Jasta ce te... Ko god voli fudbal doci ce..pogotovo europsku utakmicu...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
nisi opiso citavu situaciju,ovo je bila samo posljedica a nisi naveo razlog ove situacije???Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:54Cuj nije im prvi put?
Seljakluk iz Vrapcica donijeli pod BB,uostalom zato vise tu i ne loptaju sem kao grdan gost.
A razlog je da sa vanjske strane je letio kamen u nas sektor a policija nije dala da im vratimo,nije nam dala da se priblizimo zidu,pa je ova reakcija sa bakljama samo reakcija na napad.Ovo nije dobro i fino bacati na obicne navijace i tamo gdje ima djece ali ako si ti napadenut onda nemas izbora moras se braniti na sve moguce nacine.Poslije je policija otjerala te jadnike koji su bili vani i bacali kamenice.Ako se i kad se napad opet ponovi sa vana kamenicama bice opet ovakve reakcije eto da znate jer je to neminovno.Nek policija otjera ove debile sto bacaju kamenice dalje od stadiona ili nek dopusti nama da ih mi otjeramo nece biti vise nikad baklji dole na donju tribinu i to je to

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ja cu vam rec samo jednu stvar,a mislim da je situacija takva da dosta ljudi tako razmislja nema veze sa koje su strane grada i za koga navijaju,more te se zajebavat sa ovim stvarima dok neko ne nastrada,al budite sigurni da moje djete radi ovog nedaj Bože ostane invalid ili se desi jos nesto gore,vjerujte mi da bi dizali parole za palu "bracu" citavu godinu i dugo bi ih se sjecali,zna se gdje su klubovi navijaca gdje se nalaze.Pa bi vidili bi li ikad vise iko radio ovakve stvari,a ovde je svakako sve normalno sto nije normalno u ovoj drzavi.
Kakva je situacija sa licencom kod Rudara i Leotara? Jel sloboda ostaje ako ovi ne dobiju licencu?
- Shategabri
- Kontakt:
Ne možeš ovako postaviti navijačku grupu. Tu uvijek ima onih koji bi ovo uradili.GradKamena2 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 06:58Ja cu vam rec samo jednu stvar,a mislim da je situacija takva da dosta ljudi tako razmislja nema veze sa koje su strane grada i za koga navijaju,more te se zajebavat sa ovim stvarima dok neko ne nastrada,al budite sigurni da moje djete radi ovog nedaj Bože ostane invalid ili se desi jos nesto gore,vjerujte mi da bi dizali parole za palu "bracu" citavu godinu i dugo bi ih se sjecali,zna se gdje su klubovi navijaca gdje se nalaze.Pa bi vidili bi li ikad vise iko radio ovakve stvari,a ovde je svakako sve normalno sto nije normalno u ovoj drzavi.
Ima li kakva druga varijanta? Jer ovo je baš zicer, oni gore vi dole, jbg.
Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobice i jedni i drugi. Iza Leotara stoji Elektroprivreda i to je gotovo, a iza Rudara Halid Muslimovic.

Slobodi ce biti veselo, ali za to neka se zahvale Sirokom koji nas je zeznuo juce.
Trebace nam bodovi i zato u Tuzlu dolazimo sa sudijom.

HAJ FAJV
- Shategabri
- Kontakt:
Zašta će vam trebati?Simpatizer je napisao/la: ↑12 maj 2022, 08:56Dobice i jedni i drugi. Iza Leotara stoji Elektroprivreda i to je gotovo, a iza Rudara Halid Muslimovic.![]()
Slobodi ce biti veselo, ali za to neka se zahvale Sirokom koji nas je zeznuo juce.
Trebace nam bodovi i zato u Tuzlu dolazimo sa sudijom.![]()
Teško da ćemo vas prestići, imate i utakmicu manje i 7 bodova prednosti.
Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
Trebaju nam 2 boda i pokusacemo ih osvojiti kod ekipe koja je najlosija od ove 4.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Komsija a normalno ti je da grupa ultrasa u zoru dodje u fejicevu i radnicu iz trafike pogode pepeljarom?
Samo vas gledam s kim se raspravljate, druže štovaoci lika i djela ratnih zločinaca. Okanite se ćorava posla...MostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2022, 09:52Komsija a normalno ti je da grupa ultrasa u zoru dodje u fejicevu i radnicu iz trafike pogode pepeljarom?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Službena lica za 31. kolo
Leo-Rud (Gigović)
Vel-Tuz (Deljković)
Šir-Sar (Grbić)
Slo-Bor (Jelić)
Pos-Zri (Topalović)
Želj-Rad (Bojo)
Znači fale još Kazlagić i mujić da ovo bude najjače kolo ikada.
Leo-Rud (Gigović)

Vel-Tuz (Deljković)
Šir-Sar (Grbić)

Slo-Bor (Jelić)

Pos-Zri (Topalović)

Želj-Rad (Bojo)
Znači fale još Kazlagić i mujić da ovo bude najjače kolo ikada.
Zadnja izmjena: Yankees, dana/u 12 maj 2022, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
YEBEM TE lištico!
-
- Kontakt:
Ko je deljkovic sto sudi velezu?
Sarajlija, iz federalne došao ljetos. Ne krije ljubav prema plavima.
YEBEM TE lištico!
-
- Kontakt:
Sužena priča onoga što si napisao je kad nas budu gađali izvana stadiona,mi ćemo zasuti djecu i njihove roditelje bakljama??rodjak je napisao/la: ↑12 maj 2022, 05:24nisi opiso citavu situaciju,ovo je bila samo posljedica a nisi naveo razlog ove situacije???Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:54Cuj nije im prvi put?
Seljakluk iz Vrapcica donijeli pod BB,uostalom zato vise tu i ne loptaju sem kao grdan gost.
A razlog je da sa vanjske strane je letio kamen u nas sektor a policija nije dala da im vratimo,nije nam dala da se priblizimo zidu,pa je ova reakcija sa bakljama samo reakcija na napad.Ovo nije dobro i fino bacati na obicne navijace i tamo gdje ima djece ali ako si ti napadenut onda nemas izbora moras se braniti na sve moguce nacine.Poslije je policija otjerala te jadnike koji su bili vani i bacali kamenice.Ako se i kad se napad opet ponovi sa vana kamenicama bice opet ovakve reakcije eto da znate jer je to neminovno.Nek policija otjera ove debile sto bacaju kamenice dalje od stadiona ili nek dopusti nama da ih mi otjeramo nece biti vise nikad baklji dole na donju tribinu i to je to![]()
Lavove si zaboravio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Dakle Željo ima manje od 48 sati da se pripremi za sljedeću utakmicu. Ne znam koliko je ovo legalno, ako jeste uopšte?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sve je legalno u BiH, gdje prestaje logika tu počinje Bosna.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Reci to onima koji dodju do stadiona pa bacaju kamenje na gornji dio tribine... I vidi čuda kako ti brineš za djecu na donjoj tribini,pa i na gornjoj tribini su nečija djeca,braća,očevi itd... Kad budete sposobni obezbjedit stadion i prostor oko stadiona onda mozes pricati...Fourteenwords je napisao/la: ↑12 maj 2022, 14:01Sužena priča onoga što si napisao je kad nas budu gađali izvana stadiona,mi ćemo zasuti djecu i njihove roditelje bakljama??rodjak je napisao/la: ↑12 maj 2022, 05:24nisi opiso citavu situaciju,ovo je bila samo posljedica a nisi naveo razlog ove situacije???Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:54Cuj nije im prvi put?
A razlog je da sa vanjske strane je letio kamen u nas sektor a policija nije dala da im vratimo,nije nam dala da se priblizimo zidu,pa je ova reakcija sa bakljama samo reakcija na napad.Ovo nije dobro i fino bacati na obicne navijace i tamo gdje ima djece ali ako si ti napadenut onda nemas izbora moras se braniti na sve moguce nacine.Poslije je policija otjerala te jadnike koji su bili vani i bacali kamenice.Ako se i kad se napad opet ponovi sa vana kamenicama bice opet ovakve reakcije eto da znate jer je to neminovno.Nek policija otjera ove debile sto bacaju kamenice dalje od stadiona ili nek dopusti nama da ih mi otjeramo nece biti vise nikad baklji dole na donju tribinu i to je to![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.