Ma ja to samo jer je Damir u pitanju. Ovdje i jest jedini problem ta povreda, da nije šta ozbiljno, protivnik je nebitan.delinjo je napisao/la:znam bolan nego ovako si i ti danas ...prizeljkivao potop pa moram vratiti ...ali sto se ovo Noklica drzi za lakat...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma šta ću pisati, drma početna euforija prašinara. Ugasiti će se uskoro.delinjo je napisao/la:Sila braco ...piisi slobodno haha
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ma mozda je njegov onaj klasicni supljak znas da on voli ove stvari,centar paznje i to....ali ako ga fkt boli tu je negdje i kraj ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj me ne za*ebavaj, kakav centar pažnje protiv ovoga, dobiti će ga bez ruku. 

41.21.1.
ali je priprema ako ga neko natambura da moze japa srati kako je povrijedjen...klasikaS-Y-L-A-R je napisao/la:Daj me ne za*ebavaj, kakav centar pažnje protiv ovoga, dobiti će ga bez ruku.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To ti je fakt, njega dedo Fedo i Rafan trenutno i mogu dobiti jedino povrijeđenog. 

41.21.1.
nemoj da se vracamo na one mec lopte...boli josS-Y-L-A-R je napisao/la:To ti je fakt, njega dedo Fedo i Rafan trenutno i mogu dobiti jedino povrijeđenog.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ovaj argentinac nek odmah okaci reket o klin...ne znam kako marku zaradi od ovog sporta haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Kakav je retard ovaj frajko, aj bježi tamo idiote jedan, odoh leć
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Aj završi to brzinski i oporavljaj se. Treba svježe lupati šampione u drugoj sedmici.
41.21.1.
Pokusava nesto al ne prolazidelinjo je napisao/la:gledam zrijeb sto je najgore on do Novaka se moze ovako haman glupirati i kalkulisati ...odredjviati sebi koliko ce da se zadrzi na terenu ...jesi primjetio ovo sto pokusava sa drugim servisom ?darker10 je napisao/la:Tesko je vala znat dal Federer pokusava nesto duze ostajat na terenu i isprobavat neke stvari il je to jednostavno trenutni nivo. Eventualni mec protiv Pouillea bi trebao pokazat dosta toga. Tu ce ga ovako slab prvi set puno vise kostat.

- LlullSergio
- Kontakt:
Nije dobro, mislio sam da je na Cinnciju to nesto kratkotrajno,ali izgleda postoje problemi i to ne sa laktom već sa ramenom. Pogubno bi bilo u ovom stadiju karijere da ga povreda jos jednom vrati 2-3 koraka nazad.
Pa sumnjam da je nesto ozbiljno.Nije glup da riskira nastavak karijere zbog jednog turnira,pogotovo kad je u situaciji da moze uzimat ove GS jos godinama.
- invincible1921
- Kontakt:
Eo sad rekose na areni da je juce izgubio 2 set da ne bi uspio da odigra 4 seta
=\_1921_/=
nevalja to
niakko da sastavimo cijelu godinu sa 4GS da su big 3 svi zdravi
niakko da sastavimo cijelu godinu sa 4GS da su big 3 svi zdravi
-
- Kontakt:
strah ga medvedeva 

koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Ima nesto definitivno, muči ga lijevo rame, vjerovatno je misić u pitanju a ne tetiva. Postoje lijekovi i painkilleri koji mu mogu omogućiti da i pored bolova zavrsi turnir, sad ne znam koliko bi to pametno bilo. A možda je samo i neko manje privremeno istegnuće koje će do zavrsnice turnira potpuno nestati. I dalje je poprilično veliki favorit po bookijima za titulu, nista se nije promjenilo.
Potencijalan put Wawrinka - Medvedev - Federer - Nadal izgleda pakleno čak i za njega.
Federer poprilično tanak za sada, morat će drastično dić nivo da dodje čak i do tog polufinala, a da ne pričam za dalje. Goffin i Kei osmina i QF će bit pravi testovi za podizanje forme pred zavrsnicu.
Potencijalan put Wawrinka - Medvedev - Federer - Nadal izgleda pakleno čak i za njega.
Federer poprilično tanak za sada, morat će drastično dić nivo da dodje čak i do tog polufinala, a da ne pričam za dalje. Goffin i Kei osmina i QF će bit pravi testovi za podizanje forme pred zavrsnicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako nadal osvoji ovaj GS 90% zavrsava godinu kao no.1.Na raceu je ispred djoleta oko 100 bodova
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno je ovo cakewalk za njega,pogotvo ako je Djokovicev problem ozbiljnije prirode, a ni Federer ne pokazuje neku ozbiljnu formu da kapitalizuje sve ovo.Ne vidim ni ko bi mu mogao uzet set. Verdasco je prestar for this shit, Isner i Cilic ce pocrkat u medjusobnom mecu, Zverev je ZverevBosniaBoston je napisao/la:Ako nadal osvoji ovaj GS 90% zavrsava godinu kao no.1.Na raceu je ispred djoleta oko 100 bodova

Jest ako Nolo ne bude u finalu. Ako Nolo dodje do finala to će značit i da ova povreda nije ozbiljna a tada je favorit kako god okrenes.darker10 je napisao/la:Nadalova titula za izgubit.
Nije Rafin žrijeb nikako naivan, zato mi je jako drago sto su izletili Thiem i Kachanov. Čilić igra užasno i nema nikakvu formu al haj ga znal hoćel se povampirit s Rafom u osmini, nije da ne zna odigrat na USO svemirski. Zato bi vise volio Isnera definitivno s kojim Rafko relativno lako izadje na kraj vazda. U QF Zverev il Diego opet i to može bit nezgodno. Diego mu je jako los matchup i ako ga neće pobjedit iscijedit će ga garantovano.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 avg 2019, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako je i federer u finalu favorit je,ima mentalni egdebodi123 je napisao/la:Jest ako Nolo ne bude u finalu. Ako Nolo dodje do finala to će značit i da ova povreda nije ozbiljna a tada je favorit kako god okrenes.darker10 je napisao/la:Nadalova titula za izgubit.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.