Čitavo ljeto nije srijede dočekaoS-Y-L-A-R je napisao/la:Aco Zverev i on su nešto u rodu, siguran sam.Heller je napisao/la:Koja ojebina je ovaj Cici

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Čitavo ljeto nije srijede dočekaoS-Y-L-A-R je napisao/la:Aco Zverev i on su nešto u rodu, siguran sam.Heller je napisao/la:Koja ojebina je ovaj Cici
U 01:00 na AAdelinjo je napisao/la:u koliko igra Rafaelo ?
Nije njemu povreda bila toliki problem...ronaldo99 je napisao/la:Rublev samo da nije imao onu povredu sig sam da bi bio top10 kao sto je i Ciciban trenutno, ogroman je potencijal ovaj decko
Ispadose i “dark horseovi” Agut i Fogninishevchet je napisao/la:Čisto da pozdravim ove što su mislili neki dan da je pobjeda Rubleva nad Fedexom bila toliko iznenadjenje.
P. S. Jedan moj najavljen "bust" ispade i prije nego sam mislio. Kontao sam bar 2-3 meča će odigrati...
Žuri se momku malo da partija u Grčkoj, dok još ima ljeta
Wawrinka i Fognini sam rekao u konačnom postu poslije ždrijeba, ali i naglasio da ima još dosta kandidata.BosniaBoston je napisao/la:Ispadose i “dark horseovi” Agut i Fogninishevchet je napisao/la:Čisto da pozdravim ove što su mislili neki dan da je pobjeda Rubleva nad Fedexom bila toliko iznenadjenje.
P. S. Jedan moj najavljen "bust" ispade i prije nego sam mislio. Kontao sam bar 2-3 meča će odigrati...
Žuri se momku malo da partija u Grčkoj, dok još ima ljeta
Ako ispadne odmah, mijenjam nick u VIDOVITA DŽEMILA...S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.
Mogao bi i Thiemshevchet je napisao/la:Ako ispadne odmah, mijenjam nick u VIDOVITA DŽEMILA...S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.![]()
![]()
Mislim, lijepo sam naznačio da sam za njega 100% siguran da će biti " bust" pa Tsitsipas, Thiem i Felix...
Ali da ispadnu odmah, prva dva negativca, to je baš ono do yaya, tako bih i sam sebe prevazišao, hahaha...![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko ti u svakom postu moras napisati da si baš ti nesto rekao i da se to pokazalo tacnim ili ce se pokazati tacnim u buducnosti. Da ne spominjem da samog sebe citiraš nakon sto nesto "pogodiš", ovo je forum nije talent show.shevchet je napisao/la:Ako ispadne odmah, mijenjam nick u VIDOVITA DŽEMILA...S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.![]()
![]()
Mislim, lijepo sam naznačio da sam za njega 100% siguran da će biti " bust" pa Tsitsipas, Thiem i Felix...
Ali da ispadnu odmah, prva dva negativca, to je baš ono do yaya, tako bih i sam sebe prevazišao, hahaha...![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno kako ne pišeš skoro nikad ovdje, pa i kad napišeš nešto to bude ljubomora ili post koji ne vrijedi pišljiva boba...StevieG8 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ti u svakom postu moras napisati da si baš ti nesto rekao i da se to pokazalo tacnim ili ce se pokazati tacnim u buducnosti. Da ne spominjem da samog sebe citiraš nakon sto nesto "pogodiš", ovo je forum nije talent show.shevchet je napisao/la:Ako ispadne odmah, mijenjam nick u VIDOVITA DŽEMILA...S-Y-L-A-R je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.![]()
![]()
![]()
![]()
Za nekog ko top 10 tenisera naziva odvratnim Grkom pokazivanje znanja ti i nije jača strana. Nema smisla da nastavljam raspravu s korisnikom koji ima potrebu da sam afirmiše apsolutno svaki svoj post na forumu. Vidim i da sam ti povrijedio ionako vrlo osjetljiv ego čim si počeo da "galamiš" na mene s tim uzvičnicima, samo nastavishevchet je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.
Ako ispadne odmah, mijenjam nick u VIDOVITA DŽEMILA...![]()
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko ti u svakom postu moras napisati da si baš ti nesto rekao i da se to pokazalo tacnim ili ce se pokazati tacnim u buducnosti. Da ne spominjem da samog sebe citiraš nakon sto nesto "pogodiš", ovo je forum nije talent show.
Nevjerovatno kako ne pišeš skoro nikad ovdje, pa i kad napišeš nešto to bude ljubomora ili post koji ne vrijedi pišljiva boba...
JESAM, REKAO SAM, dobro bi bilo da i ti to možeš...
Ovo je forum, gdje trebaš nešto i pametno napisati, pokazati svoje znanje o onom o čemu pišeš, a ne troll biti kao ti i takvi poput tebe, da ti se cijelo pisanje svodi na repliciranje nekom ko zna šta priča i ko za razliku od tebe, nekad napiše i nešto korisno ovdje!
BAŠ NEVJEROVATNO!
Odvratan Grk, kao i tvoj pokušaj trolla!StevieG8 je napisao/la:Za nekog ko top 10 tenisera naziva odvratnim Grkom pokazivanje znanja ti i nije jača strana. Nema smisla da nastavljam raspravu s korisnikom koji ima potrebu da sam afirmiše apsolutno svaki svoj post na forumu. Vidim i da sam ti povrijedio ionako vrlo osjetljiv ego čim si počeo da "galamiš" na mene s tim uzvičnicima, samo nastavishevchet je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.
![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno koliko ti u svakom postu moras napisati da si baš ti nesto rekao i da se to pokazalo tacnim ili ce se pokazati tacnim u buducnosti. Da ne spominjem da samog sebe citiraš nakon sto nesto "pogodiš", ovo je forum nije talent show.
Nevjerovatno kako ne pišeš skoro nikad ovdje, pa i kad napišeš nešto to bude ljubomora ili post koji ne vrijedi pišljiva boba...
Ovo je forum, gdje trebaš nešto i pametno napisati, pokazati svoje znanje o onom o čemu pišeš, a ne troll biti kao ti i takvi poput tebe, da ti se cijelo pisanje svodi na repliciranje nekom ko zna šta priča i ko za razliku od tebe, nekad napiše i nešto korisno ovdje!
BAŠ NEVJEROVATNO!
Nisam ti povrijedio osjećanja ali ti nije bilo mrsko prolaziti kroz moju historiju postovashevchet je napisao/la:Odvratan Grk, kao i tvoj pokušaj trolla!StevieG8 je napisao/la:Za nekog ko top 10 tenisera naziva odvratnim Grkom pokazivanje znanja ti i nije jača strana. Nema smisla da nastavljam raspravu s korisnikom koji ima potrebu da sam afirmiše apsolutno svaki svoj post na forumu. Vidim i da sam ti povrijedio ionako vrlo osjetljiv ego čim si počeo da "galamiš" na mene s tim uzvičnicima, samo nastavishevchet je napisao/la:Hajde Saša, pridruži se bratu Ciciju na odmoru. Tamo vam i jest mjesto.
![]()
![]()
![]()
BAŠ NEVJEROVATNO!
Povrijedio si me toliko, da nemam riječi, hahaha.![]()
Kakav šampion!
Idi ti anonimus na temu ljubav&sex, vidim pišeš tamo, tamo ti je i mjesto, pusti nas da pričamo o tenisu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.