FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U prostorijama Nogometnog Saveza Zeničko- dobojskog Kantona, profesionalni ugovor potpisali su NK "Čelik" Zenica i Vrhovac Vedran.
Po ovome nikakvu naknadu ne treba da platimo za Vedrana Vrhovca jer je imao profesionalni ugovor sa Celikom. Celik je platio Vitezu tu naknadu, ako se ne varam oko 30 hiljada KM..
Po ovome nikakvu naknadu ne treba da platimo za Vedrana Vrhovca jer je imao profesionalni ugovor sa Celikom. Celik je platio Vitezu tu naknadu, ako se ne varam oko 30 hiljada KM..
- prisonbreak
- Kontakt:
Kako znam caka je u tome sto mi Vitezu nismo platili naknadu za treniranje, nego ga otkupili, sto znaci da mi ostvarujemo pravo naknadu za treniranje. Cisto sumnjam da su nasi momci sta zeznuli,vrijeme ce da pokaze.Brkooo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:40U prostorijama Nogometnog Saveza Zeničko- dobojskog Kantona, profesionalni ugovor potpisali su NK "Čelik" Zenica i Vrhovac Vedran.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Brkooo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:40U prostorijama Nogometnog Saveza Zeničko- dobojskog Kantona, profesionalni ugovor potpisali su NK "Čelik" Zenica i Vrhovac Vedran.

Dokument stavljen na stranicu Saveza u junu 2020.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
manijakdv je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:20Istina je druže. 26 nas bilo prisutnih, dva su na respiratorima a ostali...Strašno brate.braco je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:17Bravo željovci u upravama, skupštinama i slično. Ogadiste mi sve u vezi kluba, ne bih vjerovao sad ocu svom da dođe na čelo kluba!
Kad vas boli qrac i ne zaslužujemo nikakav napredak. Ako je istina ovo za jučerašnju sjednicu kluba, ne zaslužujemo ni ovu licencu koja se spominje!
Ne pišem ovo zbog Vrhovca, ali kad smo kod njega, stvarno mi je pun qrac za stoti rođendan kluba da čitam kako nas tuže QRČINE tipa Veselinovići, Lendrići i klub iz kantonalne lige za nekakvu pedesetu rezervu iz naše ekipe.
Yebote grob ja tri posljednje godine zaredom strijepim zbog nekakvih licenci, do 2019. ne znam jesam li 3 put čuo tu riječ u kontekstu Želje.
Kako čitam na fejsbuku jedan je preselio

nema potpisa
Razumijem da neko otkupi procente od narednog transfera, ako se ne varam tako je Sarajevo platilo Leotaru za Cimirota i takvih primjera ima puno u svijetu fudbala ali da neko kupi igraca koji ima amaterski ugovor i da po tome ostvari pravo po naknadi za treniranje, prvi put cujem..prisonbreak je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:52Kako znam caka je u tome sto mi Vitezu nismo platili naknadu za treniranje, nego ga otkupili, sto znaci da mi ostvarujemo pravo naknadu za treniranje. Cisto sumnjam da su nasi momci sta zeznuli,vrijeme ce da pokaze.Brkooo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:40U prostorijama Nogometnog Saveza Zeničko- dobojskog Kantona, profesionalni ugovor potpisali su NK "Čelik" Zenica i Vrhovac Vedran.
Po ovome nikakvu naknadu ne treba da platimo za Vedrana Vrhovca jer je imao profesionalni ugovor sa Celikom. Celik je platio Vitezu tu naknadu, ako se ne varam oko 30 hiljada KM..![]()
Ocekujem onda uskoro i zvanicnu objavu kluba. Tuga, yebem ti koronu. Drugi clan kluba nam ode od ove bolesti.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam pretpostavljao sta je, i pogrijesio. Jer mi nije bilo logike po staroj odluci iz 2017 da mozes uzeti naknadu. Tvoj kolega sa foruma je objavio sliku, gdje je jasno ds nam dugujete naknadu, dvije godine kod nas bio, tj. nekih 30 milja, jer je godina u PL 15 k.Brkooo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 23:18Razumijem da neko otkupi procente od narednog transfera, ako se ne varam tako je Sarajevo platilo Leotaru za Cimirota i takvih primjera ima puno u svijetu fudbala ali da neko kupi igraca koji ima amaterski ugovor i da po tome ostvari pravo po naknadi za treniranje, prvi put cujem..prisonbreak je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:52Kako znam caka je u tome sto mi Vitezu nismo platili naknadu za treniranje, nego ga otkupili, sto znaci da mi ostvarujemo pravo naknadu za treniranje. Cisto sumnjam da su nasi momci sta zeznuli,vrijeme ce da pokaze.Brkooo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 22:40U prostorijama Nogometnog Saveza Zeničko- dobojskog Kantona, profesionalni ugovor potpisali su NK "Čelik" Zenica i Vrhovac Vedran.
Po ovome nikakvu naknadu ne treba da platimo za Vedrana Vrhovca jer je imao profesionalni ugovor sa Celikom. Celik je platio Vitezu tu naknadu, ako se ne varam oko 30 hiljada KM..![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Sve sto je mogao pogresno uraditi,Amar je to i uradio,ne znam da si dusman i da zelis nekome lose ne bi toliko losih stvari napravio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma buraz mi nemamo 30 milja, naopako da nas okrenete 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kad nas popiša sutra Osim i da gol Krupi to će da bude fascinantnoo a znate šta još ako pobjedimooo čekat’ momke ja Grbavici definitivno.
-
- Kontakt:
Na sta je ovaj kolektiv spao
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Nadam se da ce se ovaj ruzan san brzo zavrsiti, ne zna covjek vise sta da napise. Zalosno je sta se radi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Hoce **** mojsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:16Nadam se da ce se ovaj ruzan san brzo zavrsiti, ne zna covjek vise sta da napise. Zalosno je sta se radi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma i meni se cini. Zdravlje covjek izgubi. Ne znam neki ljudi se bas s obrazom u putu nisu sreli cuj 26. Dok ne dodje neki mudonja sa parama da izbaci neradnike necemo mi nista moc a nazalost sanse da se takav pojavi su minimalne.delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:09Hoce **** mojsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:16Nadam se da ce se ovaj ruzan san brzo zavrsiti, ne zna covjek vise sta da napise. Zalosno je sta se radi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Doci ce ****,valja ocistiti ovaj kukolj,to je realno Sizifov posao .sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:20Ma i meni se cini. Zdravlje covjek izgubi. Ne znam neki ljudi se bas s obrazom u putu nisu sreli cuj 26. Dok ne dodje neki mudonja sa parama da izbaci neradnike necemo mi nista moc a nazalost sanse da se takav pojavi su minimalne.delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:09Hoce **** mojsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 00:16Nadam se da ce se ovaj ruzan san brzo zavrsiti, ne zna covjek vise sta da napise. Zalosno je sta se radi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:30Doci ce ****,valja ocistiti ovaj kukolj,to je realno Sizifov posao .sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:20Ma i meni se cini. Zdravlje covjek izgubi. Ne znam neki ljudi se bas s obrazom u putu nisu sreli cuj 26. Dok ne dodje neki mudonja sa parama da izbaci neradnike necemo mi nista moc a nazalost sanse da se takav pojavi su minimalne.
Nazalost i ja tako mislim. Nece ljudi da se yebu sa fukarama i to je to. Dobro je neko napisao danas vise se forum sekira od dijela skupstine sto je tuzno. Zao mi je i ovih sto su zaista dobronamjerni koliko god da su u manjini i oni se stavljaju u isti kos sa sljamom.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Amareeeeeee, ubleho, odlazi iz svetinje!!
Povedi i londonsku geyštinu sa sobom!
Povedi i londonsku geyštinu sa sobom!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Pa haj realno da imas nekih parica a da ne navijas za Zelju,radijke ces uloziti u neki klub gdje zdravija sredina nego da se ovdje sa lopovima bakcessarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:34delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:30Doci ce ****,valja ocistiti ovaj kukolj,to je realno Sizifov posao .sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:20
Ma i meni se cini. Zdravlje covjek izgubi. Ne znam neki ljudi se bas s obrazom u putu nisu sreli cuj 26. Dok ne dodje neki mudonja sa parama da izbaci neradnike necemo mi nista moc a nazalost sanse da se takav pojavi su minimalne.
Nazalost i ja tako mislim. Nece ljudi da se yebu sa fukarama i to je to. Dobro je neko napisao danas vise se forum sekira od dijela skupstine sto je tuzno. Zao mi je i ovih sto su zaista dobronamjerni koliko god da su u manjini i oni se stavljaju u isti kos sa sljamom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Realno jest tako, svakako je BiH ko trziste svakom ozbiljnom smjesno jos mi ovako neorganizovani kakvi jesmo tesko da bi nas iko htio.delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:43Pa haj realno da imas nekih parica a da ne navijas za Zelju,radijke ces uloziti u neki klub gdje zdravija sredina nego da se ovdje sa lopovima bakcessarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:34
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
spasa nam nema bratkosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 02:23Realno jest tako, svakako je BiH ko trziste svakom ozbiljnom smjesno jos mi ovako neorganizovani kakvi jesmo tesko da bi nas iko htio.delinjo je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:43Pa haj realno da imas nekih parica a da ne navijas za Zelju,radijke ces uloziti u neki klub gdje zdravija sredina nego da se ovdje sa lopovima bakcessarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 01:34
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.