NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma pusti priče da je trazio pare na ruke, publika se pocela vracati posjeta fina sve bi bila bolja iz utakmice u utakmicu ali mi smo majstori za pokvarit...Jedini spas su tri boda iz Gracanice
J B G kad uprav ne želi premijer ligu.
I ja sam znao za tu cifru od 400-500 k,ali eto pisko je iznio cifru od milion pa posto je bio u klubu vjerovatno zna vise od nas...Da se razumijemo i cifra od 500000 je alarmantna i ne znam na koji nacin vratiti te novce,narocito za klub koji ima ambiciju da se vrati u drustvo najboljih....Ponavljam jos jednom, za nas je najbitnije da se pokusa vratiti ovaj dug da ne bi doslo do bankrota i gasenja kluba a nerealne ambicije trenutno ostaviti po strani...crvenobijeli je napisao/la:Otkud sad milion, zar nije cifra bila do 500 000 km...tko su ti sto su napravili dug...nurdo i muce ?
Zadovoljstvo postavljanjem Sapine za trenera carsija vec pocinje iskazivati. Nakon pusione u Gracanici sljedecu kuci ako se skupi stoja na tribinama dobro je.
Na ovo jos ko pomocnika Sapini postaviti Spisku. Dzeja za predsjednika a Saida ako je ikako moguce za sportskog direktora. I radnicke sportske mogu pocet.
Na ovo jos ko pomocnika Sapini postaviti Spisku. Dzeja za predsjednika a Saida ako je ikako moguce za sportskog direktora. I radnicke sportske mogu pocet.
Ukupni dug vam iznosi 685.208 km. Od toga je glavnica 487.787 km, a kamata 200.421. Možete provjeriti na stranici Porezne uprave FBiH.
EDIT: Pored toga imali ste i dug za izgradnju tribine u iznosu od 328.000 km kojeg je na sebe preuzela općina Gradačac.
EDIT: Pored toga imali ste i dug za izgradnju tribine u iznosu od 328.000 km kojeg je na sebe preuzela općina Gradačac.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
685.208 km dug porezna, imaju tu suki turs oko 60 000 sa zateznim kamatama imamo Šegrt 40 000 KM plus zatezne kamate, imamo duzni i Nurdinoj firmi finu cifru ne znam 70 000 km ili € nisam siguran, kako cujem eto tribina dug od 300 000 je jos malo isplaceno. Tako da ce spasti taj dug treba čekati da se otpisu kamate i bit ce onda oko 600 - 700 000 dug. U ovo gore nisu nabrojani sitni dugovi i pozajmnice.
Ovaj Šapina ako igrom slučaja napravi pozivian rezultat u Gračanici svi ćete polizat popljuvano, ja prvi sam mišljenja ako ide Šaba da treba neko naš da nastavi i da odmah da šansu našim igračima svim da već pripremamo se za novu sezonu jer od ove nema ništa, svi ovi sa strane će otić izuzev Brčkalića, Devedžića našeg.
Ovaj Šapina ako igrom slučaja napravi pozivian rezultat u Gračanici svi ćete polizat popljuvano, ja prvi sam mišljenja ako ide Šaba da treba neko naš da nastavi i da odmah da šansu našim igračima svim da već pripremamo se za novu sezonu jer od ove nema ništa, svi ovi sa strane će otić izuzev Brčkalića, Devedžića našeg.
-
- Kontakt:
Segrta je trrebo alija skahic rijesit. Pa zar se sukiju nijee vratilo,znam da nam je nesto i halalila, a poreskom se napravi reprogram dugai vracas ga u ratama nije to nema velika cifra koliko duguje npr.sloboda.
A sta ces nurdi vracat kojoj firmi.za sta su te pare posudjene.gdje su otisle.to je posudio sam sebi.advokata dobrog nac pa na sud.on je i zaduzio ovoliko ajd trebine to je ulozeno al porez neplacat to je nesto drugo..samo pametne i sposobne ljude u upravu i sve se moze rijesit
A sta ces nurdi vracat kojoj firmi.za sta su te pare posudjene.gdje su otisle.to je posudio sam sebi.advokata dobrog nac pa na sud.on je i zaduzio ovoliko ajd trebine to je ulozeno al porez neplacat to je nesto drugo..samo pametne i sposobne ljude u upravu i sve se moze rijesit
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nurdo vratit i nema duga vrsili su se pregovori da se vrati nije prihvatio nije ni odbio
Sve to stoji ali koga, sad nam nastaje još veći problem načuo sam da opština želi da stadion da na korištenje Parkinzima što bi značilo da Zvijezda dole bi bila gost svaku utakmicu! Što se ne smije desiti ni pod koju cijenu trebamo svi da ustanemo i da trazimo da se udruženju građana "NK ZVIJEZDA" Gradačac stadion da na korištenje i upravljanje narednih 99 godina.
- ASD
- Kontakt:
Otici ce ko moze naci bolje, ostati ce ko ne moze.spiska je napisao/la:685.208 km dug porezna, imaju tu suki turs oko 60 000 sa zateznim kamatama imamo Šegrt 40 000 KM plus zatezne kamate, imamo duzni i Nurdinoj firmi finu cifru ne znam 70 000 km ili € nisam siguran, kako cujem eto tribina dug od 300 000 je jos malo isplaceno. Tako da ce spasti taj dug treba čekati da se otpisu kamate i bit ce onda oko 600 - 700 000 dug. U ovo gore nisu nabrojani sitni dugovi i pozajmnice.
Otici ce Cvijanovic, Civic, Adzem npr. ali to nije neka steta, nije ih ni bilo u Zvijezdi prije godinu.
Sto @spiska napisa ako se kojim slucajem dobije u Gracanici sto nije ne moguce ranjeni lav je najopasniji u ovom slucaju Zmaj opet cemo poceti svrsavati i nadat se PL-u
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znaci sad ovi iz opstine krenuli da se zajebavaju sa zvijezdom...spiska je napisao/la:Sve to stoji ali koga, sad nam nastaje još veći problem načuo sam da opština želi da stadion da na korištenje Parkinzima što bi značilo da Zvijezda dole bi bila gost svaku utakmicu! Što se ne smije desiti ni pod koju cijenu trebamo svi da ustanemo i da trazimo da se udruženju građana "NK ZVIJEZDA" Gradačac stadion da na korištenje i upravljanje narednih 99 godina.
To me nije nimalo iznenadilo
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Sapina nas vadi.... nadam se pocetnickoj sreci i pozitivnom soku i pobjedi u Gracanici...
Samo pobjeda u Gracanici ostavlja nadu u premijer ligu...
Samo pobjeda u Gracanici ostavlja nadu u premijer ligu...
-
- Kontakt:
Logicno da cemo pobjediti u gracanici
-
- Kontakt:
Mislim da to nije to pisko nego bi radnici parkinga odrzavali stadion a nebi bili placani iz budzeta zvijezde, stadion je dodijeljen zvijezdi na 99 god klliko ja znam.spiska je napisao/la:Sve to stoji ali koga, sad nam nastaje još veći problem načuo sam da opština želi da stadion da na korištenje Parkinzima što bi značilo da Zvijezda dole bi bila gost svaku utakmicu! Što se ne smije desiti ni pod koju cijenu trebamo svi da ustanemo i da trazimo da se udruženju građana "NK ZVIJEZDA" Gradačac stadion da na korištenje i upravljanje narednih 99 godina.
Mada nebi bilo lose kad bi se neko malo pozabavio stadionom. I onim poslovnim prostorima mozda se moze uradit nesto.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Druze Zvijezdi u 6. mjesecu ističe koncesija i pravo na upravljanje stadionom ovo ne pišem napamet, trbeamo se dignuti da se da na 99 godina Zvijezdi stadioN! Naravno i objekte treba adekvatno izdati jer su sada izdati za sicu!
Šapina: Sve ćemo napraviti da Zvijezdu vratimo u Premijer ligu
DAJ BOŽE OVE SEZONE ALI IDEMO FER I KOREKTNO DO KRAJA PA ŠTA DRAGI BOG DA.

DAJ BOŽE OVE SEZONE ALI IDEMO FER I KOREKTNO DO KRAJA PA ŠTA DRAGI BOG DA.

Volio bih da griješim,ali Šapina mi baca na bombaša...Vrijeme će pokazati...Mirso13 je napisao/la:Šapina: Sve ćemo napraviti da Zvijezdu vratimo u Premijer ligu
DAJ BOŽE OVE SEZONE ALI IDEMO FER I KOREKTNO DO KRAJA PA ŠTA DRAGI BOG DA.![]()
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pravo si pametan, jos samo fali da opstina zavrne svoje pipe i onda mozemo ugasit klub skroz.spiska je napisao/la:Druze Zvijezdi u 6. mjesecu ističe koncesija i pravo na upravljanje stadionom ovo ne pišem napamet, trbeamo se dignuti da se da na 99 godina Zvijezdi stadioN! Naravno i objekte treba adekvatno izdati jer su sada izdati za sicu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.