RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
http://transfermarkt.de/sevko-okic/profil/spieler/91778" onclick="window.open(this.href);return false;
ako je ovome vjerovati ima ugovor do 30.6.
ako je ovome vjerovati ima ugovor do 30.6.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Tanovicu kretene sprcim ti sve u familiji
Prvo Dino a sad Seva i to oba bez prebijene pare zauzvrat, ekstra potezi ocami. Bas u stilu i po tradiciji

Prvo Dino a sad Seva i to oba bez prebijene pare zauzvrat, ekstra potezi ocami. Bas u stilu i po tradiciji

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Otkud ti znas da je djaba otisao...nem73 je napisao/la:Tanovicu kretene sprcim ti sve u familiji![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Kakve veze Husaric ima sa namaznaci uvalice nam Mesanovicajahija je napisao/la:Gledam ovaj Ado Husarić seljačina mu menadžer kao i jasminu mešanoviću i njega će im utrapit sigurno kad vidiš lika sve ti jasno bude, ali ima lovu i radi ovako šta ga briga.

Sto balis covjece.Sta ako im je on menadzer,nije da obojica nisu kvalitetni igraci i da se ne mogu prodati zbog svojih dobrih partija.jahija je napisao/la:Gledam ovaj Ado Husarić seljačina mu menadžer kao i jasminu mešanoviću i njega će im utrapit sigurno kad vidiš lika sve ti jasno bude, ali ima lovu i radi ovako šta ga briga.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao divne vijesti. A bjerite vise yebem vam familiju nesposobnu klosari mostarski. Yebo vas otac mrtvi u taj nesposobni supak. Fuj fuj i mi na evropu da idemo. Ma idemo mi svi na kurcinu ogromnu. Raspadali se o se od raka stoko nesposobna
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
sad samo ocekujem sljedecu vijest hebibovic prodan sarajevu!! taman kad covjek opet dobije tu nadu da cemo konacno nesto uradit, opet nas iz uprave dotuku sa vanserijski glupim potezima! sa dinom i sefkom, a koda gledam i sljedeci dana hebibovicem ne samo da gubimo 2-3 od najbolji igraca iz prve postave nego gubimo i mogucnost za zaradu jer su nam oni kao mladi dokazani igraci bili najveca prilika da se zaradi na nekom dobrom inostranom transferu!! bravo tana, bravo upravo, pokenjam vam se na razmisljanje i rad!nem73 je napisao/la:Tanovicu kretene sprcim ti sve u familiji![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Zao mi je jer se radi o vasem igracu,mogli smo nekog drugog naci,al bolji uslovi jbga tako je to danas u modernom fudbalu malo je ljubaviNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jao divne vijesti. A bjerite vise yebem vam familiju nesposobnu klosari mostarski. Yebo vas otac mrtvi u taj nesposobni supak. Fuj fuj i mi na evropu da idemo. Ma idemo mi svi na kurcinu ogromnu. Raspadali se o se od raka stoko nesposobna
Ja sretan ako ostane samo na ovome

Sarajevo uradilo pravu stvar u tisini. Previse dobar igrac a previse slobodan. Mogao je produziti malo ugovor da i mi nesto cuknemo ovako ode nizasta a stasao u sportistu i covjeka kod nas.

Sarajevo uradilo pravu stvar u tisini. Previse dobar igrac a previse slobodan. Mogao je produziti malo ugovor da i mi nesto cuknemo ovako ode nizasta a stasao u sportistu i covjeka kod nas.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ljudi neznam što toliko dižete prašinu radi Ševkinog prelaska u Sarajevo?Prvo nemožemo ga vječno zadržati i vrijeme je da neku paru zaradi, a drugo, nije brate Ševko neki vanserijski igrač bez kojega se nemože.
Neznam ustvari gdje bi ga i postavio u idućoj sezoni ako dovedemo klasičnog centarfora.Nije ni napadač ni krilo klasično, što bi rekli ni vino ni voda.
Sačekajte da vidimo ko će doć pa onda ružite.
Neznam ustvari gdje bi ga i postavio u idućoj sezoni ako dovedemo klasičnog centarfora.Nije ni napadač ni krilo klasično, što bi rekli ni vino ni voda.

BOJkoT DOK JE Ova sToKA SA taNoViCeM i VeLeGICeM U VeLeZu SaMo boJkoT STOkA PROdANa
-
- Kontakt:

Upravu si ni meni nije ekstra neki igrac al etoanel81m je napisao/la:Ljudi neznam što toliko dižete prašinu radi Ševkinog prelaska u Sarajevo?Prvo nemožemo ga vječno zadržati i vrijeme je da neku paru zaradi, a drugo, nije brate Ševko neki vanserijski igrač bez kojega se nemože.
Pa dobar je za 3 napadaca valjda tj dzokera sa klupa..valjda nije toliko losh..nece on u Sarajevu igrati u prvih 11.. 

FK SARAJEVO.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije problem kakav je igrac nego ponasanje uprave
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
MA KoGA cE ONAJ VeLEgIC DoVeStI BjEZE Mu IgRaCI Ko mlAdE Sa SVadBe StOKa pRODaNA NABijEM nA NeKu stVaR i SarAJeVo I zELjU DOKlE viSe PoStALi njihoVa FIlIJaLA StOkA PrODaNA StOOOOOOKAAAAAaaAAaAAAA
ajde rodjeni al iskreno recite kakav je ovaj sefko ja kao navijac sam malo i razocaran sto smo njega doveli ali et sta vi kazete kakv je igrac
Samo Sarajevo
Fuj fuj fuj. Amateri nesposobni. Nema nikakve odštete jer mu je istekao ugovor. Danas su se posrali na sve dobro što su uradili u zadnjih par godina. Čovjek je tu 4 godine bio, potpuno se razvio, došao kao nepoznati mladi igrač i Velež od njega napravi jednog od boljih igrača u ligi i onda ga puste besplatno u konkurenta iz iste lige. Potpuno amaterski... Dok se ne počnu potpisivat ugovori na 3-4 godine a ne 1+1 nema od evrope ništa.
Izjava Tanovića sa jučerašnje presice:mostar u srcu,velež do groba,pare u đepu 

Godine prolaze jubav ostaje...
Ha, iznenađen sam a opet i nisam. Ševkiji je ugovor isticao ili je istekao........sad je li istekao ili nije, ne znam, je li otišao džaba ili nije, i to ne znam. Pitanje je koliko je uprava u ovom trenutku mogla uraditi. Hajde da se upitamo šta ćemo sa Anijem, hoćemo li ga prodavati sada kada možemo uzeti para ili ćemo reći, nek igra ovu sezonu u nas....a za dogodine ćemo lako, i onda opet ode džaba. Teško je imati i jare i pare. U ovom trenutku Sarajevo očito ima pare iznad ove lige i teško možemo da se nosimo sa njima. Morat ćemo pronaći neki naš način poslovanja ili čekati da i kod nas uđe strani kapital. Ne branim upravu, samo pokušavam posložiti stvari. Barem kako ih ja vidim.
Inače, bez obzira na sve Ševkiji želim sve najbolje i nadam se da će doći i do reprezentacije, puno je dao Veležu i hvala mu za to.
Inače, bez obzira na sve Ševkiji želim sve najbolje i nadam se da će doći i do reprezentacije, puno je dao Veležu i hvala mu za to.
-
- Kontakt:
ugovori od 2-3 ili više god al kad imaš pare..i mi smo imali ugovore na 6 mjeseci a kad neko potpiše na god mi kontamo kako ga prevariše majko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.