Dal smo spremni sutra da istaknemo kandidaturu za premier liguplavobijeliii je napisao/la:Kakav cemo mi napad imat, samo jos ova budala da sutra potpise hahaha

Moderator/ica: GracanicaAA
Dal smo spremni sutra da istaknemo kandidaturu za premier liguplavobijeliii je napisao/la:Kakav cemo mi napad imat, samo jos ova budala da sutra potpise hahaha
odmah cemo da pokazemo da nam nisu ni do koljenaASD je napisao/la:7.7 prijateljska u Banovićima protiv Budućnosti.
Vecu glupost odavno nisam pročitao. Prvo ova djeca teško da će igrati neku zapaženu ulogu, drugo ti bi doveo 20 stranaca da igra. Pa nije to gore rudnik zlata da se sere parama. Neka naše djece uz klub..semso2345678910 je napisao/la:Veliki broj losih transfera danas,treba dati sansu mladima al bojim se da ovi igraci ne mogu imati neku minutazu,sa njihovom vecom minutazom nasa realnost je borba za opstanak
Ko visoko leti nisko pada . Ne se zaletati, ako nista ljudi imaju budžet više od nas barr za 100 hiljada . Dobra će to i tvrda ekipa bitidesnaruka je napisao/la:odmah cemo da pokazemo da nam nisu ni do koljenaASD je napisao/la:7.7 prijateljska u Banovićima protiv Budućnosti.![]()
Nemoj njih, prijateljski treba sa svima osim sa supcima iz Sa. Sad dok su se raspali 15 im u Tešnju treba datdesnaruka je napisao/la:odmah cemo da pokazemo da nam nisu ni do koljenaASD je napisao/la:7.7 prijateljska u Banovićima protiv Budućnosti.![]()
Dal ce se oporaviti olimpiči,ako oni nece ko ce u premier ligu hahaplavobijeliii je napisao/la:Nemoj njih, prijateljski treba sa svima osim sa supcima iz Sa. Sad dok su se raspali 15 im u Tešnju treba datdesnaruka je napisao/la:odmah cemo da pokazemo da nam nisu ni do koljenaASD je napisao/la:7.7 prijateljska u Banovićima protiv Budućnosti.![]()
Da se nije Hadzikadunić gdje zapio pa kasni taj potpisplavobijeliii je napisao/la:Kakav cemo mi napad imat, samo jos ova budala da sutra potpise hahaha
Kakav hadzikadunic, nisi ni blizu. A potpis bi trebao biti sutra ukoliko se dogovore.MVN1994 je napisao/la:Da se nije Hadzikadunić gdje zapio pa kasni taj potpisplavobijeliii je napisao/la:Kakav cemo mi napad imat, samo jos ova budala da sutra potpise hahaha![]()
Imaš ppMVN1994 je napisao/la:Da se nije Hadzikadunić gdje zapio pa kasni taj potpisplavobijeliii je napisao/la:Kakav cemo mi napad imat, samo jos ova budala da sutra potpise hahaha![]()
Ma nije uopšte on, on nije nikad spomenut nit bio opcija.atomac123 je napisao/la:Nece valjda njega, to bi bio cirkus u ekipi s njim i Anidom
Ma i ovaj je lud ko hadzikadunic,ako ne i luđiHeliosIzDomzala je napisao/la:Ma nije uopšte on, on nije nikad spomenut nit bio opcija.atomac123 je napisao/la:Nece valjda njega, to bi bio cirkus u ekipi s njim i Anidom
To su njegove želje. Mislim da je trenutno daleko od TOŠKaplavobijeliii je napisao/la:Oglečevac po sarajevskim nargila barovima priča kako pregovara s TOŠK-om, šta je reći?!
Jedan iz Mladost DK, drugi Krivaja?RACIJA je napisao/la:Stizu stoper i napadac uskoro
Ja cuo da ce u SimmBauplavobijeliii je napisao/la:Oglečevac po sarajevskim nargila barovima priča kako pregovara s TOŠK-om, šta je reći?!
HeliosIzDomzala je napisao/la: Imaš pp
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, BosnianRahatluk, Jas63Ko, legendarnadruga, nebeskasila, Nulatridva, samoposteno, Venom i 30 gostiju.