pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
ma jest, kako ga nije ispostovao. da pirs ne dobi 5. licnu igrao bi citavih 0 minuta u drugom poluvremenu. super je znati da trener tako racuna na tebe, extra za samopouzdanje.RealnoGledano je napisao/la:k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
jednostavno nije Mirzino da puca 2 minute prije kraja tekme i to odlucujuce tekme za Netse
pogotovo kad imas prokljucalog JJ-a
fataj skokove i dodaji onome ko ima vise staza u klubu
RealnoGledano je napisao/la:k*rac ga moj ubi, ispostovo ga je maximalno Kid ne zajebajimasteRofPoker je napisao/la:pa kako nece promasiti, kako da ne promasi. ne moze uhvatiti ritam kada ga ovaj majmun celavi(da izvine zivotinjski svijet) ubi u psihu.Chuckie je napisao/la:Promasi citav **** obruc.
jednostavno nije Mirzino da puca 2 minute prije kraja tekme i to odlucujuce tekme za Netse
pogotovo kad imas prokljucalog JJ-a
fataj skokove i dodaji onome ko ima vise staza u klubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.