Pa vjerovatno je zamislio Duke sebi Harisa kao polumajmuna dok je pisao komentar, sta cu ja tustolica je napisao/la: Glavni argumenti dužina komentara, te naravno ko zadnji kome...Pa sta god...![]()
Nikad nisam čuo besmisleniju konstrukcije od ove podebljane...
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa naprosto nije lijepo kako komunicirate, pratim forum ima par godina iako sam do sada jako rijetko pisao... I razumijem potrebu da jedan drugom spusti I slično, ali smatram da se pogrešno troši energija... Pa iza svakog nicka je jedno ljudsko biće sa osjećajima, potrebama I slično. Doduše nije ovo ništa čudno ako znamo kako se inače komunicira u našem društvu, među rajom I slično.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.DonCorleone je napisao/la:Coek ti ljepo rekao da se zadovoljavas cinjenicom da postojis i da simplificiras pocetak covjecanstva, yebiga meni bilo smijesnoharishp je napisao/la: Najveca je provala sto se ti smijes na to sve a ni do dan danas nisi skontao.Sta i kako..
Mada ja nebi vrijedjao...............majmune.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko vidim objavljeno je da Salihovic propusta Nigeriju, a vi strucnjaci ga uvrstili u prvi tim.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisam ti ja to rekao, nema potrebe da meni histerises, ja samo tumacimharishp je napisao/la: Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.
Mada ja nebi vrijedjao...............majmune.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma samo opusteno, naravno da nije ljepo kada predje neke granice, a unutar granica nema pravilastolica je napisao/la:Pa naprosto nije lijepo kako komunicirate, pratim forum ima par godina iako sam do sada jako rijetko pisao... I razumijem potrebu da jedan drugom spusti I slično, ali smatram da se pogrešno troši energija... Pa iza svakog nicka je jedno ljudsko biće sa osjećajima, potrebama I slično. Doduše nije ovo ništa čudno ako znamo kako se inače komunicira u našem društvu, među rajom I slično.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sejo je uvijek povrijedjen.
Ali zato si nasao glumiti advokata ili ti dvorsku ludu da to protumacis sa nekim smajlom.DonCorleone je napisao/la:Nisam ti ja to rekao, nema potrebe da meni histerises, ja samo tumacimharishp je napisao/la: Jes'' co'ek ''k'o i ti ili kako bi ti rekao polumajmun.
Mada ja nebi vrijedjao...............majmune..
Haj ti stavi jos jednom Salihovica protiv Nigerije za svaki slucaj,toliko o bistrini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DonCorleone
- Kontakt:
Rekao sam da sanjam ovu formaciju za jednoga dana, mozda eru nakon Safeta, uglavnom ne protiv Nigerije, impulsivan si nesto danas pretjerano, ne znam sta ti jeharishp je napisao/la:
Haj ti stavi jos jednom Salihovica protiv Nigerije za svaki slucaj,toliko o bistrini.
Ok ,Kurleone imam parce a tu si i ti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
trenutno najbolje sto imamoDonCorleone je napisao/la:--------------------Begovic---------------------
-Mujdza---Bicakcic----Spahic---Kolasinac---
---------------------Besic-----------------------
-------------Pjanic-------Salihovic------------
-Hajrovic-----------------------------Lulic----
--------------------Dzeko-----------------------
Sanjam da Safet jednog dana izvede ovu formaciju!
Ljeva strana da napada sa Salihovicem, Kolasincem i Lulicem zajedno. Sredina tvrda, brza, pokretna, kreativna, cvrsta. Jaka krila na obadvije strane.
Pjanic na svojoj najjacoj poziciji, centralni vezni. Salihovic i Besic da mu cuvaju ledja kada krene naprijed!
Oko 60te ulazak Ibisevic, Misimovic, Medunjanin, Visca, sasvim dovoljno sa klupe!
Apsolutno. Sve drugo je ravno samoubistvu.dubrovnik je napisao/la:I ja bi volio da sa istim sastavom krene (sa utakmice protiv Argentine).kokakolas je napisao/la:Mene više strah Papeta nego Nigerijaca... Bojim se da smo donji ukoliko bude previše eksperimentisao i mijenjao ekipu od one koja je počela protiv Argentine.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
jasmin10 je napisao/la:trenutno najbolje sto imamoDonCorleone je napisao/la:--------------------Begovic---------------------
-Mujdza---Bicakcic----Spahic---Kolasinac---
---------------------Besic-----------------------
-------------Pjanic-------Salihovic------------
-Hajrovic-----------------------------Lulic----
--------------------Dzeko-----------------------
Sanjam da Safet jednog dana izvede ovu formaciju!
Ljeva strana da napada sa Salihovicem, Kolasincem i Lulicem zajedno. Sredina tvrda, brza, pokretna, kreativna, cvrsta. Jaka krila na obadvije strane.
Pjanic na svojoj najjacoj poziciji, centralni vezni. Salihovic i Besic da mu cuvaju ledja kada krene naprijed!
Oko 60te ulazak Ibisevic, Misimovic, Medunjanin, Visca, sasvim dovoljno sa klupe!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Karabeg je kriv. Neko mora biti kriv.harishp je napisao/la:Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav Karabeg. Za sve lose je kriv Susic. Da Pape nije selektor ne bi bilo ni poplava...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- DonCorleone
- Kontakt:
De bolan, ohladi malo. Ovo je postava koja moze cak izaci protiv Nigerije, ako Salihovic bude fit, a to se ne zna jos. Ja barem nisam nigdje procitao da Salihovic 100 % nece igrati, a i da bude tako, najkasnije moze probati ovaj sastav protiv Irana. To je za 5 dana, zato smiri malo dozivljaj i pusti narod da pise.harishp je napisao/la:Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mukando brate, nema te citav dan, kako Kamerun danas? Vidim da te dirao Essou ekoto na kraju utakmice nesto?Virtu4l je napisao/la:Karabeg je kriv. Neko mora biti kriv.harishp je napisao/la:Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
Nakon ovakvih tvojih gluposti mozes bas oladiti.DonCorleone je napisao/la:De bolan, ohladi malo. Ovo je postava koja moze cak izaci protiv Nigerije, ako Salihovic bude fit, a to se ne zna jos. Ja barem nisam nigdje procitao da Salihovic 100 % nece igrati, a i da bude tako, najkasnije moze probati ovaj sastav protiv Irana. To je za 5 dana, zato smiri malo dozivljaj i pusti narod da pise.harishp je napisao/la:Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
Jedini igrac koji sa tri slomljena repra,napuknutom kraljeznicom,razbijenom glavom itd moze zaigrati je Spahic.
Ovi vecinom ako nisu fit u par zadnjih dana mozes ih....zaboraviti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Doso si u pogresno vrijeme jarane, u ova doba se sakupljaju paraziti i glavna su tema grah i Papetov superdin.DonCorleone je napisao/la:De bolan, ohladi malo. Ovo je postava koja moze cak izaci protiv Nigerije, ako Salihovic bude fit, a to se ne zna jos. Ja barem nisam nigdje procitao da Salihovic 100 % nece igrati, a i da bude tako, najkasnije moze probati ovaj sastav protiv Irana. To je za 5 dana, zato smiri malo dozivljaj i pusti narod da pise.harishp je napisao/la:Pojedinci jos nisu skontali da to TRENUTNO i nemamo.Sto se prve postave tice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.