AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 23 apr 2014, 11:21

Ibracadabra je napisao/la:Sasvim je normalno da mlad igrač poput ovog De Sciglia ima želju za napretkom i trofejima jer to je normalna stvar.Uostalom u Milanu nema igrača koji bi mu mogao prenijeti neko znanje pa možda i vrijednosti ostanka u klubu u kojem je ponikao. Sasvim je jasno da Milan neće do trofeja ni narednih nekoliko sezone a što možda igračima najviše smeta nema ni LP-a,odnosno dosadi igrati u ekipi koja nema nikakvog cilja. Lično pratim dosta liga i klubova i da se primjetiti da ekipa Milana nema nikakog cilja, ustvari svakih nekoliko sedmica cilj je drugačiji.
I sasvim je normalno da mu mi ebemo mater ovdi radi toga. Pa nije poniko u GOŠK-u pa da oce da ide nedje vise, poniko je u Milanu. Ako pratis velike klubove znas da se desavaju neki ciklusi, tako je i sa Milanom.

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 23 apr 2014, 11:24

Nije problem Milana u ciklusu već je problem što se ništa ne radi da bi se to usmjerilo na pravi put. Evo Uniteda loši su ove sezone ali tokom ljeta treba očekivati ogromnu potrošnju koja će pomoći da ekipa bude opet ona prava.A šta će Milan uraditi? Dovesti još par otpadaka i potrošenih igrača.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 23 apr 2014, 11:29

Ibracadabra je napisao/la:Nije problem Milana u ciklusu već je problem što se ništa ne radi da bi se to usmjerilo na pravi put. Evo Uniteda loši su ove sezone ali tokom ljeta treba očekivati ogromnu potrošnju koja će pomoći da ekipa bude opet ona prava.A šta će Milan uraditi? Dovesti još par otpadaka i potrošenih igrača.
+1

to je to ne treba nista dodati :!:
FORZA MILAN

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 apr 2014, 11:35

Sve su to spekulacija, za sad. Ko garantuje da i United nece dovesti nekog prosjecnog (napuhanog) igraca. Ostaje da vidimo..
- Ed Woodward for Prime Minister !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 apr 2014, 11:41

OnlyUnited je napisao/la:Sve su to spekulacija, za sad. Ko garantuje da i United nece dovesti nekog prosjecnog (napuhanog) igraca. Ostaje da vidimo..
moglo se i nama desiti da iskrcamo onoliko novca za drvo zvano Maruane Felaini ;)
Undici stelle - ACM 1899

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 apr 2014, 11:46

Nije problem samo u Fellainiju (Moyesova investicija), nego u buducim pojacanjima. Mislim, vec je potroseno 37 mil funti na Matu, pa onda 27.5 na Fellainija (znaci cirka 65 mil vec potroseno, zavisi koliko je limit transfer budzeta za narednu sezonu). Neke pozicije opasno skripe, ali da li je moguce dovesti 4 igraca top klase, ili dvi-tri zakrpe.
- Ed Woodward for Prime Minister !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 apr 2014, 12:38

Citam da je Juventus zainteresovan za Eriksena. Ja jos ne mogu da vjerujem da su nasi uhljupi propustili dovesti ovog momka a za iste pare doveli panja Matrija :evil:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2014, 13:38

Kad imaš degeneričnu upravu sa još degeneričnijim amaterskim trenerom, sve je moguće.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 apr 2014, 15:11

Čitam sada Juve navodno dogovorio sve s Barcom za Sancheza, a mi se gubamo za Ramija i Tarabta :oops:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 apr 2014, 15:18

Ma vala i Juve se pres.erava sa tim napadačima, Sanchez, Tevez, Llorente, Osvaldo, Vučinić, Giovinco, Quagliarella.

Al' to ti je dokaz koliko smo mi samo slabi, jednostavno nemaju konkurenciju koja im može parirati po pitanju transfera u Italiji, svaki igrač je njihov ako ga žele :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

StephanEl92
Kontakt:

Post Postao/la StephanEl92 » 23 apr 2014, 17:06

Ako taarabt ne ostane u milanu nakon ove pozajmice onda nema sta pricati o transferima u milan..nijedan igrac nije bolje povezao utakmicu za utakmicom od samog dolaska

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 apr 2014, 22:07

Ma vise mi je pun k. ove situacije oko Taarabta i Ramija. Te ih kupujemo, te im pokusavamo smanjiti cijenu, te ih gubimo... je'bo ga otac, plati tih je'benih 10 miliona i zavrsi pricu. Pa je'bo im ja mater, ako toliku cifru ne mogu uplatiti, kakvim boljim vremenima da se mi nadamo? Rek'o bi covjek 100, a ne 10 miliona. :roll:

Milan will wear next season's 3rd shirt (yellow/green) in the derby against Inter on May 4th.
Milan's new home shirt for the 2014-2015 season is expected to be worn by the players vs. Sassuolo on May 18th.
Jedva cekam da vidim kako izgledaju domaci dresovi, uvijek sam lajkao retro stilove.
Ali gdje iskopase zuto - zelene? Pravo nase boje. :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 23 apr 2014, 22:19

Boje Brazila, a Milan je oduvijek važio za koloniju brazilaca :cool:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 23 apr 2014, 22:29

Gledam klupu ova dva tima reala i bayerna , pa imaju ja u klupu od nasih najboljih 11... I nos nesto dokle god smo u fameliji Berlusconi to je past tense, vidis da nece vise da ulazu u tim, i odmah nam nema napretka

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 apr 2014, 22:51

IlProfessore je napisao/la:Boje Brazila, a Milan je oduvijek važio za koloniju brazilaca :cool:
Pa kakve to veze ima? Vazili smo i za holandsku koloniju, pa to ne znaci da cemo nositi rezervne narandzaste dresove. :mrgreen:
Po meni je treci dres crn, a sve ostalo je preseravanje. Nisu boje Milana i tacka.

Ma u sustini kad bi platili za ovu dvojicu, doveli Alexa besplatno, kupili Perina za 5 miliona i rijesili se par otpadaka bilo bi super. Uz par postojecih kvalitetnih igraca mislim da imamo ekipu za top 3.
Ali od ovih nasih vise nista pametno ne ocekujem. :facepalm:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 apr 2014, 23:36

Polako ba šta ste navalili kad nije prelazni rok ni počeo. Ćelo standardno spušta cijenu i normalno je da će Taarabt i Rami biti Milanovi igrači. Ćelo nas malo loži :tokralju:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

StephanEl92
Kontakt:

Post Postao/la StephanEl92 » 23 apr 2014, 23:36

Klub ovisi o ljetnom transfernom roku, ja imam los predosjecaj..nimalo mi se ne svidja :!:

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 apr 2014, 23:45

Mi da nikoga ne dovedemo (računam da su Taraabt i Rami naši) i da su nam svi zdravi mi bi u ovoj ligi bili konkurencija za Ligu Prvaka, povrede i Allegri su dosta ukakili ovu sezonu...

Ali fazon je što ako ne počnemo dovoditi prave igrače u Europi će nam plafon biti prolaz grupe, a u Italiji od 2-5 mjesta.. Sada već imamo loš ugled, tako da ni igrači ne žele više u Milan kao prije jer nismo ni finansijski ni igrački jaki. Doveli smo puno talašika igrača za koje smo dali dosta para a ispostavili su se kao ništa.

Ako ne odriješimo kesu, mi navijači ćemo se morati pomiriti da lagano ispadamo iz giganata a tu ulaze PSG, Monaco, City i ostali nafta klubovi.. Nažalost..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 apr 2014, 08:26

Jeste da nam se svima ovaj crni period oduzio, ali treba shvatiti da nece uvijek biti ovako. Sad smo na dnu, ali pitanje vremena je kada cemo opet na tron. To je ono kroz sta prolaze veliki klubovi.
Uostalom, Milan je veliki klub sa dobrom reputacijom u svijetu, sasvim je realan scenario ocekivati da se u narednom periodu Berlusconi povuce iz svijeta fudbala i klub prepusti nekome drugome.

Peter Lim's €500m offer is for 70% of the shares in Milan, but Silvio Berlusconi would still remain the president of the club.
To je to o cemu pricam, zainteresovanih kandidata je bilo i uvijek ce biti. Onih koji ce vratiti Milan tamo gdje pripada.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 apr 2014, 09:02

Ne znam jeste li primijetili (sigurno jeste), ali otkako je Allegri otišao s klupe Milana, povreda gotovo da i nema. :kafa:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.