Šuti, prvo moramo protiv Krupe
Dobijem veći stres kad igramo protiv začelja tabele nego vrha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šuti, prvo moramo protiv Krupe
Ma treba realan ostat i ne stvarat momcima nikakav pritisak oko titule. Najvise od svih ekipa napredujemo u svakom mogucem segmentu. Ove godine vrh evropa,da neke pare namaknemo i odatle.
Ovi sa zapadne obale Neretvevlakanje je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:09Ko je sad medjugorska nakaza ?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:06Ovo prestizanje vazi i za vas, dobijemo vas i ubijemo 2 muhe jednim udarcem, a onda vikend poslije borba sa medugorskom nakazom![]()
Znaći ja sam nakaza zbog toga što sam iz Donje Mahale?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:40Ovi sa zapadne obale Neretvevlakanje je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:09Ko je sad medjugorska nakaza ?!nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:06
Ovo prestizanje vazi i za vas, dobijemo vas i ubijemo 2 muhe jednim udarcem, a onda vikend poslije borba sa medugorskom nakazom![]()
Znas na sta sam mislio, ne pronalazi se u ovomeJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:42Znaći ja sam nakaza zbog toga što sam iz Donje Mahale?
Nit bi Dudic bio prvi i borio se za titulu s ekipom Sarajeva .killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:28Fun fact: Marinovic bi se s ovim rosterom FK Veleza borio za opstanak, mozda i bio posljednjeplasirana ekipa u prvenstvu
Što se tiče rasporeda mi imamo i najlaksi raspored jer smo vise od pola teskih utakmica odigrali. Dok se Velež, Borac, Zrinjski, Široki, Tuzla i Željezničar tek moraju krviti izmedju sebe.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:24Sarajevo ima jako tezak raspored, slijedi i serija medjusobnih duela ekipa iz vrha.
A pazi Veleza
Krupa kuci, Zrinjski u Mostaru, Zeljo kuci.....ima tu jos neko izmedju nisam bas zapamtio.....
Ukoliko budu pravi i motivisani iz naredna 4 kola mogao bi Velez po 9 bodova....
Sarajevo ima Zrinjskog, Zelju......ispustice ovo pitari.
Zamisli bori se Velez za titulu sa Borcem, a zadnje kolo Sloboda-Borac![]()
Nebitno šta bi Dudić, vrijeme je brate feniks da shvatiš da je Vinko velika neznalica.feniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:29Nit bi Dudic bio prvi i borio se za titulu s ekipom Sarajeva .killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:28Fun fact: Marinovic bi se s ovim rosterom FK Veleza borio za opstanak, mozda i bio posljednjeplasirana ekipa u prvenstvu
Nismo na vrijeme dostavili VHS materijal, poznatiji kao kaZete
A predzadnje kolo dolazite nama u MostarSviuodbranu je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:24Sarajevo ima jako tezak raspored, slijedi i serija medjusobnih duela ekipa iz vrha.
A pazi Veleza
Krupa kuci, Zrinjski u Mostaru, Zeljo kuci.....ima tu jos neko izmedju nisam bas zapamtio.....
Ukoliko budu pravi i motivisani iz naredna 4 kola mogao bi Velez po 9 bodova....
Sarajevo ima Zrinjskog, Zelju......ispustice ovo pitari.
Zamisli bori se Velez za titulu sa Borcem, a zadnje kolo Sloboda-Borac![]()
Sa ovom ekipom bi povecao prednost nakon prvog dijela sezone, sa Tatarom i Rahmanovicem bi po 3 razlike svakoga dobijao bez problema. Klasa za Marinovica, pokazuju rezultati.feniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:29Nit bi Dudic bio prvi i borio se za titulu s ekipom Sarajeva .killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:28Fun fact: Marinovic bi se s ovim rosterom FK Veleza borio za opstanak, mozda i bio posljednjeplasirana ekipa u prvenstvu
Piso sam prije a i dalje stojim iza toga. To je sve jer se previse oslanja na motivaciju i na to da su drugi jaci ''veci'' i bolje placeniji. Pored svega pozitivnog ovo stvarfno ima veliki udio i svemu ovome sto on radi. Zato se i mucite protiv slabiji ekipa a i neko od vas napisa da se vise plasi tih utakmica. Da on ima imperativ titule, pobjede u svakoj utakmici, drugacije bi to bilo vjerujnekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:35Sa ovom ekipom bi povecao prednost nakon prvog dijela sezone, sa Tatarom i Rahmanovicem bi po 3 razlike svakoga dobijao bez problema. Klasa za Marinovica, pokazuju rezultati.feniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:29Nit bi Dudic bio prvi i borio se za titulu s ekipom Sarajeva .killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:28Fun fact: Marinovic bi se s ovim rosterom FK Veleza borio za opstanak, mozda i bio posljednjeplasirana ekipa u prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.