2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Kakva tekma 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bravo Hawes, bravo Carter Williams. Rose uzasan :kava:
hawes je vrlo dobar centar, podsjeća a Brad Millera na vrhu reketa, fin šut, dobar osjećaj za blok, dobar pass.
Vrlo zanimljiva opcija za neke kontendere.
Vrlo zanimljiva opcija za neke kontendere.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Po ESPN-u Aldridge igrač utakmice 
Donnie Darko je napisao/la:Bravo Hawes, bravo Carter Williams. Rose uzasan :kava:
Carter Wiliams ce da bude zvjer,mislim momak je oko 2 m
stvarno se rose vratio bolji nego sto je bio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gledao sinoc Indijanu,ubedljivo najbolju odbranu igraju u Ligi, P.George izrastao u superstara bez dileme... Irving ocajan daleko od proslogodisnjih partija
edit: i opet stojim da su cavsi promasili sa Benetom
edit: i opet stojim da su cavsi promasili sa Benetom
strašna odbrana indiane, jednog tristana thompsona su limitirali na dva poena, strahobalno 
nema potpisa
batum prosječan na eurobasketu,sinoć triple double
adriano stojis li jos iza tvrdnje da ce irving ove sezone biti u top 3 igraca lige?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
EP i NBA nije istofilip13 je napisao/la:batum prosječan na eurobasketu,sinoć triple double
MickoSAS je napisao/la:EP i NBA nije istofilip13 je napisao/la:batum prosječan na eurobasketu,sinoć triple double
ma znam
I poret toga Aldridge igrač utakmice
Što se Rose-a tiče evidentno je da solira kada to nije potrebno. Ulaz je potpuno isti, postao je eksplozivniji i brži, trica solidna, tako da je sve kao i prije. Dokaz tome je da Bullsi i pored vodstva od milion razlike izgube svoj meč.
Prije sezone sam najavljivao Kanter-a, odnosno bile su te neke prepirke oko njega. Ja i dalje stojim iza toga da je on kapacitet igrača od 20 poena i 10 skokova po meču.
Što se Rose-a tiče evidentno je da solira kada to nije potrebno. Ulaz je potpuno isti, postao je eksplozivniji i brži, trica solidna, tako da je sve kao i prije. Dokaz tome je da Bullsi i pored vodstva od milion razlike izgube svoj meč.
Prije sezone sam najavljivao Kanter-a, odnosno bile su te neke prepirke oko njega. Ja i dalje stojim iza toga da je on kapacitet igrača od 20 poena i 10 skokova po meču.
Anthony Davis sjajne partije, nisam ga gledao ali po statistici vidim da dominira, gledao par njegovih kucanja ove godine, zaista veliki monstrum od igraca... pokazuje zbog cega je bio 1.pik
MickoSAS je napisao/la:Anthony Davis sjajne partije, nisam ga gledao ali po statistici vidim da dominira, gledao par njegovih kucanja ove godine, zaista veliki monstrum od igraca... pokazuje zbog cega je bio 1.pik
http://nbacro.com/vijesti/new-orleans-p ... visa-19037" onclick="window.open(this.href);return false;
Enormni napredak u odnosu na prošlu sezonu. Samo da još nabaci koji kilogram.
-
Evil Genius II
naravno da je igrac utakmice. mislim, gledao sam tekmu i covjek je bio ubjedljivo najbolji kosarkas na parketu. ako mislis da je to trebao biti batum dozvoli da citiram komentar sa blazersedgea sa kojim se u potpunosti slazem:Neutral je napisao/la:I poret toga Aldridge igrač utakmice![]()
''Nicolas Batum was out there having fun tonight. With Lillard and Aldridge running hot and hotter Nic only had to worry about being the best Frenchman on the court.''
cak mi je i matthews odigrao bolju tekmu od batuma.
NBA - where Lamazing happens
Tripple-double!
Imaš fun i ostaviš taj učinak, eh. Znam ja kakav je LeMarcus igrač
Imaš fun i ostaviš taj učinak, eh. Znam ja kakav je LeMarcus igrač
ma sta ce mu misici iskreno,pogledaj Duncana nema ni gram misica pa dominirao tokom prosle decenijeNeutral je napisao/la:Enormni napredak u odnosu na prošlu sezonu. Samo da još nabaci koji kilogram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.