jasko_juve je napisao/la:sutra su po meni Wolfsburg,Getafe,Bayern ziceri..![]()
Getafe-Almeria 2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jasko_juve je napisao/la:sutra su po meni Wolfsburg,Getafe,Bayern ziceri..![]()
davno sam ja prestao pisati ovdje...VolimLiverpool je napisao/la:Daj kakav info,analizu @hodža.
..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !
Pazi ovako druze, dva poraza vezana, a 10 kola nemaju remi,meni je nesto logicno,ja cu da je odigram,mozes i tim 1 daje dva gola u tom slucaju,klimav mi Sosijedad ,mislim da ovi moraju dobiti na Mestalji?muhovic je napisao/la:..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas
..ma ipak cu je staviti na drugom listicuTribalian je napisao/la:Pazi ovako druze, dva poraza vezana, a 10 kola nemaju remi,meni je nesto logicno,ja cu da je odigram,mozes i tim 1 daje dva gola u tom slucaju,klimav mi Sosijedad ,mislim da ovi moraju dobiti na Mestalji?muhovic je napisao/la:..joj ova mi Valencia nije sigurna bas a ?Tribalian je napisao/la:Danas Valensija 1, Notingem 2, Bajern 3+,Zvezda 2,Salke 1 ! ! !..htio je i ja staviti,ali je izbaci u zadnji cas
Obrati paznju i na Herkules,veliki broj dobrih igraca ,a bore se za opstanak,danas im je biti il' ne biti? Inace igraju kuci.
Je li imaju da će Begonja prekinuti utakmicu?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad gledam ponudu l.u.t.r.i.j.e bih za derbi imaju bruku spec. kladjenja
Ovaj Begonja vazda bio lud. Što toliko bolan.Begonja je napisao/la:Je li imaju da će Begonja prekinuti utakmicu?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sad gledam ponudu l.u.t.r.i.j.e bih za derbi imaju bruku spec. kladjenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.