Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koliko se se*e po Smilji Banjcu (msm da je ovo on), covjek sasvim korektno komentira, cak i simpatise Dzumhura. I nije samo sto hoce Fedexa vani, i prije je uvijek uvijek pokazivao simpatije i hajpao Dzumhurove poteze bez potrebe. Ovo nadovezujem na ono da uvijek dize Novaka u nebesa, sto je i normalno.
Nije da ga gotivim, stavise, iritantan mi je, ali Dzumija uvijek ispostuje.
Nije da ga gotivim, stavise, iritantan mi je, ali Dzumija uvijek ispostuje.
- LlullSergio
- Kontakt:
Odavno Damir nije odigrao korektniji mec, bar sto ja gledam.
Fino vala i udara lopticu, a koliko toliko je i ponasanje na nivou. Jos se bas momacki trudi, bori za svaki poen.
EDIT: Poslije ovoga slijedi dupla, pa ovaj mahniti izlazak na mrezu
Fino vala i udara lopticu, a koliko toliko je i ponasanje na nivou. Jos se bas momacki trudi, bori za svaki poen.

Isto sam mislio i onda ovaj bug sa izlaskom na mrežu na drugi servis.LlullSergio je napisao/la:Odavno Damir nije odigrao korektniji mec, bar sto ja gledam.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Još da prognoziraš tako nešto prije meča, ovaj post bi i imao smisla...S-Y-L-A-R je napisao/la:Klasičnih iz 2 u 1 u 2. La ga no.

Ovako, mlatiš praznu slamu Noletovče, a vrlo lako bi je mogao i Djokica mlatiti u 4R ili 1/4 finala!
Tvoj ljubimac ima najlakši ždrijeb u prva 3 kola, a od 4R odmah kreće prpa...

Na pulenu ti je da osigura ovaj turnir kroz smijuriju od žrijeba. Mi bez pritiska pratimo lagano.shevchet je napisao/la:Još da prognoziraš tako nešto prije meča, ovaj post bi i imao smisla...S-Y-L-A-R je napisao/la:Klasičnih iz 2 u 1 u 2. La ga no.![]()
Ovako, mlatiš praznu slamu Noletovče, a vrlo lako bi je mogao i Djokica mlatiti u 4R ili 1/4 finala!
Tvoj ljubimac ima daleko najlakši ždrijeb u prva 3 kola, a od 4R odmah kreće prpa...

41.21.1.
Ma moj pulen je 80 i kusur turnira, uglavnom skoro sve osvojio jer je imao lagan put do trofeja, na to smo navikli...S-Y-L-A-R je napisao/la:Na pulenu ti je da osigura ovaj turnir kroz smijuriju od žrijeba. Mi bez pritiska pratimo lagano.shevchet je napisao/la:Još da prognoziraš tako nešto prije meča, ovaj post bi i imao smisla...S-Y-L-A-R je napisao/la:Klasičnih iz 2 u 1 u 2. La ga no.![]()
Tvoj ljubimac ima daleko najlakši ždrijeb u prva 3 kola, a od 4R odmah kreće prpa...

Zar nisi skoro rekao da Djokica uzima ovo lagano?
Sad se malo došlo tobe haman...
Moj pulen ako osvoji ovo, nema apsolutno više nikakve dileme, ni sad a ni do kraja karijere ko je GOAT.

Damir odlican pozitivno me iznenadio...nisu se desavale njegove gluposti koje sam ocekivao ali naravno sve je to nedovoljno za Federera kakav god da je ...
Federer ako ne digne nivo igre pod hitno nema sta ovdje traziti to je realnost...bilo je na momente stvarno njegove odlicne igre ali i nekih rupa gluposti...valjda bude bolje ....helem haj dalje
Federer ako ne digne nivo igre pod hitno nema sta ovdje traziti to je realnost...bilo je na momente stvarno njegove odlicne igre ali i nekih rupa gluposti...valjda bude bolje ....helem haj dalje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Problem je ocigledno dekoncetracija,neozbiljnost i podcjenjivanje u 1.setudelinjo je napisao/la:Damir odlican pozitivno me iznenadio...nisu se desavale njegove gluposti koje sam ocekivao ali naravno sve je to nedovoljno za Federera kakav god da je ...
6-2,6-3,6-4 je sasvim solidno kao i 6-1,6-2,6-4 u 1.rundi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer ukoliko ne podigne nivo igre neće ni doći do Novaka a i bolje mu je da ne i ne dolazi, rastavit će ga Nole na proste faktore. Loše, baš loše. Servis ga je izvlačio, jest to bilo bolje nakon 1. seta ali nedovoljno, ove šanse koje Damir nije iskoristio, a i to može da zahvali Damirovoj užasnoj formi, će neki drugi teniser da iskoristi, sreća njegova pa nema niko ozbiljan da ga ugrozi ukoliko iole pristojno odigra. Ali ko zna, možda je ovo i namjerno, hoće da ima malo teže mečeve da uđe u ritam, to protiv Nagala i Damira može da radi jer nemaju ga čime ugroziti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ima ovdje malo i namjernih stvari siguran sam.. prevvise mi sumjivo da oba meca fol bas prvi gubi na isti nacin ...BosniaBoston je napisao/la:Problem je ocigledno dekoncetracija,neozbiljnost i podcjenjivanje u 1.setudelinjo je napisao/la:Damir odlican pozitivno me iznenadio...nisu se desavale njegove gluposti koje sam ocekivao ali naravno sve je to nedovoljno za Federera kakav god da je ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad ce noklica?delinjo je napisao/la:ima ovdje malo i namjernih stvari siguran sam.. prevvise mi sumjivo da oba meca fol bas prvi gubi na isti nacin ...BosniaBoston je napisao/la:Problem je ocigledno dekoncetracija,neozbiljnost i podcjenjivanje u 1.setudelinjo je napisao/la:Damir odlican pozitivno me iznenadio...nisu se desavale njegove gluposti koje sam ocekivao ali naravno sve je to nedovoljno za Federera kakav god da je ...
#Punoljetstvo
bostone u 1 sa nekom argentinskom varalicom 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tesko je vala znat dal Federer pokusava nesto duze ostajat na terenu i isprobavat neke stvari il je to jednostavno trenutni nivo. Eventualni mec protiv Pouillea bi trebao pokazat dosta toga. Tu ce ga ovako slab prvi set puno vise kostat.
gledam zrijeb sto je najgore on do Novaka se moze ovako haman glupirati i kalkulisati ...odredjviati sebi koliko ce da se zadrzi na terenu ...jesi primjetio ovo sto pokusava sa drugim servisom ?darker10 je napisao/la:Tesko je vala znat dal Federer pokusava nesto duze ostajat na terenu i isprobavat neke stvari il je to jednostavno trenutni nivo. Eventualni mec protiv Pouillea bi trebao pokazat dosta toga. Tu ce ga ovako slab prvi set puno vise kostat.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer opet velike oscilacije, ne vidim ga nikako daleko na ovom turniru, mada opet, sta znas, takvi igraci tempiraju formu i tek u drugoj sedmici zaigraju kako znaju. Isto je i s Nadalom i Novakom.
27.10.2020
joj babuki izjave poslije meca...masla cijeli dunjaluk haha 
jes jebozovna ova plavka ...tacno ovo babuaka treba odraditi kad ga Mirka naljuti

jes jebozovna ova plavka ...tacno ovo babuaka treba odraditi kad ga Mirka naljuti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eno opet ga lakat boli...joj varalice haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sila braco ...piisi slobodno haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma šta ću pisati, drma početna euforija prašinara. Ugasiti će se uskoro.delinjo je napisao/la:Sila braco ...piisi slobodno haha
41.21.1.
znam bolan nego ovako si i ti danas ...prizeljkivao potop pa moram vratiti ...ali sto se ovo Noklica drzi za lakat...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma šta ću pisati, drma početna euforija prašinara. Ugasiti će se uskoro.delinjo je napisao/la:Sila braco ...piisi slobodno haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!