Iz prvih 11 promijenio si 3 igrača, stopere i špica, Osmankovića si morao mijenjati, ali po svemu sudeći nisi doveo boljeg, Sipovića si mijenjao za australijanca koji je najbolji naš stopera u zadnje dvije godine. Meni je ovo dobro kako je znalo biti ranijekolezeljovac je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:48Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:44Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zajmovic,Pavic,Dado,Krsic,Dacic,Ramovic,Stanic,Veca i Kemo bez ugovora za 5mj
Treba Dadi,Pavicu,Stani,Krsicu da se produzi ili ocito nisu zadovoljni s njima pa je jedino Veseli dobio produzenje
Treba Dadi,Pavicu,Stani,Krsicu da se produzi ili ocito nisu zadovoljni s njima pa je jedino Veseli dobio produzenje
Ja kontam da njima nece ni ponuditi ili ce mozda poslije jednom, dvojici ponuditi. Ponudili su kome smatraju da treba tacnije trojici. Mada, realno od svih nabrojanih mozda samo Pavic i Sadikovic su zasluzili da ostanu uz bolji ugovor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stana dogodine trener golmana 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma jok, mijenja Pekica. Ode on u penziju, a Stanic postaje ekonom.
Sad ćemo ban popušiti

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
De da se pozdravimo sa ljudima dok Irfo nije dosao.
LjoZee je napisao/la: ↑09 feb 2020, 13:06Ja kontam da njima nece ni ponuditi ili ce mozda poslije jednom, dvojici ponuditi. Ponudili su kome smatraju da treba tacnije trojici. Mada, realno od svih nabrojanih mozda samo Pavic i Sadikovic su zasluzili da ostanu uz bolji ugovor.
I ja mislim za njih dvojicu.Stani isti ostaviti jer dobar ja kao podrska moze desno i lijevo.I Krsicu mozda pa na posudbu ga poslat,ili zarizikovat pa daj momka u prvih 11.
A za Vecu ne znam,treba vidjet ovu sezonu hoce biti kao nekad a ako hocemo nesto bolje moramo "bombu" da dovedemo na gol.Bila je neka zajebancija Stilica i Burica na instagramu,a bila je prica za Sehica daj 20000€ i eto me
Dadin ugovor se automatski produžio,vjerovatno kroz opciju broja nastupa.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Hajde raja, idemo. Nema nazad, samo naprijed.
Volim te Željo!

Link za Avatar.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Volim te Željo!

Link za Avatar.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Po meni ugovor trebaju dobiti jedino Dado i Pavic, i na tome vec treba poceti raditi.
Danas je jako tesko naci lijevog beka, a Pavic je sad postao standardno dobar na toj poziciji.
Dado napredavao, vidi se sa je miran, stalozen. Nema straha, jaci je u duelu. Definitivno steta bi bilo da vec ode.
Ostalo manje vise, nece biti neka steta ako odu..
Danas je jako tesko naci lijevog beka, a Pavic je sad postao standardno dobar na toj poziciji.
Dado napredavao, vidi se sa je miran, stalozen. Nema straha, jaci je u duelu. Definitivno steta bi bilo da vec ode.
Ostalo manje vise, nece biti neka steta ako odu..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Moze li neko dati info oko Ermina Zeca i njegove povrede.Hoce li biti spreman za prvo kolo lige.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pava i Dado ne smiju otici na ljeto, bar ne besplatno!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sve ok, ali ja sam mislio na to da nismo mijenjali nista, samo da smo na par pozicija koje skripe doveli bolje.lisander je napisao/la: ↑09 feb 2020, 13:02Iz prvih 11 promijenio si 3 igrača, stopere i špica, Osmankovića si morao mijenjati, ali po svemu sudeći nisi doveo boljeg, Sipovića si mijenjao za australijanca koji je najbolji naš stopera u zadnje dvije godine. Meni je ovo dobro kako je znalo biti ranijekolezeljovac je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:48Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:44Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
Generalno ovo je super s obzirom da niti smo koga prodavali niti smo igrali Evropu a nismo ni neke mega sponzorske ugovore potpisivali.
Za nadati se da ce sa Blazevicem biti ok pa da imamo opciju vise na desnoj strani sto na beku sto na krilu.
- mohikanac12
- Kontakt:
Za prvo neće sigurno,kad se vrate imaće pregled,ako bude kako treba,a trebalo bi,ulazi u trenažni proces,očekuje se da u 3-4om kolu bude u rosteru!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Kakav je plan sa Fanimom, da li je sve gotovo, ostaje li u Mladosti?
"Imam još poziva za njega, sarajevski klubovi zovu i jedni i drugi. Za sada, slabo su to odradili sa biznis strane, mogli su napraviti malo bolju priču. Dalo se razgovarati o tome da nam daju igrače na posudbu da nam pomogne da izbori opstanak, a predugovor napraviti sa Fanimom, pa kad izađu u Evropu da dobiju Fanima da ih pojača za Evropu. Oni će izaći u Evropu i sa njim i bez njega, e sad da li će biti prvaci... Ali ja da sam na njihovom mjestu, ja bih tako radio."
Iskljucite F5
"Imam još poziva za njega, sarajevski klubovi zovu i jedni i drugi. Za sada, slabo su to odradili sa biznis strane, mogli su napraviti malo bolju priču. Dalo se razgovarati o tome da nam daju igrače na posudbu da nam pomogne da izbori opstanak, a predugovor napraviti sa Fanimom, pa kad izađu u Evropu da dobiju Fanima da ih pojača za Evropu. Oni će izaći u Evropu i sa njim i bez njega, e sad da li će biti prvaci... Ali ja da sam na njihovom mjestu, ja bih tako radio."
Iskljucite F5
- mohikanac12
- Kontakt:
Nemoj ništa isključivat. Opusti se. Nije Fanimo jedini igrač na svijetu.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Orvel, TheTruth34 i 83 gosta.