Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin nije taj tip napadača koji će se stalno vraćati u odbranu i sl, imaš takvih igrača koliko ti Bog hoće, Ibra, Gomez, Carroll, Rud itd itd...
Ne možeš nikako porediti npr. Rooney-a sa Edinom, nije to isti tip napadača.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ti ako si pogledao utakmicu evo moja glava.zizu1991 je napisao/la:Pratiš li ti @ Juventisimo šta rade svjetski napadači u igri, njihovu kretnju, tipa Rooneya, tipa Drogbe nekada, tipa Torresa, nekada, a evo i sada šta radi ?
Vraća se po loptu, stalni presing vrši na obranu, a Džeko za poluvrijeme nije 2 šprinta uradio, to je znak, ili da je ne spreman, ili da neće da trči.
Drogba, Torres, i recimo Rooney, evo i Falcao mi pade na pamet, vrate se da pomognu obrani na 30 m, pa krenu u trk u kontranapad, a šta Džeko radi, češe m.uda na 35 m od Arsenalovoga gola i čeka da primi loptu.
Naš je, volim ga, al treba realan biti. Ne treba sada govoriti, ovo je loša tekma bila, istina, vezni red Man. City -a je totalno zakazao danas, bio, bar u prvom poluvremenu, al u svakoj utakmici kojoj sam ga gledao ove sezone, nikada loptu ne bi primio na svojoj poli, i da bi krenulo nešto od njega i da se razleti po terenu.
Cak je u jednoj situaciji oko 35 minute Dzeko ljutito odmahivao Agueru sto ne pravi presing dok on leti po terenu.
Ali hajde, najlakse je standardno napisati da Dzeko nije trcao i nije pravo presing pa ces vjerovatno i biti u pravu, a i ako ne budes, pravis se blentav i govoris da jesi.
Posto ti je jedan dio posta @mandraX fino pojasnio, ja se ne bih zamarao sa tim.
ti porediš džeku sa igračinama ko ibrahimović,ruud i carool odvadi malo jarane volimo ga ali nije toliko dobar.mandraX je napisao/la:Edin nije taj tip napadača koji će se stalno vraćati u odbranu i sl, imaš takvih igrača koliko ti Bog hoće, Ibra, Gomez, Carroll, Rud itd itd...
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Evo ih nećemo porediti, zaboravi vraćanje nazad, šta je s presingom na obranu naprijed ?
@ Lilium, ja sam gledao prvo poluvrijeme, na taj dio se i odnosio moj post, Džeko letio po terenu ? u drugom poluvremenu možda koje ja nisam gledao
@ Lilium, ja sam gledao prvo poluvrijeme, na taj dio se i odnosio moj post, Džeko letio po terenu ? u drugom poluvremenu možda koje ja nisam gledao

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne mori.Senijad10 je napisao/la:ti porediš džeku sa igračinama ko ibrahimović,ruud i carool odvadi malo jarane volimo ga ali nije toliko dobar.mandraX je napisao/la:Edin nije taj tip napadača koji će se stalno vraćati u odbranu i sl, imaš takvih igrača koliko ti Bog hoće, Ibra, Gomez, Carroll, Rud itd itd...
Gdje sam ih ja to poredio? Kažem da su oni svi isti tip napadača. Čitaj malo, neće ti ništa bit'.
Carroll igračina za Džeku, dafuq?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Haj ti malo prati Senijada,jel moze??Covjek je nabrojao tip napadaca sa slicnim navikama koje ima Edin!Niko nije pricao o kvalitetu,a kad smo vec i kod njega,sigurno je i da je bolji od Gomeza i Carrolla...Senijad10 je napisao/la:ti porediš džeku sa igračinama ko ibrahimović,ruud i carool odvadi malo jarane volimo ga ali nije toliko dobar.mandraX je napisao/la:Edin nije taj tip napadača koji će se stalno vraćati u odbranu i sl, imaš takvih igrača koliko ti Bog hoće, Ibra, Gomez, Carroll, Rud itd itd...
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Jedna riječ za tebe:zizu1991 je napisao/la:Evo ih nećemo porediti, zaboravi vraćanje nazad, šta je s presingom na obranu naprijed ?
oftalmolog
Senijad10 je napisao/la:džeko dok se ne oženi nema ništa od njega ponekad da gol i misli da je ufatio šeika za jaja eno ibišević podera golova i golova kako se oženi fina žena ne iskače iz novina a džekina ma nesmijem ni reći šta radi po amerike je zna većinom crmačka populacija đe to može dobro ispasti za džeku on se koncentriše na fudbal a razmišlja koliko je crmaca sad uz djevojku,to loše izgleda i on to zna pa danas nije dao gol.inače i ibričić se oženi eno odmah konkurira za najbolje pojačanje turskih klubova u zadnjije 25 godina toje život radiš,dođeš kući kod žene ideš sa djecom u kafanu i tako a ne daješ golove a ženi ti daju crmci iz amerike.

edit,slab jer ne puca slobodnjake:)

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 23 sep 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
pa dobro caroll i nije meni je edin više ko bendtner ili samaras igrač koji zna dati gol ali nije toliko upotrebljiv u igri ne trči ne pomaže u odbrani niti puca slobodnjake slab glavom samo ima nos za gol.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Hvala na savjetu, možda ga posjetim uskoro, a i ti idi obnovi svoju patriotsku karticu, ta ti je zastarjelaLiliumBosniacum je napisao/la: Jedna riječ za tebe:
oftalmolog

Ne može se reći da je letio po terenu, al' je pravio neki pritisak na zadnju liniju Arsenala (sjeti se nabijanja lopte Mertesackera preko tribina, pa zatim ona greška golmana Arsenala pri izbijanju lopte, ko je tad pravio pritisak?), koliko-toliko više nego Aguero.LiliumBosniacum je napisao/la:Jedna riječ za tebe:zizu1991 je napisao/la:Evo ih nećemo porediti, zaboravi vraćanje nazad, šta je s presingom na obranu naprijed ?
oftalmolog
Drugo poluvrijeme ne znam kako je odigrao, tih nekih 15-20 minuta jer sam na poluvremenu zaspao, atraktivna igra me uspavala.

- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ma naspram Aguera, koji inace trci puno vise, ako ne i duplo više od Dzeke, je letio. Aguero nula danas.mandraX je napisao/la:Ne može se reći da je letio po terenu, al' je pravio neki pritisak na zadnju liniju Arsenala (sjeti se nabijanja lopte Mertesackera preko tribina, ko je tad pravio pritisak?), koliko-toliko više nego Aguero.LiliumBosniacum je napisao/la:Jedna riječ za tebe:zizu1991 je napisao/la:Evo ih nećemo porediti, zaboravi vraćanje nazad, šta je s presingom na obranu naprijed ?
oftalmolog
Drugo poluvrijeme ne znam kako je odigrao, tih nekih 15-20 minuta jer sam na poluvremenu zaspao, atraktivna igra me uspavala.
Znam za to, i par puta je letio na golmana, al govorim o konstantnosti, ma ko ga *ebe, kako ću ja da vidim očima od Liliuma, ili on mojim, ili ja tvojim i obratno, neću više da pišem o tome.
Eto ga tamo
Eto ga tamo

Ne poredi on njega,on samo kaže da je on takav tip napadača,pogresno si ga skontao. On kaze da je to takav tip,ali ne govori koji među njima je bolji od kojeg. To je isto ko kad svrstas narandze,mandarine i limun u istu skupinu ,ali neces opet govoriti "koje je bolje"Senijad10 je napisao/la:ti porediš džeku sa igračinama ko ibrahimović,ruud i carool odvadi malo jarane volimo ga ali nije toliko dobar.mandraX je napisao/la:Edin nije taj tip napadača koji će se stalno vraćati u odbranu i sl, imaš takvih igrača koliko ti Bog hoće, Ibra, Gomez, Carroll, Rud itd itd...

Dok je Edin bio na terenu,man.city je vodio.To mu ide u prilog,utakmicu nisam gledao al znam da je tako.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Jeste vise dosadni s trcanjem, koja korist od Kunovog trcanja, besciljnog ko bez glave i nije što je Džeko nas ali trenutno u ovoj j sezoni je pokazao više od svih napadaca iako se vidi da opet kod Mancinija ima najgori status. Svaku gresku mu kažnjava dok drugima ne. Onaj Silva je u drugom dijelu prošle sezone pao u formi i još nije dosao sebi. Svaki normalan trner bi mu naredio da je njegov posao da hrani napadace a ne da mrcvari loptu do mile volje i tek onda odluci da je doda. I komentatori na skyu su se cudili što izvodi Džeku., a vidim i na drugim portalima da misle isto. Rezultati demantuju da je Mancini upravu, a Džekina statistika u dosad odigranim utakmicama govori da zaslužuje mnogo više
ZOI84 je napisao/la:Jeste vise dosadni s trcanjem, koja korist od Kunovog trcanja, besciljnog ko bez glave i nije što je Džeko nas ali trenutno u ovoj j sezoni je pokazao više od svih napadaca iako se vidi da opet kod Mancinija ima najgori status. Svaku gresku mu kažnjava dok drugima ne. Onaj Silva je u drugom dijelu prošle sezone pao u formi i još nije dosao sebi. Svaki normalan trner bi mu naredio da je njegov posao da hrani napadace a ne da mrcvari loptu do mile volje i tek onda odluci da je doda. I komentatori na skyu su se cudili što izvodi Džeku., a vidim i na drugim portalima da misle isto. Rezultati demantuju da je Mancini upravu, a Džekina statistika u dosad odigranim utakmicama govori da zaslužuje mnogo više
Aferim!
Normalno da će pokazati kada nije Aguero igrao
Ma što će trčati, što to njemu treba, može hodajući dati gol
napadač, napadač, jah 

Ma što će trčati, što to njemu treba, može hodajući dati gol

Nigdje ne rekoh da ne treba trcati, nego da ne treba besciljno kao danas Kun ili Silva, nije na odmet ni malo mozak ukljuciti i poboljsati vid, pa vidjeti svoje saigracezizu1991 je napisao/la:Normalno da će pokazati kada nije Aguero igrao![]()
Ma što će trčati, što to njemu treba, može hodajući dati golnapadač, napadač, jah
Trenutno korisnika/ca: KimJongEsmer, zenica159 i 29 gostiju.