Nadam se vec na naredom SP bar 80% ovakvom sastavu ako Bog da

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato kazem ako Bog da
Za ovog Huskovića sam toliko skeptičan, građen je kao Nedim Hadžić.
Omic napusta Juventus, nece mu produzit ugovor. Ima dvije ponude iz Austrije, kako sada stvari stoje najblizi je prelasku u Wolfsberger.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 00:15Hoće li ostati Omić uopšte u Juventusu, koliko ja znam, ističe mu ugovor sad.
Možda mu ne bi ni bilo loše da bježi odatle što prije, Allegri ni najmanje ne vjeruje mladim igračima, čak je ulazio u sukob sa Mancinijem jer je rekao da mladi igrači prvo trebaju da se dokažu na posudbama u Seriji C, pa da igraju Seriju B, pa donji dom Serije A, pa tek onda u velikim klubovima.
A još Juventus mora napasti rezultat u idućoj sezoni.
Zaboravio si JasicaImajednabrigada je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:38Ovo trenutno sto imamo sve je nesto vec vidjeno i procitano, sta god izvucemo s trenutnim rosterom dobro je.
![]()
Znam za Jasica naravno, ali nekako ovo sam po nekoj mojoj procjeni a svakako uvijek neko novi moze iskociti tu prije svega mislim na Jasica, Gigovica, Bristic, šakota ovi momci iz Kelna. Npr meni je Gigovic kompletniji igrac od Omica ali nekaako je tvrd da zaigra za nas.EdinjoBos je napisao/la: ↑16 jun 2022, 08:29Zaboravio si JasicaImajednabrigada je napisao/la: ↑15 jun 2022, 18:38Ovo trenutno sto imamo sve je nesto vec vidjeno i procitano, sta god izvucemo s trenutnim rosterom dobro je.
![]()
Omic je izlazno godiste i najbolje bi mu biloo da predje u wolfsberger i nametne se, sasvim solidna liga i klub za dokazivanje pa ne bi li sta bilo od njega jos igraju evropu,isto tako mislim za Tarika bezeveze igra tamo tu djeciju ligu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 jun 2022, 06:13Omic napusta Juventus, nece mu produzit ugovor. Ima dvije ponude iz Austrije, kako sada stvari stoje najblizi je prelasku u Wolfsberger.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 00:15Hoće li ostati Omić uopšte u Juventusu, koliko ja znam, ističe mu ugovor sad.
Možda mu ne bi ni bilo loše da bježi odatle što prije, Allegri ni najmanje ne vjeruje mladim igračima, čak je ulazio u sukob sa Mancinijem jer je rekao da mladi igrači prvo trebaju da se dokažu na posudbama u Seriji C, pa da igraju Seriju B, pa donji dom Serije A, pa tek onda u velikim klubovima.
A još Juventus mora napasti rezultat u idućoj sezoni.
Ne čitaj šta glupi Krajišnik piše, taj da kaže da će sutra svanuti novi dan, ne bi bio u pravu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:24A kakvu je tačno nepravdu trpio Hasić i kako je najmanje kriv što je kao zadnje smeće izigrao Dinamo da bi prešao u Tursku? Pa sve mu se to poslije ako ništa vratilo.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:24A kakvu je tačno nepravdu trpio Hasić i kako je najmanje kriv što je kao zadnje smeće izigrao Dinamo da bi prešao u Tursku? Pa sve mu se to poslije ako ništa vratilo.
Ne zamaram se psihopatama koji zive od socijale.MoodyHank je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:50Ne čitaj šta glupi Krajišnik piše, taj da kaže da će sutra svanuti novi dan, ne bi bio u pravu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 jun 2022, 12:24A kakvu je tačno nepravdu trpio Hasić i kako je najmanje kriv što je kao zadnje smeće izigrao Dinamo da bi prešao u Tursku? Pa sve mu se to poslije ako ništa vratilo.