Smije li se znati kome i pošto?Neutral je napisao/la: Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne![]()

Drago mi je da si ponovo sa nama. Nadam se dobrom druženju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Smije li se znati kome i pošto?Neutral je napisao/la: Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne![]()
ima i toga druze , ali et bar meni je svaka utakmica bitna, i radi navijaca i igraca- no naravno da ako cemo izvuc Barcelonu , da ce nam ona biti u mislima i da necemo dat maximum u Ligi koja je hvala Bogu vec rjesena, ali mi i kad ne odigramo maximalno protiv nekog u Ligi opet bude 3-0Neutral je napisao/la:Koga briga za ovu utakmicu. Kad će kup i LP. Prvenstvo je već naše. Bilo bi katastrofalno da padnemo u krizu u formi kada slijede najvažniji mečevi.
geronimo je napisao/la:Smije li se znati kome i pošto?Neutral je napisao/la: Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne![]()
![]()
Drago mi je da si ponovo sa nama. Nadam se dobrom druženju.
roy_makaay je napisao/la:Nemojmo sad cijelu sezonu bacat u vodu radi jedne lošije utakmice,čak nije igra bila ni tol'ko loša koliko su prokleti Englezi sretni,u cijelom dvomeču nisu napravili poštene akcije a dadoše tri gola.Nakon Uniteda 99-e i CFC-a prošle sezone ovaj puta se Englezi ipak nisu uspjeli prošugat dalje![]()
.Alaba i Martinez najlošiji sinoć,Martinez suspendiran u četvrtfinalu no uvjeren sam da će Gustavo odigrati momački svoju ulogu,pogotovo ako nas sudbina spoji s uslovno jačim protivnicima.
Primjetim, jbga ti.Neutral je napisao/la: Isti je Neutral što je bio od posta broj 1![]()
Obaveze mi ne daju da češće pišem,al' možeš bit siguran da pomno pratim dokazano najkvalitetniji topic na forumu.geronimo je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Nemojmo sad cijelu sezonu bacat u vodu radi jedne lošije utakmice,čak nije igra bila ni tol'ko loša koliko su prokleti Englezi sretni,u cijelom dvomeču nisu napravili poštene akcije a dadoše tri gola.Nakon Uniteda 99-e i CFC-a prošle sezone ovaj puta se Englezi ipak nisu uspjeli prošugat dalje![]()
.Alaba i Martinez najlošiji sinoć,Martinez suspendiran u četvrtfinalu no uvjeren sam da će Gustavo odigrati momački svoju ulogu,pogotovo ako nas sudbina spoji s uslovno jačim protivnicima.
Stvarno se uvijek iznenadim kako pišeš sa mojim prstićimadrugim riječima, gotovo se uvijek sa tvojim postom mogu složiti (iako si u zadnje vrijeme rijetko sa nama).
.
O gdje si druže......? Pa što pobježe i s onog foruma???Neutral je napisao/la:
Isti je Neutral što je bio od posta broj 1![]()
dozvoli da produbim osjecajNeutral je napisao/la:Imam neki predosjećaj da ćemo izvući PSG, a da u polufinale idemo na pobjednika između Reala i .....nestade predosječaj tu.
effe_sa je napisao/la:O gdje si druže......? Pa što pobježe i s onog foruma???Neutral je napisao/la:
Isti je Neutral što je bio od posta broj 1![]()
![]()
A dobro je da si se vratio korijenima....Ovaj forum je opet osvježen.....
Kako da nije.. Bate Borisov i ona sramota je meni opet gora od ovog jer nije Arsenal ni toliko slab kako ga predstavljaju mediji danas. Ovdje je bila samo malo drugacija situacija jer smo u zadnjih 5 minuta imali priliku da prokockamo i prolazak dalje na takmicenju zbog nosalantnosti.geronimo je napisao/la: Stvarno je pomalo tužno gledati kako Bayern čuva loptu u nadoknadi.
Ružna je slika da nam ovako slab protivnik uvali dva gola (o samim golovima i pehu je mnogo toga rečeno).
U zraku se osjeti ta neka nelagoda nakon par propuštenih šansi i onda čekaš da te kazni gegner, koji ti ničim ne može parirati.
Slažem se s ovim, samo nemoj pretjerivat, ima on dobrih strana, ali nekako on i kod mene nema toliki rejting kao : Muller, Ribery.... i znaju se i ostali.....Neutral je napisao/la:
Zato što sam uvijek upadao u svađu sa likovima oko Pjanić-Kroos. Znaš i sam da je meni Kroos tako bez veze igrač da ne bi imao mjesta u Furthu da nije Nijemac. Čovjek ima sve, osim onog najvažnijeg a to je ekplozivni prvi dribling. Okrene se kao šleper i dodaje loptu ili na stranu Ribery-u pa haj ti Bilale driblaj.
Zaboravi to. Nije ni tamo svako mrko nastrojen prema NAŠIM igračima.Neutral je napisao/la: Zato što sam uvijek upadao u svađu sa likovima oko Pjanić-Kroos. Znaš i sam da je meni Kroos tako bez veze igrač da ne bi imao mjesta u Furthu da nije Nijemac. Čovjek ima sve, osim onog najvažnijeg a to je ekplozivni prvi dribling. Okrene se kao šleper i dodaje loptu ili na stranu Ribery-u pa haj ti Bilale driblaj.
Prevelika zelja za dokazivanjem jer zeli u "prvih 11"Neutral je napisao/la: Jučer se čak vraćao u odbranu. Mislim da je kod njega problem prevelika želja za dokazivanjem nakon prošle sezone.
Van Buytenu više vjerujem nego Boatengu i moraš priznat da je sinoć fenomenalno odigrao, protiv onoliko bržih igrača od njega. Iznošenje lopte , te pasovi, on je bio sigurnosni faktor naš.Neutral je napisao/la:
Očekujem Boatenga opet na stoperu, Buyten odličan dok je lopta u zraku. Jednostavno čovjeku od 100kg i skoro 2 metra i 35 godina ne može biti mjesto u prvih jedanaest u Bayernu.
effe_sa je napisao/la:Van Buytenu više vjerujem nego Boatengu i moraš priznat da je sinoć fenomenalno odigrao, protiv onoliko bržih igrača od njega. Iznošenje lopte , te pasovi, on je bio sigurnosni faktor naš.Neutral je napisao/la:
Očekujem Boatenga opet na stoperu, Buyten odličan dok je lopta u zraku. Jednostavno čovjeku od 100kg i skoro 2 metra i 35 godina ne može biti mjesto u prvih jedanaest u Bayernu.
Nije neobično da on dobro odigra, ali je neobično da bolje vlada loptom od mnogih u veznom redu, a tako je sinoć bilo. Nekako je bio sigurniji i od jednog Dante, koji igra super jaku sezonu.
E sad dolazi ono sa čim se ti nećeš složit. Nama bi sad Holger došao odlično (ti njega ne mirišeškoliko se sjećam), ali njegovi pasovi iz odbrane bi sinoć doprinijeli tečnijoj igri i većoj opasnosti. Holger je uz Dantea naš najjači stoper.....A Van Buyten, za one godine i s obzirom šta je sve prošao u zadnje vrijeme, igra iznad mogučnosti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.