Naši moraju izbacit seljački mentalitet i prigovarat za svaku. Domaćinsko suđenje je svuda u svijetu, neki faul gore dole, šuti i igraj.
Još se nekom pravdate, nasjedate na dječije provokacije, 50 upisa od sinoć o 3-4 bezvezna žuta. Samo ga Radovac nije zaslužio. ! Da nas je sudija išao povalit svirao bi penal kad je Darija lopta udarila u rame/ruku.
Još se nekom pravdate, nasjedate na dječije provokacije, 50 upisa od sinoć o 3-4 bezvezna žuta. Samo ga Radovac nije zaslužio. ! Da nas je sudija išao povalit svirao bi penal kad je Darija lopta udarila u rame/ruku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.