Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 19 jun 2014, 23:49

stolica je napisao/la: Glavni argumenti dužina komentara, te naravno ko zadnji kome...Pa sta god... :oops:
Nikad nisam čuo besmisleniju konstrukcije od ove podebljane...
Pa vjerovatno je zamislio Duke sebi Harisa kao polumajmuna dok je pisao komentar, sta cu ja tu :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 19 jun 2014, 23:52

Pa naprosto nije lijepo kako komunicirate, pratim forum ima par godina iako sam do sada jako rijetko pisao... I razumijem potrebu da jedan drugom spusti I slično, ali smatram da se pogrešno troši energija... Pa iza svakog nicka je jedno ljudsko biće sa osjećajima, potrebama I slično. Doduše nije ovo ništa čudno ako znamo kako se inače komunicira u našem društvu, među rajom I slično.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jun 2014, 23:55

DonCorleone je napisao/la:
harishp je napisao/la: Najveca je provala sto se ti smijes na to sve a ni do dan danas nisi skontao.Sta i kako.
Coek ti ljepo rekao da se zadovoljavas cinjenicom da postojis i da simplificiras pocetak covjecanstva, yebiga meni bilo smijesno :mrgreen: .
Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.
Mada ja nebi vrijedjao...............majmune.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 jun 2014, 23:58

Koliko vidim objavljeno je da Salihovic propusta Nigeriju, a vi strucnjaci ga uvrstili u prvi tim.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 00:01

harishp je napisao/la: Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.
Nisam ti ja to rekao, nema potrebe da meni histerises, ja samo tumacim :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 00:04

stolica je napisao/la:Pa naprosto nije lijepo kako komunicirate, pratim forum ima par godina iako sam do sada jako rijetko pisao... I razumijem potrebu da jedan drugom spusti I slično, ali smatram da se pogrešno troši energija... Pa iza svakog nicka je jedno ljudsko biće sa osjećajima, potrebama I slično. Doduše nije ovo ništa čudno ako znamo kako se inače komunicira u našem društvu, među rajom I slično.
Ma samo opusteno, naravno da nije ljepo kada predje neke granice, a unutar granica nema pravila :mrgreen: .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 00:05

Sejo je uvijek povrijedjen.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2014, 00:07

harishp je napisao/la: Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.
Nisam ti ja to rekao, nema potrebe da meni histerises, ja samo tumacim :mrgreen: .
Ali zato si nasao glumiti advokata ili ti dvorsku ludu da to protumacis sa nekim smajlom.
Haj ti stavi jos jednom Salihovica protiv Nigerije za svaki slucaj,toliko o bistrini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 00:10

harishp je napisao/la:
Haj ti stavi jos jednom Salihovica protiv Nigerije za svaki slucaj,toliko o bistrini.
Rekao sam da sanjam ovu formaciju za jednoga dana, mozda eru nakon Safeta, uglavnom ne protiv Nigerije, impulsivan si nesto danas pretjerano, ne znam sta ti je :mrgreen: . Ponijela te prica oko ovih sapiensa previse :mrgreen: . Stavio sam smajli, jer je smijesno, kada ti nesto provalis, smijem se i tome, yebiga, treba biti velik i u porazu Harise :mrgreen: .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2014, 00:20

Ok ,Kurleone imam parce a tu si i ti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2014, 00:22

DonCorleone je napisao/la:--------------------Begovic---------------------
-Mujdza---Bicakcic----Spahic---Kolasinac---
---------------------Besic-----------------------
-------------Pjanic-------Salihovic------------
-Hajrovic-----------------------------Lulic----
--------------------Dzeko-----------------------

Sanjam da Safet jednog dana izvede ovu formaciju!

Ljeva strana da napada sa Salihovicem, Kolasincem i Lulicem zajedno :cool: . Sredina tvrda, brza, pokretna, kreativna, cvrsta. Jaka krila na obadvije strane.

Pjanic na svojoj najjacoj poziciji, centralni vezni :cool: . Salihovic i Besic da mu cuvaju ledja kada krene naprijed!

Oko 60te ulazak Ibisevic, Misimovic, Medunjanin, Visca, sasvim dovoljno sa klupe!
trenutno najbolje sto imamo :!:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 jun 2014, 00:27

dubrovnik je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Mene više strah Papeta nego Nigerijaca... Bojim se da smo donji ukoliko bude previše eksperimentisao i mijenjao ekipu od one koja je počela protiv Argentine.
I ja bi volio da sa istim sastavom krene (sa utakmice protiv Argentine).
Apsolutno. Sve drugo je ravno samoubistvu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 00:31

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2014, 00:31

jasmin10 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:--------------------Begovic---------------------
-Mujdza---Bicakcic----Spahic---Kolasinac---
---------------------Besic-----------------------
-------------Pjanic-------Salihovic------------
-Hajrovic-----------------------------Lulic----
--------------------Dzeko-----------------------

Sanjam da Safet jednog dana izvede ovu formaciju!

Ljeva strana da napada sa Salihovicem, Kolasincem i Lulicem zajedno :cool: . Sredina tvrda, brza, pokretna, kreativna, cvrsta. Jaka krila na obadvije strane.

Pjanic na svojoj najjacoj poziciji, centralni vezni :cool: . Salihovic i Besic da mu cuvaju ledja kada krene naprijed!

Oko 60te ulazak Ibisevic, Misimovic, Medunjanin, Visca, sasvim dovoljno sa klupe!
trenutno najbolje sto imamo :!:
:facepalm: Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 00:33

harishp je napisao/la: :facepalm: Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
Karabeg je kriv. Neko mora biti kriv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2014, 00:34

Kakav Karabeg. Za sve lose je kriv Susic. Da Pape nije selektor ne bi bilo ni poplava...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 00:35

harishp je napisao/la: :facepalm: Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
De bolan, ohladi malo. Ovo je postava koja moze cak izaci protiv Nigerije, ako Salihovic bude fit, a to se ne zna jos. Ja barem nisam nigdje procitao da Salihovic 100 % nece igrati, a i da bude tako, najkasnije moze probati ovaj sastav protiv Irana. To je za 5 dana, zato smiri malo dozivljaj i pusti narod da pise.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jun 2014, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
Karabeg je kriv. Neko mora biti kriv.
Mukando brate, nema te citav dan, kako Kamerun danas? Vidim da te dirao Essou ekoto na kraju utakmice nesto?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2014, 00:40

De bolan, ohladi malo. Ovo je postava koja moze cak izaci protiv Nigerije, ako Salihovic bude fit, a to se ne zna jos. Ja barem nisam nigdje procitao da Salihovic 100 % nece igrati, a i da bude tako, najkasnije moze probati ovaj sastav protiv Irana. To je za 5 dana, zato smiri malo dozivljaj i pusti narod da pise.
Nakon ovakvih tvojih gluposti mozes bas oladiti.
Jedini igrac koji sa tri slomljena repra,napuknutom kraljeznicom,razbijenom glavom itd moze zaigrati je Spahic.
Ovi vecinom ako nisu fit u par zadnjih dana mozes ih....zaboraviti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 20 jun 2014, 00:40

Doso si u pogresno vrijeme jarane, u ova doba se sakupljaju paraziti i glavna su tema grah i Papetov superdin.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.