najbolje ti u tursku sto se mene tice,i nije toliko skupo... barem je tako bilo prosle godineDAVID VILLA je napisao/la:zavisi kolko si platio bicikloEmir_ZENICA je napisao/la:Momak mi daje 120 km i ove zvucnike http://www.****/artikal/1223826/zvucn ... steni-40w/
za ovo biciklo http://www.****/artikal/1338940/bicik ... olo-cobra/
sta mislite ?ako ti mislis da ti je malo 120KM za biciklo i te zvucnike onda nemoj
![]()
P.S.Ljudi hocel neko od vas na more sad na ljeto?ja mislim otic negdje,al ne znam gdje bi,ako bi mi vi preporucili bio bi vam zahvalan
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
- DAVID VILLA
- Kontakt:
pa ne znam bas,na neko fino mjestoneutralan__ je napisao/la:Gdje si mislio,jel ovdje na Jadran ili dalje?DAVID VILLA je napisao/la:zavisi kolko si platio bicikloEmir_ZENICA je napisao/la:Momak mi daje 120 km i ove zvucnike http://www.****/artikal/1223826/zvucn ... steni-40w/
za ovo biciklo http://www.****/artikal/1338940/bicik ... olo-cobra/
sta mislite ?ako ti mislis da ti je malo 120KM za biciklo i te zvucnike onda nemoj
![]()
P.S.Ljudi hocel neko od vas na more sad na ljeto?ja mislim otic negdje,al ne znam gdje bi,ako bi mi vi preporucili bio bi vam zahvalan

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
- Kontakt:
Ja imam nesto vise od 700 maraka na racunu, planiram na ljeto sa rajom u Spaniju
Nadam se da ce ispasti sve ok, ako naleti sta jeftinije i bolje uvijek se planovi daju pomjeriti
Jos cu za ova dva mjeseca skupiti, radim sa amidzom u nekom skladistu, utovaranje-istovaranje
Svake godine isto, a nije naporan posao
Nadam se da ce ispasti sve ok, ako naleti sta jeftinije i bolje uvijek se planovi daju pomjeriti
Jos cu za ova dva mjeseca skupiti, radim sa amidzom u nekom skladistu, utovaranje-istovaranje

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
spanija ti sjajan izbor,nema sta...Bio sam prosle godine na ekskurziju, i mogu ti reci prelepo.... mada ja bi voleo da posetim kubuJimmy from the hood je napisao/la:Ja imam nesto vise od 700 maraka na racunu, planiram na ljeto sa rajom u Spaniju

- DAVID VILLA
- Kontakt:
A ja finog vremena
prije sat vremena padala kisa a sad sunce
moram i ja malo izac vani veceras 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
DAVID VILLA je napisao/la:A ja finog vremenaprije sat vremena padala kisa a sad sunce
aj ba kupi bajs i vozikaj se
sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Megamon
- Kontakt:
jesi sta guzioT-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
jesi šta fasovoMegamon je napisao/la:jesi sta guzioT-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nije jos otp'o....tu je..legenda reala je napisao/la:jesi šta fasovoMegamon je napisao/la:jesi sta guzioT-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i kako bilo jel bilo pichaka?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....
Odmah pitaju jesil guzio, jel bilo pichaka, boli vas qrac jel on sta guzio, bitno je da vi nista ne udarate 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
rodila ga majka pametna ,a on ko fol udara ,udaraju njega to daPuma je napisao/la:Odmah pitaju jesil guzio, jel bilo pichaka, boli vas qrac jel on sta guzio, bitno je da vi nista ne udarate

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Kako to Puma pametno kaze
Kako bi druze crvendacu ?

Kako bi druze crvendacu ?

- alfarouqaminu
- Kontakt:
puma aj bez u svoje udruzenjePuma je napisao/la:Odmah pitaju jesil guzio, jel bilo pichaka, boli vas qrac jel on sta guzio, bitno je da vi nista ne udarate

- DAVID VILLA
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:A ja finog vremenaprije sat vremena padala kisa a sad sunce
aj ba kupi bajs i vozikaj se

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
@legenda reala
Sheba me Marchenko bem mu mamu
[youtube][/youtube]
To Djani brateeee
Sheba me Marchenko bem mu mamu

[youtube][/youtube]
To Djani brateeee

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jesi ukr'o šta tamo ?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....

FK Pjetlovi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pogledaj lopova....reds je napisao/la:Jesi ukr'o šta tamo ?T-MAC je napisao/la:sig'o i ja iz daleke spanije...konacno....

- alfarouqaminu
- Kontakt:
DAVID VILLA je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:A ja finog vremenaprije sat vremena padala kisa a sad sunce
aj ba kupi bajs i vozikaj sema imam ja bajs
![]()
nego mi nekako mrsko se ic vozat
al odlucio sam sutra cu
![]()
![]()
sutra kao na tur de fransu,po 400 kilomenara nista manje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.