izgleda da je šofer neki bio, nije zaštitar
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
policija dobrim dijelom ko i ovi kriminalci. Mati mi je iz Bratunca i do smrti njenih roditelja sam redovno tamo isao.
Long story short, ne bih nikome pozelio zivot u onakvom okruzenju. Grad je propao, jos uz to ovo otvoreno četnikovanje.. fuj. Nagledao sam se i sam svega
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne znam jebga ja sam u toj Galiji sjedio milion puta nikad problem nisam imao, ima i preko puta odma do Galije (zaboravio sam kako se kafic zvao), do 4 ujutru sam jednom zaglavio, muzika uzivo bila, isto nista. Jedino gdje sam imo problem je u Napoliju, ali to iz ne znanja, gdje nam je konobar donio pivu, kad smo htjeli narucit drugu kaze da napustimo lokal da su ti neki iz Kravice da ne bi bilo frke. Ok i to je toSMR187 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:58policija dobrim dijelom ko i ovi kriminalci. Mati mi je iz Bratunca i do smrti njenih roditelja sam redovno tamo isao.
Long story short, ne bih nikome pozelio zivot u onakvom okruzenju. Grad je propao, jos uz to ovo otvoreno četnikovanje.. fuj. Nagledao sam se i sam svega
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 jun 2023, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Kravica je dobila po usima za vrijeme rata. Poznato selo po cetnicima.alemsa je napisao/la: ↑26 jun 2023, 17:02Ne znam jebga ja sam u toj Galiji sjedio milion puta nikad problem nisam imao, ima i preko puta odma do Galije (zaboravio sam kako se kafic zvao), do 4 ujutru sam jednom zaglavio, muzika uzivo bila, isto nista. Jedino gdje sam imo problem je u Napoliju, ali to iz ne znanja, gdje nam je konobar donio pivu, kad smo htjeli narucit drugu kaze da napustimo lokal da su ti neki iz Kravice da ne bi bilo frke. Ok i to je toSMR187 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:58policija dobrim dijelom ko i ovi kriminalci. Mati mi je iz Bratunca i do smrti njenih roditelja sam redovno tamo isao.
Sta god da je u pitanju ovaj debil sto udara i psuje zenu s kcerkicom ruka mu se osusila.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ni to po meni nije normalnoalemsa je napisao/la: ↑26 jun 2023, 17:02Ne znam jebga ja sam u toj Galiji sjedio milion puta nikad problem nisam imao, ima i preko puta odma do Galije (zaboravio sam kako se kafic zvao), do 4 ujutru sam jednom zaglavio, muzika uzivo bila, isto nista. Jedino gdje sam imo problem je u Napoliju, ali to iz ne znanja, gdje nam je konobar donio pivu, kad smo htjeli narucit drugu kaze da napustimo lokal da su ti neke iz Kravice da ne bi bilo frke. Ok i to je toSMR187 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:58policija dobrim dijelom ko i ovi kriminalci. Mati mi je iz Bratunca i do smrti njenih roditelja sam redovno tamo isao.

Zadnji put sam bio tamo prije 3 ili 4 godine i zadnje sto se sjecam je da je citav grad bio izlijepljen plakatima sa likom Putina (iz nekog razloga). Planiram otici jos jednom da obidjem neku rodbinu i to je to sto se mene tice.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Isprati mu stream od sinoć, ko u primeu

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma yeb'o mu bog mater , da hoće poginuti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovdje se sve bolje vidi. Ova ga je prva nečim pogodila.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Tip joj je i prije toga psovao,sta on ima da glumi silu,ako si i malo normalan neces posebno to raditi ako je zena s malom kcerkom.Za to postoje nadlezni da je izvedu iz aviona i kraj price ako vec nece da se veze.Bazinga12345 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:41Ovdje se sve bolje vidi. Ova ga je prva nečim pogodila.
- ASD
- Kontakt:
Slažem se definitivno.L-Train je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:58Tip joj je i prije toga psovao,sta on ima da glumi silu,ako si i malo normalan neces posebno to raditi ako je zena s malom kcerkom.Za to postoje nadlezni da je izvedu iz aviona i kraj price ako vec nece da se veze.Bazinga12345 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:41Ovdje se sve bolje vidi. Ova ga je prva nečim pogodila.
Jedino ga opravdava što je i on bio sa djetetom.
Definitivno je šteta što se ne kažnjavaju postupci kao što je odbijanje vezanja.
Pa to ga bas neopravdava,to je jos gore da si i sam s klincem i dajes mu ovakav primjer,al dobro vidim da je avion pun pacijenata.
Jedini pacijent je ona, zamisli negdje zuris i zbog ovakvog debila ti let kasni, zabranio bi joj sjedanje u avion dozivotno i jos je udario po dzepu dobro
Kakav um moraš imati da udješ u avion i odbiješ staviti sigurnosni pojas u istom..
Kud se i razmnoži.
Kud se i razmnoži.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobro ruku na srce čini mi se da je zaustavio ruku kad je vidio bebu...
A mozda i ova likusa ima strah od vezanja?
Sigurno klinca neces umiriti tako sto ces se kocijaski ponasati sve i da ima neki strah od letenja.
- ASD
- Kontakt:
Pa šta onda radi u avionu ako ima strah od vezanja? To je pravilo koje se mora poštovati.
Naravno da nećeš, ali da sam otac, samo bih molio za jedan scenarij, a to je da se što prije krene i dođe na željenu destinaciju.
Pa bolje da se poceo moliti,ovako je ispao retard.ASD je napisao/la: ↑26 jun 2023, 22:58Pa šta onda radi u avionu ako ima strah od vezanja? To je pravilo koje se mora poštovati.
Naravno da nećeš, ali da sam otac, samo bih molio za jedan scenarij, a to je da se što prije krene i dođe na željenu destinaciju.