FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva ba 2 mil. gdje je to objavljeno i ima li istine u tome..tesko da ce Azmir izvalit dva miliona da nas neko uvede u ligu,pa bolje da je podmazao sve utakmice do kraja za te pare i ostavio Smajlija na klupi.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ima li neko informacije ko su naredna pojačanja spominje se neki kapitalac 
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg ne trebamo biti megalomani,djulba je napisao/la:Ima li neko informacije ko su naredna pojačanja spominje se neki kapitalac
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma posto nas je nas predsjednik navikao svaki dan na nove dobre vijesti ja ocekujem vec danas da cujem nova imenadjulba je napisao/la:Ima li neko informacije ko su naredna pojačanja spominje se neki kapitalac
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo pogledajte golova naseg Kapica.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Komazec raskinuo ugovor sa Sarajevom. Kakva je praksa, ovaj bi isto mogao doći kod nas. 
AdiRajvosa je napisao/la:Ima li planova i sanse uopste, da pokusate zadrzati Ciru jos jednu PL sezonu?
Sve zavisi od toga kako ćemo proći snjim do maja mj. ,ako nas uvede u PL velike su šanse da ostane na klupi našeg kluba,opet to samo zna Ćiro,Azmir i dragi Bog
Solina navija za Slobodu!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ako u narednim da nima dovedemo jos jednog kvalitetnog veznjaka ili cak dvojicu mislim da je to TO...bit ce to prestrasna ekipa na papiru i ostat ce samo na Blazevicu da to uigra i poslozi...do njega je...dobro je sto nece moci biti izgovora na kvalitet ekipe u slucaju neuspjeha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Blažević debituje protiv Crvene zvezde
Sloboda iz Tuzle svoj prvi meč u sklopu priprema za proljetni dio sezone igrat će u Kopru petog februara, a protivnik Tuzlaka će biti stari rival iz Jugolige, beogradska Crvena zvezda.
Miroslav Ćiro Blažević mnogo je puta vodeći zagrebački Dinamo koplja ukrstio sa članom nekadašnje velike četvorke, a dobra prilika da se evociraju stare uspomene bit će susret Slobode i beogradskog kluba koji je na programu petog februara.
Sloboda polako u svakom smislu vraća ugled kakav je nekad uživala u jugo, ali i u bh. fudbalu. Prijateljska utakmica protiv Crvene zvezde doodatna je potvrda naših riječi.
Sloboda iz Tuzle svoj prvi meč u sklopu priprema za proljetni dio sezone igrat će u Kopru petog februara, a protivnik Tuzlaka će biti stari rival iz Jugolige, beogradska Crvena zvezda.
Miroslav Ćiro Blažević mnogo je puta vodeći zagrebački Dinamo koplja ukrstio sa članom nekadašnje velike četvorke, a dobra prilika da se evociraju stare uspomene bit će susret Slobode i beogradskog kluba koji je na programu petog februara.
Sloboda polako u svakom smislu vraća ugled kakav je nekad uživala u jugo, ali i u bh. fudbalu. Prijateljska utakmica protiv Crvene zvezde doodatna je potvrda naših riječi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Brckalic vidim u Radnickom to je odlicna vijest za nas. jos da se rijesimo Hasanovica, Fejzica, Mrkve..... sve Smajilova bagra
cisti se ovaj klub polako 
Sloboda Tuzla
Pozdrav za prave Tuzlake i navijace FK Sloboda.
Drago mi je da se nakon kosarke i fudbal vratio u Tuzlu, i ovi potezi raduju i treba da raduju svakog iskrenog ljubitelja BH fudbala.
TK kanton je rasadnik talenata i uz Zvijezdu sada se radja i jaka Sloboda, koja je uvijek imala jaku omladinsku skolu.
Sretno u nastavku prvenstva i nadam se da cete izboriti premijer ligu.
Drago mi je da se nakon kosarke i fudbal vratio u Tuzlu, i ovi potezi raduju i treba da raduju svakog iskrenog ljubitelja BH fudbala.
TK kanton je rasadnik talenata i uz Zvijezdu sada se radja i jaka Sloboda, koja je uvijek imala jaku omladinsku skolu.
Sretno u nastavku prvenstva i nadam se da cete izboriti premijer ligu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hvala na podršci.
Zaboravio sam pitati, zna li neko šta je s Mujkićem? Ostaje li ili se vraća u Bratstvo?
Zaboravio sam pitati, zna li neko šta je s Mujkićem? Ostaje li ili se vraća u Bratstvo?
mislim da se to ne zna, tj. to bi mogao Ćiro da odluči
ako procjeni da su mu Plakalo i Huseinbašić potrebniji, onda bi mogao otići, ako ne, onda bi mogao ostati
ja lično bih ga ostavio, nije on mogao igrati s onim panjevima, sam je sebi morao da stvara šanse, igra kao krilo, kao ofanzivni vezni, kao napadač, sve je sam morao radit'
ja lično bih ga ostavio, nije on mogao igrati s onim panjevima, sam je sebi morao da stvara šanse, igra kao krilo, kao ofanzivni vezni, kao napadač, sve je sam morao radit'
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- nesvrstani
- Kontakt:
ljudi sta je ovo vec pola 1 a danas nismo nikog doveli

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Mujka juce bio u nasem gradu , izrazio zelju da se vrati sve je na brkiClaus je napisao/la:Hvala na podršci.
www.nkbratstvogracanica.com
Ne pratiš danasnesvrstani je napisao/la:ljudi sta je ovo vec pola 1 a danas nismo nikog doveli![]()
Dolazi i Jamak, Svraka.fukara87 je napisao/la:eto Komazeca kod nas vjerujte mi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Halil je danas potpisao jedan od meni drazih igraca! momak je jos u petom kolu dogovorio sve sa Azmirom samo cekao polusezonu
8 pojacanje idemo dalje
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.