RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 31 maj 2014, 19:59

Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.

Ako ništa, zbog imena ga kupiti :D bez šale, momak rastura a u najboljim je igračkim godinama, igrao i za mladu repku svojevremeno ..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 31 maj 2014, 21:03

drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.

Ako ništa, zbog imena ga kupiti :D bez šale, momak rastura a u najboljim je igračkim godinama, igrao i za mladu repku svojevremeno ..
Obradović, Mujić, Stojanov...svi dobri pa nek izaberu (da se meen pita ja bi doveo 2 napadaca)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 31 maj 2014, 21:10

Nemoj te Muhameda Mujića boga ti,pa optužiće nas iz saveza za genetski inžinjering. :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 31 maj 2014, 23:25

Samo Velez Mostar... Ko gura onog Vrsajevica u repku??? :lol: :facepalm:

Ani je doktor fudbala za njega.

Forza Velez!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 maj 2014, 23:46

emil02in je napisao/la:Nemoj te Muhameda Mujića boga ti,pa optužiće nas iz saveza za genetski inžinjering. :rol:
savez veze nema ko je Hamić, i sramota je da ga niko ne spominje kao jednog od najboljih igrača svih vremena u BiH.

@Kadet91

samo me Velež zanima.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 01 jun 2014, 00:45

drakensang je napisao/la:Da sam ja neko u Veležu, pokušao bi kontaktirati Mujića iz Budućnosti. Budućnost ispala, on opet dva gola dao i najbolji strijelac prve lige.. sad bi trebalo da se desi osipanje ekipe pošto ispadaju u niži rang, tako da će Muhamed Mujić sigurno napustiti Banoviće.

To sam i ja nedavno govorio. Momak stvarno rastura, i kod nas moze biti samo bolji. Tesko da mozemo naci bolje rjesenje napadaca, za male pare.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 09:59

ammarc je napisao/la:

To sam i ja nedavno govorio. Momak stvarno rastura, i kod nas moze biti samo bolji. Tesko da mozemo naci bolje rjesenje napadaca, za male pare.
Federalna liga je trenutno puno lošija od PL a 90% utakmica je namješteno, nemože se tu neka kvaliteta izvuć.ON bi bio jedan obični prosjek u ovoj ligi, bar po meni a prešao je granicu "talenta".

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 jun 2014, 10:49

anel81m je napisao/la:
ammarc je napisao/la:

Federalna liga je trenutno puno lošija od PL a 90% utakmica je namješteno, nemože se tu neka kvaliteta izvuć.ON bi bio jedan obični prosjek u ovoj ligi, bar po meni a prešao je granicu "talenta".
Gledao sam ga nedavno kad su igrali protiv Podgrmeca,apsolutno nista nije pokazao.Zabija golove upravo na tim namjestenim utakmicama.Vjerujte da ne moze biti pojacanje ni za jednu premijerligasku ekipu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 jun 2014, 11:20

HZSM ma brato dovest ga radi fore i radi imena i prezimena. Muhamed Mujic je stara Velezova legenda i jedan od najboljih igraca koji su izasli iz mostarskih sokaka i mahala. Fore radi pa nek zulja klupu a mozda decko i nije los cim je igrao za mladu reprezentaciju
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 jun 2014, 11:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:HZSM ma brato dovest ga radi fore i radi imena i prezimena. Muhamed Mujic je stara Velezova legenda i jedan od najboljih igraca koji su izasli iz mostarskih sokaka i mahala. Fore radi pa nek zulja klupu a mozda decko i nije los cim je igrao za mladu reprezentaciju
Ma cuo sam brate za Muhameda Mujica,ali kvalitetom kazem da ovaj momak nije ni nalik toj vasoj legendi.Velez ima dobru ekipu,ambicicije i sto je najbitnije zdrav nacin poslovanja tako da vam zelim stvarno sve sto i mom Sarajevu.Zbog toga ne trebate bezveze gomilati igrace,ucite na nasim greskama iz ranijih sezona.Samo prava pojacanja trebaju doci u obzir,a mislim da ce ovog momka Ciro pokupiti.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 jun 2014, 11:42

HzSM je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:HZSM ma brato dovest ga radi fore i radi imena i prezimena. Muhamed Mujic je stara Velezova legenda i jedan od najboljih igraca koji su izasli iz mostarskih sokaka i mahala. Fore radi pa nek zulja klupu a mozda decko i nije los cim je igrao za mladu reprezentaciju
Ma cuo sam brate za Muhameda Mujica,ali kvalitetom kazem da ovaj momak nije ni nalik toj vasoj legendi.Velez ima dobru ekipu,ambicicije i sto je najbitnije zdrav nacin poslovanja tako da vam zelim stvarno sve sto i mom Sarajevu.Zbog toga ne trebate bezveze gomilati igrace,ucite na nasim greskama iz ranijih sezona.Samo prava pojacanja trebaju doci u obzir,a mislim da ce ovog momka Ciro pokupiti.
:thumbup: :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 12:28

Nama treba napadač koji odskače od ostalih, ubica koji će postići 20 golova ako se mislimo boriti za Evropu.Jest da treba malo odriješit kesu ali ebi ga, svaka zabava se plaća.Sa krilima koje ćemo imati aBd i sa razigranim Jankovićem i Blagojevićem na sredini samo nam treba dobar egzekutor. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 14:15

Valjal sta ovaj Sevko... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 jun 2014, 14:15

Jeli istina za Ševku da je prešao u Sarajevo? :o :o :o
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2014, 14:17

ko da gledam da mu je istekao ugovor.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 jun 2014, 14:19

golemo sefkija u sarajevo i to djaba i na 3 godine!!!!!! :o haj da su ga vani pustili negdje covjek bi i shvatio, ali ovo je dno dna, opet nam najbolji igraci idu u konkurente, nesvidja mi se ovo nikako! Izgleda bas koda ce se desit ono cega smo se najvice bojali! odma po zavrsetku sezone sam rekao trebamo samo sacuvat citav kadar a ako se ista dovede dovede, a evo do sad od vrlo vazni igraca vec sefko i dino odlaze.....

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 14:22

Pitanje a ne provokacija...jel istina da je Okiću isteko ugovor sa jučerašnjim danom. Već danas je potpiso za nas. Ne kontam vašu upravu...extra igrač

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 14:23

emil02in je napisao/la:Jeli istina za Ševku da je prešao u Sarajevo? :o :o :o
jeste, potpisao na 3 godine
jel imao ugovor? ako jeste dobili ste lovu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 14:24

rammstein je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Jeli istina za Ševku da je prešao u Sarajevo? :o :o :o
jeste, potpisao na 3 godine
jel imao ugovor? ako jeste dobili ste lovu
Na klixu pise da je imao i da je Velez dobio neke pare ,kao i procenat od sljedec transfera..ako kemo ne fura... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jahija

Post Postao/la jahija » 01 jun 2014, 14:26

Gledam ovaj Ado Husarić seljačina mu menadžer kao i jasminu mešanoviću i njega će im utrapit sigurno kad vidiš lika sve ti jasno bude, ali ima lovu i radi ovako šta ga briga.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.