FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo imam jedan konkretan prijedlog, ja sam korisnik Moja TV full, voljan sam dati i ustupiti Moja web TV profil da se prave streamovi ubuduce, ali samo nekome ko je strucan u tome i zna sa tim baratati, pa neka se podijeli link putem pp najaktivnijim forumašima koji nece biti u mogucnosti gledati, normalno pod uslovom da se ne dijeli dalje da mene ne zavale ovi sa telekoma to je jedini uslov
MIHAJLOVIĆ !
Vi ako mislite da je ovo prvih 11 koji ce igrati sa Radnikom grdno se varate.
Nece igrati Blazevic, Sehic i eto upitnik Ramovic ostalo ce igrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako Blažević dođu papiri, moguće on...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja koliko sam upoznat sa situacijom, Fanimo je trebao biti nas prosle srijede. Covjek je pod ugovorom i ako se jucer nije nista dogodilo, znaci da mi vise njega ne mozemo dovesti, i ovu pricu sa njim treba zavrsiti. Najveci krivac je papak Musija koji se busa u prsa i koji je, nakon sto je Zeljo ispunio sve uslove, supacki podigao ponudu zadnji dan. Zajebavo se s Amarom i sa Zeljom i zavrsilo je tako kako je zavrsilo. Sad kad ispadnu u drugu ligu otice fanimo dzaba. Ko vas **** kad ste budale i mislite da se mozete igrati sa nama. Amar ce dovesti krilo u to sam 1000% siguran a mozda cak i rezervnog špica.
Nadam se da cemo zijaniti danas da se budalice opet previse opuste, nama je svakako najbolje kada nas svi podcijene. Drago mi je sto javnost generalno ne svrstava Zelju u prvi plan i nadam se da ce tako ostati do same zavrsnice.
Na nama je da pogledamo zadnji dio Amarovog intervjua i da shvatimo sta nam covjek govori. Ekipi je potrebna gromoglasna pomoc tribina, ali ne u pozorišnom stilu kao protiv veleza i sirokog vec ona ludjacka energija kao protiv zrinjskog i radnika.
Volim te Zeljo.
Nadam se da cemo zijaniti danas da se budalice opet previse opuste, nama je svakako najbolje kada nas svi podcijene. Drago mi je sto javnost generalno ne svrstava Zelju u prvi plan i nadam se da ce tako ostati do same zavrsnice.
Na nama je da pogledamo zadnji dio Amarovog intervjua i da shvatimo sta nam covjek govori. Ekipi je potrebna gromoglasna pomoc tribina, ali ne u pozorišnom stilu kao protiv veleza i sirokog vec ona ludjacka energija kao protiv zrinjskog i radnika.
Volim te Zeljo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
E jesu se uzyebali haman svi danas da igraju izmedju sebe. Ko da je vec pocela liga. 

nek vam pucaju cirevi pametnjakovici, bit ce kako Amar kaze 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zajmović napustio igru zbog povrede zadnje lože, trenutno mu se ukazuje pomoć.
Zajmović ne može nastaviti igru, na terenu je Stanić.
Zajmović ne može nastaviti igru, na terenu je Stanić.
Grub start Ramovića i dobit će žuti karton.
U kost odmah
U kost odmah

danan

Pa cim ti igra igrac koji nije prosao pripreme sa ekipom,umjesto nekoga ko je proljevao znoj na istim,to ti je najbolji argument u prici o narusenoj atmosferi u ekipi...
Zamisli kako se mustafa osjeca danas....
Al jbg valja pojest sva svoja **** koja je sam nasrao....
Futbooooollllll
e vidi ovog

Minjore neka si odustao

nisam ja nikog citirao, moj post ne mora se nuzno odnosit na drugi forum.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Stanić je oduzeo loptu i uposlio Štilića koji je dodao do Lendrića, a napadač Plavih je pogodio stativu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mozda je tanana otkrovljenje na desnom krilu, k'o nekada. 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
jel moguce da jos nismo primili gol 

Žute kartone su zbog koškanja dobili Bilbija i Alispahić.
Pobit ce se hahah
Pobit ce se hahah