NK Zvijezda Gradačac

Mirso13
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Mirso13 » 13 apr 2018, 12:57

Kakvo je stanje imal kartona ili povreda?
Sastav otpr za sutra?

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 13 apr 2018, 19:33

Kako pade euforija sutra ako ne dobijemo to je game over :(

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 apr 2018, 20:56

Ma tesko ce mo pobijedit mislim da su sanse 15% jer vlada nezadovoljstvo medju igracima... daj boze i gol da damo. Po meni 1:0 za Gracanicu nazalost... nismo spremni za premijer lige jos....

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 13 apr 2018, 21:13

Po meni bod ne bi bio loš ako Sloga remizira sa Orašjem dok se Šapina ne uigra nije još gotovo ali nemamo pretjerane volje za premijer ligu pogotovo uprava jedan dio.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 apr 2018, 22:17

Pošto vidim neki pisu uprava nije za PL, ko nije dajte ime i prezime? Ja ne znam zašto je onda Šapina došao ako uprava po vama ne zeli PL, ja kako znam Šapina je došao da razdrma ekipu!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 13 apr 2018, 22:25

:rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 apr 2018, 22:39

Propo si ko kauc.Tebe treba pod hitno razdrmati druze koje nebuloze pises, koji crni Sapina. Napiso sam ti ja imena i prezimena u pp i jos ti rekao kojeg ces covjeka iz uprave pitat dali je istina.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 13 apr 2018, 22:49

Druze ne znam dali si primjetio ali tvoje mišljenje me ne zanima ti da mozes nesto uraditi osim laprdanja prihvatio bi se posla! Tvoje je samo da laprdas laprdo si prosle godine kad sam ja bio u upravi, sadan, durgut, benjo sad laprdas kad su ovi i laprdat ces vjerovatno i sljedece godine kad bude neko drugi i sta ja imam s tobom da se raspravljam sa nekim anonimusom koji je niko i ništa u zivotu??? Šapinu ste svi osudili a niko ga ne poznaje od nas dovoljno da moze pljunut na covjeka pustite ga neka radi, a to da nece u PL to nije istina ti ljudi koje ti spominjes su i doveli novog trenera i oni zele pozivan sok.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 apr 2018, 23:05

Yebali smo jeza ako su ga oni doveli. Ti Benjo,Sadan ste bili elita. Ne trebam ja nista govorit ljudi sami skontali. Kaze nema kerovode kako se sok ne prodaje.
Za ovu upravu od pocetka govorim da su imali neki solidan put. I na pocetku sam ih i hvalio dok si ti kritikovo jer su sutnuli tebe i ahbabe. Cak su i kafic promijenili da vi nebi mogli znat sve detalje.
Ali problem je sto u ovoj upravi ima 2-3 smecara koja su pokvarila sve sto su ostali radili godinu dana.
Nikakva tragrdija nije ne uc u premier ligu ali je problem svijetu prodavat loj pod bubrege. Narod nije lud sve vidi.
Vidjeces koliko ce ljudi bit na sljedecoj domacoj utakmici.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 apr 2018, 23:45

Yebo vas Sabic plačete za njim a ostavio vas prije 17 dana kad je dogovorio sve sa Musijom. Nazovi ga ako si dobar s njim i pitaj slobodno. Ako znaš njegovog sina nazovi njega pa pitaj; sinko kad ti je babo dogovorio prelazak u Mladost
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 apr 2018, 07:31

Hitman22 je napisao/la:Yebo vas Sabic plačete za njim a ostavio vas prije 17 dana kad je dogovorio sve sa Musijom. Nazovi ga ako si dobar s njim i pitaj slobodno. Ako znaš njegovog sina nazovi njega pa pitaj; sinko kad ti je babo dogovorio prelazak u Mladost
Isto si tako si nas uvjeravao da Sabic nece odbit primamljivu ponudu Azmira, sto naravno govori o tvojoj "ozbiljnosti".

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 apr 2018, 08:52

Kapetan je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Yebo vas Sabic plačete za njim a ostavio vas prije 17 dana kad je dogovorio sve sa Musijom. Nazovi ga ako si dobar s njim i pitaj slobodno. Ako znaš njegovog sina nazovi njega pa pitaj; sinko kad ti je babo dogovorio prelazak u Mladost
Isto si tako si nas uvjeravao da Sabic nece odbit primamljivu ponudu Azmira, sto naravno govori o tvojoj "ozbiljnosti".
Ova je ponuda bila ipak jača a kući je
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 apr 2018, 09:08

Hitman22 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Ova je ponuda bila ipak jača a kući je
Kako god. Ti dodjes ovdje samo da provociras. Dovoljno je samo prelistat tvoje postove na ovom pdf-u.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 apr 2018, 10:20

Griješiš. Moje provokacije su plod saznanja koja sam imao puno prije vas a posebno sto mi je krivo da ste od euforije do očaja potrošili samo 14 dana.
Uglavnom po meni vraćate se već danas na pravi put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Jadosao
Kontakt:

Post Postao/la Jadosao » 14 apr 2018, 11:26

Hitman22 je napisao/la:Griješiš. Moje provokacije su plod saznanja koja sam imao puno prije vas a posebno sto mi je krivo da ste od euforije do očaja potrošili samo 14 dana.
E vidi se da nemas pojma...ja sam prije dva mjeseca pisao za Gracanicu i Orasje...rezervne varijante su Kakanj i Capljina.... Zvijezda je zavrsila svoju borbu za PL.. ko je imalo realan to vidi ..Malo sto ni sami ne znaju da li bi usli ili ne, a malo vise sto su udarili na odlucnog protivnika ... Koji ima jedan cilj, a to je PL...
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 apr 2018, 13:51

Hitman22 je napisao/la:Griješiš. Moje provokacije su plod saznanja koja sam imao puno prije vas a posebno sto mi je krivo da ste od euforije do očaja potrošili samo 14 dana.
"Hitman22" ne prisjedaj na muku ljudima.
Ja volim FK Tuzla City

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 14 apr 2018, 14:04

sloboda72 je napisao/la:
"Hitman22" ne prisjedaj na muku ljudima.
dje 6 bodova djede? :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 apr 2018, 14:12

combe je napisao/la:Yebali smo jeza ako su ga oni doveli. Ti Benjo,Sadan ste bili elita. Ne trebam ja nista govorit ljudi sami skontali. Kaze nema kerovode kako se sok ne prodaje.
Za ovu upravu od pocetka govorim da su imali neki solidan put. I na pocetku sam ih i hvalio dok si ti kritikovo jer su sutnuli tebe i ahbabe. Cak su i kafic promijenili da vi nebi mogli znat sve detalje.
Ali problem je sto u ovoj upravi ima 2-3 smecara koja su pokvarila sve sto su ostali radili godinu dana.
Nikakva tragrdija nije ne uc u premier ligu ali je problem svijetu prodavat loj pod bubrege. Narod nije lud sve vidi.
Toliko smo se nahapqli para da i danas dan trosimo te pare sto smo nakrali a benjo od sokova, druze da znas imalo benju nebi tako procao covjek je kupovao gnojivo od svojih para , kupovao vodu igracima, a ovako donacije po 50-100 km da ne spominjem benjo je vise dao Zvijezdi nego ti tri puta, al ti si se najeo Zvijezdinih para usljo jedan!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 apr 2018, 14:23

spiska je napisao/la:
combe je napisao/la:Yebali smo jeza ako su ga oni doveli. Ti Benjo,Sadan ste bili elita. Ne trebam ja nista govorit ljudi sami skontali. Kaze nema kerovode kako se sok ne prodaje.
Toliko smo se nahapqli para da i danas dan trosimo te pare sto smo nakrali a benjo od sokova, druze da znas imalo benju nebi tako procao covjek je kupovao gnojivo od svojih para , kupovao vodu igracima, a ovako donacije po 50-100 km da ne spominjem benjo je vise dao Zvijezdi nego ti tri puta, al ti si se najeo Zvijezdinih para usljo jedan!!!
Miran spadalo budi. Ja nikad nisam rekao da ste krali nego ds ste bili nesposobni. Neko drugi je rekao za sokove. Moje misljenje je da ste samo probali nac sitne interese. Ko kad je kerovoda trazio teren za izlozbu pasa.
Nego asistiras li danas Sapini vas dvojica bi zajedno mogli donijet tricu. Ipak je on tu da razdrma ekipu.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 apr 2018, 14:48

Samo možeš da pričaš i da laprdas

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.