FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 16:20

amar009 je napisao/la:
09 feb 2020, 16:16
Evo gledajte sada tekmu mladosti protiv dinama tbilisi pa vidite najbolje krilo Fanimo...pozdrav manijacima i nadam se da ce zeljo biti prvak
Ne soli nam ranu, treba nam krilo. Ovako da gledamo, a nije nas. :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 09 feb 2020, 16:22

LjoZee je napisao/la:
09 feb 2020, 16:20
amar009 je napisao/la:
09 feb 2020, 16:16
Evo gledajte sada tekmu mladosti protiv dinama tbilisi pa vidite najbolje krilo Fanimo...pozdrav manijacima i nadam se da ce zeljo biti prvak
Ne soli nam ranu, treba nam krilo. Ovako da gledamo, a nije nas. :urnebes:
Sta kaze brat, eto vam parite oci :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 16:36

Joj, yebem ti krilo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 feb 2020, 16:50

Yebiga, čovjek rizikuje sa ovim odugovlačenjem i odbijanjem ponuda za Fanima, za pola godine ili godinu ga možda proda za duplo više novca nego što danas vrijedi, pa će onda svako reći Mušija mag za transfere, a isto tako može otići i u drugu krajnost, da ne uzme ništa na njegovom eventualnom odlasku u drugi klub.

Iz neke moje perspektive, možda sam malo i subjektivan, bolje mu je da sad proda Fanima nama ili konama i ugradi neki jak procenat od sljedećeg transfera, jer mislim da će Fanimo jači transfer ostvariti puno prije kao igrača Želje ili Sarajeva, nego kao igrač Mladosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 16:54

I mi smo uyebali malo sebe. Trebalo se pitanje krila davno rijesiti. Yebeno je ako dodje neko ko nije prosao pripreme. Hajd ovako Fanimo ima neke pripreme, utakmice pa to ok, ali ako dodje neko ko nije odigrao nista zeznuto je.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 feb 2020, 16:56

Ma tablu apaurina spremiti dok Zaim mijenja Ermina... Valjda ce do 3. kruga doigravanja Ermin poceti... Do tada jetra ce fasovati...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 feb 2020, 16:57

LjoZee je napisao/la:
09 feb 2020, 16:54
I mi smo uyebali malo sebe. Trebalo se pitanje krila davno rijesiti. Yebeno je ako dodje neko ko nije prosao pripreme. Hajd ovako Fanimo ima neke pripreme, utakmice pa to ok, ali ako dodje neko ko nije odigrao nista zeznuto je.
Iskreno, ako već ne možemo dovesti Fanima, ja ne bih nikoga ni dovodio, bolje je forsirati Subašića, ponekad Dženu, nego sada dovoditi nekakvog anonimusa polovnjaka od kojeg ćeš "možda" imati neke koristi.

Prije bih opet sjeo za stol sa Ramovićem, pa pokušao još jednom naći zajednički jezik.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 09 feb 2020, 16:58

Trazi se kvalitetno krilo, koje ce odma moci uletiti u ekipu. Musija pravi cirkus jer sada ispada ako dodje kod nas Fanimo oteli ga mi Sarajevu i obratno. Seljacka posla

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 16:59

Raonffa je napisao/la:
09 feb 2020, 16:57
LjoZee je napisao/la:
Iskreno, ako već ne možemo dovesti Fanima, ja ne bih nikoga ni dovodio, bolje je forsirati Subašića, ponekad Dženu, nego sada dovoditi nekakvog anonimusa polovnjaka od kojeg ćeš "možda" imati neke koristi.

Prije bih opet sjeo za stol sa Ramovićem, pa pokušao još jednom naći zajednički jezik.
Mislis da bi sjeo Osim ponovo za stol sa Ramovicem da pregovara? Ja mislim da ne bi.

A Subasic ima potencijala, ali ne znam za ovu situaciju kad se ide na kost haman svaku. Ok od naredne sezone kad krene od starta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 feb 2020, 17:06

LjoZee je napisao/la:
09 feb 2020, 16:59
Raonffa je napisao/la:
09 feb 2020, 16:57
LjoZee je napisao/la:

Mislis da bi sjeo Osim ponovo za stol sa Ramovicem da pregovara? Ja mislim da ne bi.

A Subasic ima potencijala, ali ne znam za ovu situaciju kad se ide na kost haman svaku. Ok od naredne sezone kad krene od starta.
Ma ne vjerujem da bi, zapravo zavisi šta je tu bilo i na koji način su završeni prošli pregovori. Amar jeste veliki egoista, al' siguran sam da nije budala i da nije/neće probati sve što je realno ostvarivo kako bi se sredila ta situacija. Ako je Ramović na prošlim pregovorima svojim ponašanjem i zahtjevima guzicom zatvorio vrata, onda od novih pregovora neće biti ništa.

Mada, Sinana sam samo naveo kao primjer, radije bih sa njim sjeo za stol nego dovodio nekog polovnjaka, a najradije bih forsirao Subašića i Dženu, momke koji su tu i koji se nadaju nekim minutama u ovoj polusezoni.

Ma nama je svaka sezona 'na kost', neka igra momak ako je fizički spreman, a meni se čini da jeste.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 17:10

Ma volio bih i ja vise Ramovica nego da mi dodje neko ko je ko zna kad odigrao neku utakmicu ili slicno. Vrijeme odmice i to nije dobro za nas. Na Zajmovica ne mozes ozbiljno i na duze se osloniti. Jer on sad kida u ovim pripremnim, ali znamo svi kakve oscilacije lik. Moze odigrati 2 ko Ronaldo, a trecu na nivou Asima Zeca.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 17:12

Ramović može igrati al' na male goliće.

Opusti se @Ljoze.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 17:13

Kad dodje zvanicno dobro krilo hocu. :D

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 09 feb 2020, 17:13

To je to od pojačanja. Dolazaka više neće biti, osim ako ne bude neko zvučnije ime u posljednem trenutku, ali šanse za to su male.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 09 feb 2020, 17:14

Radmilo87 je napisao/la:
09 feb 2020, 16:01
Uvaljivo igrace i nama i konama, od Boje, Sadikovica, do Arežine, možda sam još nekoga propustio, da ne spominjem kone, i skoro niko se nije pokazao, cast izuzetku Sadikoviću, pa spominje procente, ko da mi moramo prodati igraca da bi oni dobili procenat, frajer u tom maniru priča, čudi me za jednog poslovnog čovjeka, valjda to spada u finansijsko poslovanje - rizik, a ne nešto zdravo za gotovo

De ba šta nam je uvalio, Sadikoviću dao slobodne papire kad je mogao lagano da mu ne dadne, izašao u susret.

Arežina isto tako, i Arežina je tito što je pokazao i što će pokazati i ove sezone, igrač kojeg bi svaki klub u ligi poželio, samo što su one neznalice sporta uopšteno, igrali se menadžera i uništili momka.
Jedino Štilić u ligi ima bolje izvođenje prekida od Filipa i nemojte džaba pričati da nam je ikog uvalio.

Poučen prethodnim iskustvima, logično da će naplatiti Boju i govori da je sa Amarom lagano dogovorio.

Niko ne spominje Mušijin rizik kada je dovodio Fanima, prije svega sumnjiv igrač izvan forme koji zahtijeva dobar ugovor.
Dalje, zafrkavanja oko registracije, treba čekati njegove papire, obratiti se uredu za strance, prijaviti ga, pa te onda naša država kažnjava i razvlači što upošljavaš stranca.
Ja sam to radio kao sekretar jednog kluba federalne lige i nije nimalo lagan proces, a svima je isto, zato treba naplatiti svaku marku truda za njega kako bi se ova liga počela cijeniti.

Kada bi za 100 hiljada eura dali Fanima nekome iz lige, to bi bio poklon, da zarade 200-300 nakon jedne odlične polusezone, kakvi procenti i bakrači.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 17:17

LjoZee je napisao/la:
09 feb 2020, 17:13
Kad dodje zvanicno dobro krilo hocu. :D
Znaš da ja ne hajcam, samo sabura. Odužilo se jer je osjetljiva odluka, dosta faktora utiče na ishod. Valja to sve posložiti.

Biće Željo opet Šampion!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 09 feb 2020, 17:18

Manijakdolopate je napisao/la:
09 feb 2020, 17:14
Radmilo87 je napisao/la:
Uvaljivo igrace i nama i konama, od Boje, Sadikovica, do Arežine, možda sam još nekoga propustio, da ne spominjem kone, i skoro niko se nije pokazao, cast izuzetku Sadikoviću, pa spominje procente, ko da mi moramo prodati igraca da bi oni dobili procenat, frajer u tom maniru priča, čudi me za jednog poslovnog čovjeka, valjda to spada u finansijsko poslovanje - rizik, a ne nešto zdravo za gotovo

De ba šta nam je uvalio, Sadikoviću dao slobodne papire kad je mogao lagano da mu ne dadne, izašao u susret.

Arežina isto tako, i Arežina je tito što je pokazao i što će pokazati i ove sezone, igrač kojeg bi svaki klub u ligi poželio, samo što su one neznalice sporta uopšteno, igrali se menadžera i uništili momka.
Jedino Štilić u ligi ima bolje izvođenje prekida od Filipa i nemojte džaba pričati da nam je ikog uvalio.

Poučen prethodnim iskustvima, logično da će naplatiti Boju i govori da je sa Amarom lagano dogovorio.

Niko ne spominje Mušijin rizik kada je dovodio Fanima, prije svega sumnjiv igrač izvan forme koji zahtijeva dobar ugovor.
Dalje, zafrkavanja oko registracije, treba čekati njegove papire, obratiti se uredu za strance, prijaviti ga, pa te onda naša država kažnjava i razvlači što upošljavaš stranca.
Ja sam to radio kao sekretar jednog kluba federalne lige i nije nimalo lagan proces, a svima je isto, zato treba naplatiti svaku marku truda za njega kako bi se ova liga počela cijeniti.

Kada bi za 100 hiljada eura dali Fanima nekome iz lige, to bi bio poklon, da zarade 200-300 nakon jedne odlične polusezone, kakvi procenti i bakrači.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 09 feb 2020, 17:19

Koliko jos ima do kraja prelaznog

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 17:23

Koga boli qurac što je Mušija rizikovao, to nije naš problem. Evo vodao ga je po pripremama da ga proda u Turskoj, i šta bi? Sada kada ide kući sjetio se da preko intervjua zakuha, kao podebljajte malo ponude.

Nije rizik dati sto milja eura, već poklon. Uzmeš tristo iz ruke u ruku. :urnebes:

Biće Željo opet Šampion!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 feb 2020, 17:33

Manijakdolopate je napisao/la:
09 feb 2020, 17:14
Radmilo87 je napisao/la:

Zaboravih Ramovića i Boju, sve kvarljiva roba, kako igracki tako i ljudski, a neki su imali i problema sa glavom, možemo jedino izuzeti Sadikovića, prvo što je naše dijete a drugo što mu je tada isticao ugovor za par mjeseci, veca želja njegova bila da se vrati nego bilo šta drugo

Arežina gdje god dođe ima neki problem, na stranu što smo mi tada imali kao što i sam kažeš onih koji su se igrali menadžera, ali nakon svega ipak mislim da je do njega, svaki igrac koji nam je došao iz Mladosti ili nam se nije uspio nametnuti ili smo imali kasnije problem sa njim da ne detaljišem sada o svakom pojedinacno, od povreda, čekanja da se vrati, nedovoljnog kvaliteta da se nametne pa do svega ostalog

I nakon takvih iskustava sa njima, on se trti, prenamaže, diže cijenu, kuka, pazi njemu je krivo sto po trenutnim igrama Boje on ne vidi da ce se prodati iz Želje u skorije vrijeme i što on licno nece dobiti svoj dio pa zbog toga kuka :rol:

A što ce prodati Fanima negdje vani za par stotina hiljada eura malo sutra, nije ga uspio uvaliti u Tursku, pa je moljakao Zubanovića preko svojih veza da to uradi, puno se halabuke diže oko Fanima, i zbog toga sva priča, ispade Fanimo u rangu Štilića koliko se frka digla

Zna se kako Amar radi i posluje, opet kažem ako je Amar zamislio da ga dovede to ce i uciniti, hiljadu puta do sada viđeno
MIHAJLOVIĆ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 24 gosta.