Ne soli nam ranu, treba nam krilo. Ovako da gledamo, a nije nas.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne soli nam ranu, treba nam krilo. Ovako da gledamo, a nije nas.
Sta kaze brat, eto vam parite oci
Iskreno, ako već ne možemo dovesti Fanima, ja ne bih nikoga ni dovodio, bolje je forsirati Subašića, ponekad Dženu, nego sada dovoditi nekakvog anonimusa polovnjaka od kojeg ćeš "možda" imati neke koristi.
Mislis da bi sjeo Osim ponovo za stol sa Ramovicem da pregovara? Ja mislim da ne bi.Raonffa je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:57Iskreno, ako već ne možemo dovesti Fanima, ja ne bih nikoga ni dovodio, bolje je forsirati Subašića, ponekad Dženu, nego sada dovoditi nekakvog anonimusa polovnjaka od kojeg ćeš "možda" imati neke koristi.
Prije bih opet sjeo za stol sa Ramovićem, pa pokušao još jednom naći zajednički jezik.
Ma ne vjerujem da bi, zapravo zavisi šta je tu bilo i na koji način su završeni prošli pregovori. Amar jeste veliki egoista, al' siguran sam da nije budala i da nije/neće probati sve što je realno ostvarivo kako bi se sredila ta situacija. Ako je Ramović na prošlim pregovorima svojim ponašanjem i zahtjevima guzicom zatvorio vrata, onda od novih pregovora neće biti ništa.LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:59Mislis da bi sjeo Osim ponovo za stol sa Ramovicem da pregovara? Ja mislim da ne bi.Raonffa je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:57Iskreno, ako već ne možemo dovesti Fanima, ja ne bih nikoga ni dovodio, bolje je forsirati Subašića, ponekad Dženu, nego sada dovoditi nekakvog anonimusa polovnjaka od kojeg ćeš "možda" imati neke koristi.
Prije bih opet sjeo za stol sa Ramovićem, pa pokušao još jednom naći zajednički jezik.
A Subasic ima potencijala, ali ne znam za ovu situaciju kad se ide na kost haman svaku. Ok od naredne sezone kad krene od starta.
Radmilo87 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:01Uvaljivo igrace i nama i konama, od Boje, Sadikovica, do Arežine, možda sam još nekoga propustio, da ne spominjem kone, i skoro niko se nije pokazao, cast izuzetku Sadikoviću, pa spominje procente, ko da mi moramo prodati igraca da bi oni dobili procenat, frajer u tom maniru priča, čudi me za jednog poslovnog čovjeka, valjda to spada u finansijsko poslovanje - rizik, a ne nešto zdravo za gotovo
Znaš da ja ne hajcam, samo sabura. Odužilo se jer je osjetljiva odluka, dosta faktora utiče na ishod. Valja to sve posložiti.
Manijakdolopate je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:14Radmilo87 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:01Uvaljivo igrace i nama i konama, od Boje, Sadikovica, do Arežine, možda sam još nekoga propustio, da ne spominjem kone, i skoro niko se nije pokazao, cast izuzetku Sadikoviću, pa spominje procente, ko da mi moramo prodati igraca da bi oni dobili procenat, frajer u tom maniru priča, čudi me za jednog poslovnog čovjeka, valjda to spada u finansijsko poslovanje - rizik, a ne nešto zdravo za gotovo
De ba šta nam je uvalio, Sadikoviću dao slobodne papire kad je mogao lagano da mu ne dadne, izašao u susret.
Arežina isto tako, i Arežina je tito što je pokazao i što će pokazati i ove sezone, igrač kojeg bi svaki klub u ligi poželio, samo što su one neznalice sporta uopšteno, igrali se menadžera i uništili momka.
Jedino Štilić u ligi ima bolje izvođenje prekida od Filipa i nemojte džaba pričati da nam je ikog uvalio.
Poučen prethodnim iskustvima, logično da će naplatiti Boju i govori da je sa Amarom lagano dogovorio.
Niko ne spominje Mušijin rizik kada je dovodio Fanima, prije svega sumnjiv igrač izvan forme koji zahtijeva dobar ugovor.
Dalje, zafrkavanja oko registracije, treba čekati njegove papire, obratiti se uredu za strance, prijaviti ga, pa te onda naša država kažnjava i razvlači što upošljavaš stranca.
Ja sam to radio kao sekretar jednog kluba federalne lige i nije nimalo lagan proces, a svima je isto, zato treba naplatiti svaku marku truda za njega kako bi se ova liga počela cijeniti.
Kada bi za 100 hiljada eura dali Fanima nekome iz lige, to bi bio poklon, da zarade 200-300 nakon jedne odlične polusezone, kakvi procenti i bakrači.
Manijakdolopate je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:14Radmilo87 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 16:01Uvaljivo igrace i nama i konama, od Boje, Sadikovica, do Arežine, možda sam još nekoga propustio, da ne spominjem kone, i skoro niko se nije pokazao, cast izuzetku Sadikoviću, pa spominje procente, ko da mi moramo prodati igraca da bi oni dobili procenat, frajer u tom maniru priča, čudi me za jednog poslovnog čovjeka, valjda to spada u finansijsko poslovanje - rizik, a ne nešto zdravo za gotovo
De ba šta nam je uvalio, Sadikoviću dao slobodne papire kad je mogao lagano da mu ne dadne, izašao u susret.
Arežina isto tako, i Arežina je tito što je pokazao i što će pokazati i ove sezone, igrač kojeg bi svaki klub u ligi poželio, samo što su one neznalice sporta uopšteno, igrali se menadžera i uništili momka.
Jedino Štilić u ligi ima bolje izvođenje prekida od Filipa i nemojte džaba pričati da nam je ikog uvalio.
Poučen prethodnim iskustvima, logično da će naplatiti Boju i govori da je sa Amarom lagano dogovorio.
Niko ne spominje Mušijin rizik kada je dovodio Fanima, prije svega sumnjiv igrač izvan forme koji zahtijeva dobar ugovor.
Dalje, zafrkavanja oko registracije, treba čekati njegove papire, obratiti se uredu za strance, prijaviti ga, pa te onda naša država kažnjava i razvlači što upošljavaš stranca.
Ja sam to radio kao sekretar jednog kluba federalne lige i nije nimalo lagan proces, a svima je isto, zato treba naplatiti svaku marku truda za njega kako bi se ova liga počela cijeniti.
Kada bi za 100 hiljada eura dali Fanima nekome iz lige, to bi bio poklon, da zarade 200-300 nakon jedne odlične polusezone, kakvi procenti i bakrači.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.