Prije svega jedan veliki gospodin kao što se vidi iz priloženog, da vidim smijel mu ko u lice reći ovo što se piše, gazija srebrenički i bosanski Raiola Allah ga nagradio. Ljubumorne duše mogu da ga puše profi.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prije svega jedan veliki gospodin kao što se vidi iz priloženog, da vidim smijel mu ko u lice reći ovo što se piše, gazija srebrenički i bosanski Raiola Allah ga nagradio. Ljubumorne duše mogu da ga puše profi.
Blazevic je krilo, to mu je primarna pozicija.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 15:19Steta sto nismo mogli dovesti pojacanje na poziciji krila.
Valja kuburiti sad i zakrpiti nesto.![]()
On ovo govori jer sada kada se Ramovic vratio imamo dva, ali moze Blaza beka igratiZenicanin988 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:18Blazevic je krilo, to mu je primarna pozicija.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 15:19Steta sto nismo mogli dovesti pojacanje na poziciji krila.
Postoje neka pravila i regulative saveza i policije koja osigurava dogadjaj da se to ne moze raditUmjetnik97 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:21Ima li ko blizak klubu ili neko ko poznaje ljude koji poznaju ljude iz kluba. Da da prijedlog u naše ime, da se prije tekme sa Tuzlom ugase reflektori, a upale svjetla ispod krova. Predpostavljam da ce se uraditi rasvjeta na istoku kao i na sjeveru. Izgledalo bi baš ekstra da se u tom ambijentu predstave igraci i otpjeva "Grbavica".
Treba nama bek jer Sinisa nas kanali vise od protivnika.Zenicanin988 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:18Blazevic je krilo, to mu je primarna pozicija.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 15:19Steta sto nismo mogli dovesti pojacanje na poziciji krila.
Razumio bih da je u pitanju potpuni mrak, mislim da je to zbog iznenadnih upada na teren ili sta ja znam, ali u ovom slucaju bi bilo vidljivo. Ma ta stalna neka pravila samo uništiše i ovo malo sto je moze uraditi. Sve neka pravla ne stetu klubova. Kakvo je stanje trenutno sto se tice organizacije. Snosi li klub sve troskove organizacije ili ima nekog udjela i grad?irfo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:24Postoje neka pravila i regulative saveza i policije koja osigurava dogadjaj da se to ne moze raditUmjetnik97 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 18:21Ima li ko blizak klubu ili neko ko poznaje ljude koji poznaju ljude iz kluba. Da da prijedlog u naše ime, da se prije tekme sa Tuzlom ugase reflektori, a upale svjetla ispod krova. Predpostavljam da ce se uraditi rasvjeta na istoku kao i na sjeveru. Izgledalo bi baš ekstra da se u tom ambijentu predstave igraci i otpjeva "Grbavica".
Mozes ici u nargila bar i ne pusit shishu, nece ti je niko nazor nagurat u ustaMachak je napisao/la: ↑13 feb 2020, 19:10Meni nije jasno kako oni kao sportisti, fudbaleri, nazovi profesionalci a jedva su polu amateri realno mogu da idu ove hokane i cuclaju ta sranja. A onda se mi pitamo sto crkavaju nakon 50. minuta igre, da sam na Amarovom mjestu na nos, usi, usta i da izvinete dole bi im sve izaslo kako bi ih mrcvario na treninzima, Ne samo oni nego omladina generalno konzumenti, jeste li svijesni koji je otrov ta nargila i samo uzdisanje tog dima sta cini zdravlju.
Jel istina da se taj Mareakaeč otvara u Mostaru?