FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
let3 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:38Jako je bitno mišljenje najveceg ublehaša u bh fudbalubraco je napisao/la: ↑13 feb 2020, 15:57Proziva nas Husara![]()
Također, Željo daje na pusudbu svoje juniore u Konjic i Goražde, a dovodi iz Srbije potrošene polovne igrače.
– I čudimo se kada jedna prosječna ekipa poput Zoryje ponizi Želju u Antalyji – govori Husarić i dodaje da je forsiranje mladih igrača jedini pravi put za bh. klubove.
I nije nas nabrojao među stabilne klubove![]()
– Generalno su finansije problem naših klubova, ali Sarajevo, Zrinjski, Borac, Široki i Tuzla City su stabilni i ja upravo od njih očekujem da promijene način rada i okrenu s puno više omladinskom pogonu i dovođenju mladih igrača i njihovom forsiranju.![]()
Pedofil iz Podrinja
Hhahaha
Kakav crni Husara. Propao k’o žeton

Kad te ovakvi prozivaju garant si na dobrom putu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
100%
Ove sto je nabrojao treba da se zapitaju, a ne mi.
Ove sto je nabrojao treba da se zapitaju, a ne mi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Željo trenirao na Grbavici, Ramović ponovo sa Plavima
https://sportsport.ba/fudbal/zeljo-tren ... ima/351482
Osmankovic nije trenirao
https://sportsport.ba/fudbal/zeljo-tren ... ima/351482
Osmankovic nije trenirao
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pedofil jeste, ali nije iz Podrinja, nego iz Srebrenika. Prof. fizickog koji je kupio diplomu, ganjao ucenice, ali posto je u SDA sve je zataskano. Obicno voda za sobom nekog nabildanog gorilu kojem placa zastitu, jer nema kome nije stao na zulj.Grbavica786 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:55
Pedofil iz Podrinja
Hhahaha
Usmrdit ce kanal jednog dana.
Eto to su ti nasi "menadzeri" i ono bi pametovalo o fudbalu.
Hvala ti Amare sto si jos u proslom mandatu udario tarabu ovoj gnjidi, jos ga boli.

Po ovoj slici na ss.ba osim Ramovica treniro i Hajdarevic

Jedno je trenirat a jedno je igrat, bez ugovora nece igrat to je sigurno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Cim je njega Osim prikljucio znaci da se tu zakuhalo opet. Osmankovica nije prikljucio. Volio bih iskreno da produzi mislim Ramovic. Osmankovic je imao prilika i ne bih mu vise pruzio sansu. Hvala, sretno.
Meni ova slika na ovom portalu izgleda kao dao nije od danas i da su se zajebali, prvo na zvanicnom instagram profilu su slike sa pomocnog terena, drugo danas je u Sarajevu bilo sunce a na slici je tmurno, a trece Hajdar je u Slobodi pa nema logike da trenira sa nama
Ili sam ja budala
Ili sam ja budala

FKŽ !
Pa logicno da nije slika od danas jbm mu 
Slika je sa zadnjeg treninga pred Velez kad su bili novinari na treningu. Danas im samo javio neko da je Sinan trenirao, a nisu slikali trening novinari danas.

Slika je sa zadnjeg treninga pred Velez kad su bili novinari na treningu. Danas im samo javio neko da je Sinan trenirao, a nisu slikali trening novinari danas.
Aha, halali

-
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 17:11Pedofil jeste, ali nije iz Podrinja, nego iz Srebrenika. Prof. fizickog koji je kupio diplomu, ganjao ucenice, ali posto je u SDA sve je zataskano. Obicno voda za sobom nekog nabildanog gorilu kojem placa zastitu, jer nema kome nije stao na zulj.Grbavica786 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:55
Pedofil iz Podrinja
Hhahaha
Usmrdit ce kanal jednog dana.
Eto to su ti nasi "menadzeri" i ono bi pametovalo o fudbalu.
Hvala ti Amare sto si jos u proslom mandatu udario tarabu ovoj gnjidi, jos ga boli.
Izvinjavam se na grešci.
Srebrenik je kriv za ovu nakazu! Hahaha
Da nije ugurao Mešanovića i Pirića kod onog Zahovica u Maribor, danas nebi imao za kafe. Pogledaš mu listu klijenata, bukvalno sve iz 1
Lige FBiH
Jedva čekam da se sutra ništa ne desi, imam spreman spisak psovki koje ću uputiti internom moderatoru 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ko ce to od sutra biti banovan?

- kolezeljovac
- Kontakt:
U koliko u subotu igramo sa Zrinjskim, i da li ce prenositi City TV ili neka druga TV kuca, kucica? 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Žrtvovat ću se

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ja i ja onda sam ovdje da se borim za naseg pulena od ovih hejtera njegovog lika i djela 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.