Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma sredit ce nama Tomo tricuKARL HAJNC je napisao/la:Srijeda, 17, sati
Velež - Kozara (Dragan Petrović)
Čelik - Olimpic (Darko Obradović)
Slavija - Sarajevo (Tomislav Čuić)
GOŠK - Leotar (Midhat Arnautović)
Zvijezda - Travnik (Predrag Stankić)
Sloboda - Široki Brijeg (Dragan Skakić)
20 sati
Borac - Rudar (Vladimir Bjelica)
20.30 sati
Željezničar - Zrinjski (Robert Zrilić)
Zanimljivo,od 8 utakmica ovog kola samo na jednoj tekmi je glavni sudija Bošnjak![]()
![]()
![]()
"Krojači" rade punom parom......
ma jok ovdje neki pljuju BP,dok je bio zalizani i familija i Baljci i ostali uhljupi sve zivo rasprodaju a nikog ne dovedu,i ovaj Dilaver gledo sam ga u par navrata jak je ko beton al vidjecemo kako ce se uklopitidzenan01 je napisao/la:Poslije kiksa sa Veležom, radno u klubu. Dovode se pojačanja, sponzori .... samo neka se radi.
Čisto zato što smo igrali fudbal.Igrali smo časno i pošteno,to je glavni razlog.reebok23 je napisao/la:samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih
hordas1987 je napisao/la:sta mislite koliko ce nas biti u lukavici poslje ovog kiksa sa velezom ???
jbg ne odgovara nam ovo sto je tekma u srijedu nikako !!!
" onclick="window.open(this.href);return false; 0:45 to je toneutralan__ je napisao/la:Čisto zato što smo igrali fudbal.Igrali smo časno i pošteno,to je glavni razlog.reebok23 je napisao/la:samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih
A Dilaver je igračina,već sam na našoj temi rekao nešto o njemu.Ali još jednom ću ponoviti,da je to jedan od boljih štopera koje je Budućnost ikada imala.Igrao jedno vrijeme i u Bjelorusiji u ekipi MTZ Ripo i to dosta uspješno.
Onda kada je Budućnost ušla u Premijer ligu vratio se jer mu je istekao ugovor u Bjelorusiji,a nije bilo nikakvih drugih ponuda iz inostranstva.
Još jednom kažem da će sa Torlakom biti strašan tandem.Za bekovske pozicije nisam siguran da li može odigrati kao na poziciji štopera,ali mislim da može korektno odraditi posao i na tim pozicijama.
Još što je bitno jeste to što aut baca daleko.Prošle sezone najveća opasnost za protivnike je bio naš aut.
Neko spomenu zadnjeg veznog.E vjeruj te mi to ni kod nas ni u Bjelorusiji nije nikada igrao.Mislim da će prije na beka,nego na tu poziciju.A i ko će Šćepanovića istjerati iz prve,jedino Lucas Leiva ili Gatuso da dođu.
Sve u svemu mislim da je u rangu sa Dupovcem,ako ne i bolji,sa Torlakom ga ne bi uspoređivao jer bi ispalo smiješno Torlak je klasa za sebe.
jos pritom neki i poste !!!samosarajvo je napisao/la:hordas1987 je napisao/la:sta mislite koliko ce nas biti u lukavici poslje ovog kiksa sa velezom ???
jbg ne odgovara nam ovo sto je tekma u srijedu nikako !!!
tekma u srjedu,vruce,los termin,rezultat sa Velezom....ispod milje je za ocekivat. Oko 700-800 mozda! Jos ako cijena karte bude visoka bice nas malo bas.
VučinaVanBasten je napisao/la:Sem Obuće, ko još posti?
Ma, uzćemo tri bobe dole, ja sam nešto siguran.
heh, Istokdzenan01 je napisao/la:VučinaVanBasten je napisao/la:Sem Obuće, ko još posti?
Ma, uzćemo tri bobe dole, ja sam nešto siguran.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; na 4:15 "Učii Vučinaaaa "![]()
![]()
Kad se samo sjetim šta je radio na kraju prošle sezone, ali je ove totalno op'o. Zato i ne pružamo kvalitetne igre. Sredine skoro nema .VanBasten je napisao/la:heh, Istokdzenan01 je napisao/la:VučinaVanBasten je napisao/la:Sem Obuće, ko još posti?
Ma, uzćemo tri bobe dole, ja sam nešto siguran.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; na 4:15 "Učii Vučinaaaa "![]()
![]()
![]()
Vala u posljednjih par utakmica izgleda isto ko da se ne mrsi nikako![]()
U padu je forme to je očigledno...
Ma dosta raje ode i na njihovu tribinu tj. zapad .samosarajvo je napisao/la:Ako je tekma na prenosu treba ocekivati zaista mali broj nasih navijaca...600 injak maksimum sto je malo za Lukavicu gdje inace ode preko 1000. Vidjecemo
Trenutno korisnika/ca: casual033, Google Adsense [Bot], n0dix, N3R3D, supervizor, tutankamon1905 i 79 gostiju.