Ako ništa, zbog imena ga kupiti

Obradović, Mujić, Stojanov...svi dobri pa nek izaberu (da se meen pita ja bi doveo 2 napadaca)drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.
Ako ništa, zbog imena ga kupitibez šale, momak rastura a u najboljim je igračkim godinama, igrao i za mladu repku svojevremeno ..
savez veze nema ko je Hamić, i sramota je da ga niko ne spominje kao jednog od najboljih igrača svih vremena u BiH.emil02in je napisao/la:Nemoj te Muhameda Mujića boga ti,pa optužiće nas iz saveza za genetski inžinjering.
To sam i ja nedavno govorio. Momak stvarno rastura, i kod nas moze biti samo bolji. Tesko da mozemo naci bolje rjesenje napadaca, za male pare.drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.
Ako ništa, zbog imena ga kupitibez šale, momak rastura a u najboljim je igračkim godinama, igrao i za mladu repku svojevremeno ..
Federalna liga je trenutno puno lošija od PL a 90% utakmica je namješteno, nemože se tu neka kvaliteta izvuć.ON bi bio jedan obični prosjek u ovoj ligi, bar po meni a prešao je granicu "talenta".ammarc je napisao/la:To sam i ja nedavno govorio. Momak stvarno rastura, i kod nas moze biti samo bolji. Tesko da mozemo naci bolje rjesenje napadaca, za male pare.drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.
Gledao sam ga nedavno kad su igrali protiv Podgrmeca,apsolutno nista nije pokazao.Zabija golove upravo na tim namjestenim utakmicama.Vjerujte da ne moze biti pojacanje ni za jednu premijerligasku ekipu.anel81m je napisao/la:Federalna liga je trenutno puno lošija od PL a 90% utakmica je namješteno, nemože se tu neka kvaliteta izvuć.ON bi bio jedan obični prosjek u ovoj ligi, bar po meni a prešao je granicu "talenta".ammarc je napisao/la:To sam i ja nedavno govorio. Momak stvarno rastura, i kod nas moze biti samo bolji. Tesko da mozemo naci bolje rjesenje napadaca, za male pare.drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.
Ma cuo sam brate za Muhameda Mujica,ali kvalitetom kazem da ovaj momak nije ni nalik toj vasoj legendi.Velez ima dobru ekipu,ambicicije i sto je najbitnije zdrav nacin poslovanja tako da vam zelim stvarno sve sto i mom Sarajevu.Zbog toga ne trebate bezveze gomilati igrace,ucite na nasim greskama iz ranijih sezona.Samo prava pojacanja trebaju doci u obzir,a mislim da ce ovog momka Ciro pokupiti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:HZSM ma brato dovest ga radi fore i radi imena i prezimena. Muhamed Mujic je stara Velezova legenda i jedan od najboljih igraca koji su izasli iz mostarskih sokaka i mahala. Fore radi pa nek zulja klupu a mozda decko i nije los cim je igrao za mladu reprezentaciju
HzSM je napisao/la:Ma cuo sam brate za Muhameda Mujica,ali kvalitetom kazem da ovaj momak nije ni nalik toj vasoj legendi.Velez ima dobru ekipu,ambicicije i sto je najbitnije zdrav nacin poslovanja tako da vam zelim stvarno sve sto i mom Sarajevu.Zbog toga ne trebate bezveze gomilati igrace,ucite na nasim greskama iz ranijih sezona.Samo prava pojacanja trebaju doci u obzir,a mislim da ce ovog momka Ciro pokupiti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:HZSM ma brato dovest ga radi fore i radi imena i prezimena. Muhamed Mujic je stara Velezova legenda i jedan od najboljih igraca koji su izasli iz mostarskih sokaka i mahala. Fore radi pa nek zulja klupu a mozda decko i nije los cim je igrao za mladu reprezentaciju
jeste, potpisao na 3 godineemil02in je napisao/la:Jeli istina za Ševku da je prešao u Sarajevo?![]()
![]()
Na klixu pise da je imao i da je Velez dobio neke pare ,kao i procenat od sljedec transfera..ako kemo ne fura...rammstein je napisao/la:jeste, potpisao na 3 godineemil02in je napisao/la:Jeli istina za Ševku da je prešao u Sarajevo?![]()
![]()
jel imao ugovor? ako jeste dobili ste lovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.