NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 14 apr 2018, 14:56

Da mi hocemo dobit danas a da Sloga izgubi. Ja nebi imao problem cestitati i rec bravo momci za razliku od tebe koji mislis da sve znas i da si najpametniji. I koji nikad neces priznat kada pogrijesis. A pogrijesio si samo ove sezone mnogo toga.

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 14 apr 2018, 15:07

sretno komšije i akobogda da pobjedite.Danas prvi put navijam protiv Bratstva :bih:

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 14 apr 2018, 15:35

Znal ko sastav

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2018, 15:44

Mirso13 je napisao/la:Znal ko sastav
Prljača, Adžem, Delić, Cvijanović, Brčkalić, Guzina, Osmić, Devedžić, Čivić, Kapetan, Hevešević.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 14 apr 2018, 15:48

GEC je napisao/la:sretno komšije i akobogda da pobjedite.Danas prvi put navijam protiv Bratstva :bih:
Ziv bio :salut:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 apr 2018, 16:07

GEC je napisao/la:sretno komšije i akobogda da pobjedite.Danas prvi put navijam protiv Bratstva :bih:
Tesko prijatelju tesko, izgleda da je Azmir to zavrsio vec al nema veze netreba se predavati.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 14 apr 2018, 16:32

Neka igre krenu...ajmo zmajevi u nove pobijede
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 apr 2018, 17:52

Ide brko po 35o km **** mu one fameliju, pamti pa vrati, obrijat mu te brcice kad dodje u gradacac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 14 apr 2018, 18:02

Gdje su sad ovi crveni politicari sto su se kurcil. dok je zvijezdi dobro islo...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 14 apr 2018, 18:06

Orasje,. Gracanica samo jedni od pijuna husica...pomenuti vjerujem da je vec do zadnjeg kola sredio gdje je mogo sredit.

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 14 apr 2018, 18:15

Penal za Bratstvo, crveni za Olimpik i dva crvena za Orasje.. Zanimljivo.
Ocito smo mi svi mesari , samo Sloga u ovoj prciji od lige igra fudbal :crazy:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 apr 2018, 18:17

Ja sam.pisao prije tri sednice da ce ovako biti jer se znalo.ustvari svi znaju osim onih koji bi trebali znati.
Al i ovo je BiH.
Zamislite sportske radnike koji prodaju cast , ponos,sve za neke pare, Kedna Graccanica kao grad i ORasje prodaju se S.hanu. dao Bog da Zvijezda nikad nebude takva pa makar igrali 2 kantonalnu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 apr 2018, 18:27

combe80 je napisao/la:Ma tesko ce mo pobijedit mislim da su sanse 15% jer vlada nezadovoljstvo medju igracima... daj boze i gol da damo. Po meni 1:0 za Gracanicu nazalost... nismo spremni za premijer lige jos....
Nazalost ovo se obistinilo.... ali kad pogledam i sagledam situaciju i bolje je sto se neborimo za premijer ligu. Gledajte sta se sve radi i koliko para treba da bi se uslo...okupali bi nas svi, hvala bogu nenamjestamo utakmice i isplati se svaku Zvijezdinu utakmicu gledat. Nedaj boze bit navijac ovih ekipa sto kupuju a kamoli sto prodaju :guz: tako da budite ponosni na nasu Zvijezdu kad fer i korektno igra pa koji na tabeli budemo... :bow: :opaopa: :opaopa:

Sve je iscinirano i sramotno za citav fudbal nas...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 apr 2018, 18:38

SMR187 je napisao/la:Penal za Bratstvo, crveni za Olimpik i dva crvena za Orasje.. Zanimljivo.
Penal za Bratstvo, a trebas se pitati kakav je bio. Sansa za Mujkica vas igrac udara Mujkica i normalno da je penal drug. Svako dobro.
10 zutih za Bratstvo.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 apr 2018, 18:38

Jbga mi smo svoje sanse propustili, mogli smo lagano otic na 8 bodova i do kraja nas niko ne bi zahebavo. Treba odigrat do kraja za raju, hebes rezultat.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 apr 2018, 18:50

GracanicaAA je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Penal za Bratstvo, crveni za Olimpik i dva crvena za Orasje.. Zanimljivo.
Penal za Bratstvo, a trebas se pitati kakav je bio. Sansa za Mujkica vas igrac udara Mujkica i normalno da je penal drug. Svako dobro.
10 zutih za Bratstvo.
Koji ba pennal ne seri majketi , a gdje su penali za zvijezdu sto nekazes igrali za Slogu prodali ste se ko kurve , znalo se prije poctka prvenstva da ste dogovorili pustit slogibi da nas povalite

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 14 apr 2018, 18:55

10 zutih za Bratstvo.
Nema veze. Stvarno nemam volju ulazit u nikakvu raspravu na tu temu.
Na kraju krajeva sve je jasno ko dan. Jos od zimske pauze se pricalo da ce bratstvo igrat za slogu.
I gle cuda sloga izgubi od Zvijezde u obje utakmice, ali zato podere bratstvo u po Gracanice i to 4:1 ako se ne varam.. Ali pazi zayebancije: veliko bratstvo se najednom budi i pobjedjuje Zvijezdu laganini :o :o :o
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 14 apr 2018, 18:55

LJudi ruku na srce , niste ozbiljne akcije napravili danas, slabo , inertno , nepovezano , bez ikakve želje igraci Zvijezde su bili na terenu .90+ umjesto da pravite nekakav pritisak vas igrač ispiucava čistu loptu preko tribina .Sretno zvijezdi dalje , vjerujte niste danas nista drugo zaslužili osim poraza i nemojte da krivite Bratstvo što ste izgubili lidersku poziciju , vi ste prvo mjesto i PL izgubili u Gradačcu , nažalost.
Zbog ovakvih paćenika pobjeda mi je još slada :tralala: :tralala:
PATIIIIIIIIIIIII :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: jasminka, dana/u 14 apr 2018, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 apr 2018, 18:58

10 zutih za Bratstvo.

Cestitam za danasnju pobjedu nazalost sve su sanse da ste utakmicu protiv Sloge prodali kao i Orasje a to mi svi znamo i to je za svaku osudu i sramotno... Ja kao navijac bi se stidio svog kluba... Prodavat utakmice i namjerno gubit fujjjjj nista gore nema...Mi smo tad Orasje pobijedili i oni ispali jer Zvijezda igra posteno pa sta bude... Ja sam ponosan na Zvijezdu jer igra srcem i neprodaje tekme zato i imamo hrpu navijaca za ove lige.... kad tad sport ce pobijediti....

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 apr 2018, 20:06

Mi danas nismo bili toliko losi, imali smo neke sanse mi ocekujemo penale u gostima. A brastvo nikakva ekipa pa bolan kakav penal isti ovakav je sviran realu za prolaz smijesno. Ali smijesno kao sto ovaj normalni combe80 rece trebamo biti ponosni malo nam fali zara borbe ali u sustini igramo korektno nek se drugi stide, ova liga se igra za sudije i tajkune,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.