FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2011, 18:12

Znaci dosao nam je Rori Delap br 2 :mrgreen: kornere i onako neznamo izvoditi,daj bar iz auta da budemo opasni :) ja bi momka stavio na beka,i onako nam je propuh prema nazad od Comora nemas koristi ni naprijed ni nazad,a sto se tice napada dovoljno je opasan iz auta :P sve u svemu dobro dosao momce sa cudnim imenom :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 18:20

Kazu ovaj Dilber kad prodje po strani tu trava vise ne raste....ne treba nam vise kosilica ima da travu kosi Deliver :lol: :lol:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 18:24

Poslije kiksa sa Veležom, radno u klubu. Dovode se pojačanja, sponzori .... samo neka se radi. ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 avg 2011, 18:45

Srijeda, 17, sati

Velež - Kozara (Dragan Petrović)
Čelik - Olimpic (Darko Obradović)
Slavija - Sarajevo (Tomislav Čuić)
GOŠK - Leotar (Midhat Arnautović)
Zvijezda - Travnik (Predrag Stankić)
Sloboda - Široki Brijeg (Dragan Skakić)

20 sati

Borac - Rudar (Vladimir Bjelica)

20.30 sati
Željezničar - Zrinjski (Robert Zrilić)
Zanimljivo,od 8 utakmica ovog kola samo na jednoj tekmi je glavni sudija Bošnjak :?: :?: :?:
"Krojači" rade punom parom......

Colorado

Post Postao/la Colorado » 22 avg 2011, 20:53

KARL HAJNC je napisao/la:Srijeda, 17, sati

Velež - Kozara (Dragan Petrović)
Čelik - Olimpic (Darko Obradović)
Slavija - Sarajevo (Tomislav Čuić)
GOŠK - Leotar (Midhat Arnautović)
Zvijezda - Travnik (Predrag Stankić)
Sloboda - Široki Brijeg (Dragan Skakić)

20 sati

Borac - Rudar (Vladimir Bjelica)

20.30 sati
Željezničar - Zrinjski (Robert Zrilić)
Zanimljivo,od 8 utakmica ovog kola samo na jednoj tekmi je glavni sudija Bošnjak :?: :?: :?:
"Krojači" rade punom parom......
ma sredit ce nama Tomo tricu :lol: :D

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 avg 2011, 20:56

dzenan01 je napisao/la:Poslije kiksa sa Veležom, radno u klubu. Dovode se pojačanja, sponzori .... samo neka se radi. ;)
ma jok ovdje neki pljuju BP,dok je bio zalizani i familija i Baljci i ostali uhljupi sve zivo rasprodaju a nikog ne dovedu,i ovaj Dilaver gledo sam ga u par navrata jak je ko beton al vidjecemo kako ce se uklopiti
Fina Gradska sarajevska raja

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 21:05

reebok23 je napisao/la:samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih ;)
Čisto zato što smo igrali fudbal.Igrali smo časno i pošteno,to je glavni razlog.

A Dilaver je igračina,već sam na našoj temi rekao nešto o njemu.Ali još jednom ću ponoviti,da je to jedan od boljih štopera koje je Budućnost ikada imala.Igrao jedno vrijeme i u Bjelorusiji u ekipi MTZ Ripo i to dosta uspješno.
Onda kada je Budućnost ušla u Premijer ligu vratio se jer mu je istekao ugovor u Bjelorusiji,a nije bilo nikakvih drugih ponuda iz inostranstva.
Još jednom kažem da će sa Torlakom biti strašan tandem.Za bekovske pozicije nisam siguran da li može odigrati kao na poziciji štopera,ali mislim da može korektno odraditi posao i na tim pozicijama.
Još što je bitno jeste to što aut baca daleko.Prošle sezone najveća opasnost za protivnike je bio naš aut :lol: .

Neko spomenu zadnjeg veznog.E vjeruj te mi to ni kod nas ni u Bjelorusiji nije nikada igrao.Mislim da će prije na beka,nego na tu poziciju.A i ko će Šćepanovića istjerati iz prve,jedino Lucas Leiva ili Gatuso da dođu.

Sve u svemu mislim da je u rangu sa Dupovcem,ako ne i bolji,sa Torlakom ga ne bi uspoređivao jer bi ispalo smiješno Torlak je klasa za sebe.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 22 avg 2011, 21:33

sta mislite koliko ce nas biti u lukavici poslje ovog kiksa sa velezom ???
jbg ne odgovara nam ovo sto je tekma u srijedu nikako !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 avg 2011, 21:37

hordas1987 je napisao/la:sta mislite koliko ce nas biti u lukavici poslje ovog kiksa sa velezom ???

tekma u srjedu,vruce,los termin,rezultat sa Velezom....ispod milje je za ocekivat. Oko 700-800 mozda! Jos ako cijena karte bude visoka bice nas malo bas.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 21:39

neutralan__ je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih ;)
Čisto zato što smo igrali fudbal.Igrali smo časno i pošteno,to je glavni razlog.

A Dilaver je igračina,već sam na našoj temi rekao nešto o njemu.Ali još jednom ću ponoviti,da je to jedan od boljih štopera koje je Budućnost ikada imala.Igrao jedno vrijeme i u Bjelorusiji u ekipi MTZ Ripo i to dosta uspješno.
Onda kada je Budućnost ušla u Premijer ligu vratio se jer mu je istekao ugovor u Bjelorusiji,a nije bilo nikakvih drugih ponuda iz inostranstva.
Još jednom kažem da će sa Torlakom biti strašan tandem.Za bekovske pozicije nisam siguran da li može odigrati kao na poziciji štopera,ali mislim da može korektno odraditi posao i na tim pozicijama.
Još što je bitno jeste to što aut baca daleko.Prošle sezone najveća opasnost za protivnike je bio naš aut :lol: .

Neko spomenu zadnjeg veznog.E vjeruj te mi to ni kod nas ni u Bjelorusiji nije nikada igrao.Mislim da će prije na beka,nego na tu poziciju.A i ko će Šćepanovića istjerati iz prve,jedino Lucas Leiva ili Gatuso da dođu.

Sve u svemu mislim da je u rangu sa Dupovcem,ako ne i bolji,sa Torlakom ga ne bi uspoređivao jer bi ispalo smiješno Torlak je klasa za sebe.
" onclick="window.open(this.href);return false; 0:45 to je to :D
Naš Rory Delap ! :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 avg 2011, 21:49

Sve u svemu mislim da je u rangu sa Dupovcem,ako ne i bolji,sa Torlakom ga ne bi uspoređivao jer bi ispalo smiješno Torlak je klasa za sebe.[/quote]
" onclick="window.open(this.href);return false; 0:45 to je to :D
Naš Rory Delap ! :lol:[/quote]
i rory delap bi mu pozavidio :mrgreen:
Samo Sarajevo

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 22 avg 2011, 21:54

samosarajvo je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:sta mislite koliko ce nas biti u lukavici poslje ovog kiksa sa velezom ???

tekma u srjedu,vruce,los termin,rezultat sa Velezom....ispod milje je za ocekivat. Oko 700-800 mozda! Jos ako cijena karte bude visoka bice nas malo bas.
jos pritom neki i poste !!!
skroz losa situacija

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2011, 21:55

Sem Obuće, ko još posti?

Ma, uzćemo tri bobe dole, ja sam nešto siguran.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 21:59

VanBasten je napisao/la:Sem Obuće, ko još posti?

Vučina :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false; na 4:15 "Učii Vučinaaaa " :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2011, 22:01

dzenan01 je napisao/la:

" onclick="window.open(this.href);return false; na 4:15 "Učii Vučinaaaa " :lol: :lol: :lol:
heh, Istok :mrgreen:
Vala u posljednjih par utakmica izgleda isto ko da se ne mrsi nikako :mrgreen:
U padu je forme to je očigledno...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 22:04

VanBasten je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:

heh, Istok :mrgreen:
Vala u posljednjih par utakmica izgleda isto ko da se ne mrsi nikako :mrgreen:
U padu je forme to je očigledno...
Kad se samo sjetim šta je radio na kraju prošle sezone, ali je ove totalno op'o. Zato i ne pružamo kvalitetne igre. Sredine skoro nema . :roll:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 avg 2011, 22:14

Okupljanje za ovu utakmicu ce biti na istom mjestu gdje i prosle godine(dobrinja V kod garaze).Utakmica je u 17:00 a nase okupljanje ce biti od 15:00 do 15:30,nikoga se nece cekati zato nemojte kasniti.Svi znamo kakvo je ovo gostovanje sta nam "oni tamo" dozvoljavaju a sta ne.Nase je da odradimo ovu utakmicu sto je moguce bolje i odemo u sto vecem broju.Informacije o cijeni i kolicini karata koje cemo dobiti objavljujemo sutra u toku dana,budite u toku pratite desavanja sirite pricu!

SVI U LUKAVICU!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 avg 2011, 22:24

Ako je tekma na prenosu treba ocekivati zaista mali broj nasih navijaca...600 injak maksimum sto je malo za Lukavicu gdje inace ode preko 1000. Vidjecemo

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 avg 2011, 22:43

samosarajvo je napisao/la:Ako je tekma na prenosu treba ocekivati zaista mali broj nasih navijaca...600 injak maksimum sto je malo za Lukavicu gdje inace ode preko 1000. Vidjecemo
Ma dosta raje ode i na njihovu tribinu tj. zapad .

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 22 avg 2011, 22:58

mene je toliko zabolio ovaj remi protiv veleza da se jos nisam oparavio,ljut sam na igrace drama p jbt brane se na kosevu cijelu tekmu i uvjek na pocetku ispuste bodove kuci,prosle god da smo dobili sve kuci 1 bi smo bilo ubjedljivo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, Google Adsense [Bot], n0dix, N3R3D, supervizor, tutankamon1905 i 79 gostiju.