NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la CLS » 25 okt 2011, 22:59

2012 Official Pro Bowl Ballot hester je dobio glas od mene :D kao i svi igraci nyg :) i pit isto :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 23:01

CLS je napisao/la:2012 Official Pro Bowl Ballot hester je dobio glas od mene :D kao i svi igraci nyg :) i pit isto :D
Ja glasam za Paintera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 25 okt 2011, 23:03

Edin TM87 je napisao/la:
CLS je napisao/la:2012 Official Pro Bowl Ballot hester je dobio glas od mene :D kao i svi igraci nyg :) i pit isto :D
Ja glasam za Paintera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahah evo i ja dodajem glas :D Hawking komotno moze za maldjeg brata da glasa :D bitno je da je
Manning.....:D :D
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2011, 23:07

Evo Manning pocinje dzogirati, znate sta, yebes Andrew Lucka, treba pickovat Linemana koji je sirok k'o svih 5 skupa! E onda Manning moze igrat i kad Luck zavrsi karijeru :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 25 okt 2011, 23:10

i da dodam napokon je poceo trenirati :)
Prince Amukamara felt good in his first practice back but said he understands that he will need to learn to crawl before he can walk.

a mislim procitah saa nekoliko stranica nazad, posto me nije bilo, da bi za Coltse bilo najbolje da pokupe Lucka i da ga Manning nauci, tu nema fule :)
P.S.
zna se ba ko jogira, samo ljudi u penziji :D
Pa sam poslije reko tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 okt 2011, 23:28

Ostadoh pola sata na ovom glasanju :lol:

Ipak sam birao Rodgersa među nacionalcima, Eli je za sada drugi... uzeo sam par igrača iz Giantsa, Bearsa, Patriotsa i Texansa, da ne bude da sam vas izradio :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 26 okt 2011, 08:15

Hawking je napisao/la:Ostadoh pola sata na ovom glasanju :lol:

Ipak sam birao Rodgersa među nacionalcima, Eli je za sada drugi... uzeo sam par igrača iz Giantsa, Bearsa, Patriotsa i Texansa, da ne bude da sam vas izradio :mrgreen:
a gdje ce kolega manijak i kolega red devil da izradi :D
Pa sam poslije reko tata

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 26 okt 2011, 14:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svima koji prate nfl..evo da se i ja javim..pratim nfl vec duze vremena..oko 5-6 godina ali nisam na forumu dosad nesto bio aktivan..citam redovo ovaj dio foruma..inace sam veliki fan Patsa ili New Englanda i broja 12..hehe..a zadovoljan sam kako smo krenuli u sezonu 5-1 ali sad slijedi tezi dio rasporeda..u nedjelju sa steelersima u gostima i onda giantsi kuci pa derbi sa jetsima u gostima i to bi moglo biti i odlucujuce na kraju..dobro je sto nam se vraca mayo sad protiv steelersa..inace jos pratim od ovih americkih sportova i red soxe, bruinse i celticse...sve boston..nekako mi najljepsi i najdrazi grad tamo i navijaci su dobri..et pozdrav svima..pozz hawking-u koji je kolega po crvenoj boji..jos da ne navija za jetse..hehe salim se..
Dobrodosao! :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 okt 2011, 04:52

randy_moss je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svima koji prate nfl..evo da se i ja javim..pratim nfl vec duze vremena..oko 5-6 godina ali nisam na forumu dosad nesto bio aktivan..citam redovo ovaj dio foruma..inace sam veliki fan Patsa ili New Englanda i broja 12..hehe..a zadovoljan sam kako smo krenuli u sezonu 5-1 ali sad slijedi tezi dio rasporeda..u nedjelju sa steelersima u gostima i onda giantsi kuci pa derbi sa jetsima u gostima i to bi moglo biti i odlucujuce na kraju..dobro je sto nam se vraca mayo sad protiv steelersa..inace jos pratim od ovih americkih sportova i red soxe, bruinse i celticse...sve boston..nekako mi najljepsi i najdrazi grad tamo i navijaci su dobri..et pozdrav svima..pozz hawking-u koji je kolega po crvenoj boji..jos da ne navija za jetse..hehe salim se..
Dobrodosao! :D
E jes' iizabrao za koga ces navijati. Pih.

Sala naravski! :mrgreen: :mrgreen:

Welcome na najbolji dio foruma, gdje sva "normalna" (ko da mozes biti normalan kad gledas utakmice do sabaha) raja dolazi. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 27 okt 2011, 05:29

Ajmo malo prognoze za ovaj vikend 8-)

Parovi(moja prognoza)
Arizona - Baltimore: 14-17
Minnesota - Carolina: 28-27
Jacksonville - Houston: 18-31
Miami - New York(G): 7-24
New Orleans - St. Louis: 42-14
Indianapolis - Tennessee: 9-24
Washington - Buffalo: 20-31
Detroit - Denver: 21-17
New England - Pittsburgh: 31-27
Cincinnati - Seattle: 24-10
Cleveland - San Francisco: 14-20
Dallas - Philadelphia: 28-34
San Diego - Kansas City: 27-14

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 okt 2011, 08:38

moja jedina prognoza jeste da cu NYG gledati na espn america na tv i necu traziti link :D
Pa sam poslije reko tata

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 okt 2011, 11:19

arena 2 prenosi houston jacksonville i denver detroit gledacu ovu drugu samo zbog detroita da malo spuste na zemlju ovog smijesnog tebowa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 okt 2011, 11:29

bear grylls je napisao/la:arena 2 prenosi houston jacksonville i denver detroit gledacu ovu drugu samo zbog detroita da malo spuste na zemlju ovog smijesnog tebowa.

pa u prosloj tekmi su ga spustili dovoljno, a sumnjam da i Detroit nec euspjeti u tome...samo i ja gledam tu utkamicu i navijam za Denver :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 okt 2011, 13:32

SaltCityAttack je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:arena 2 prenosi houston jacksonville i denver detroit gledacu ovu drugu samo zbog detroita da malo spuste na zemlju ovog smijesnog tebowa.

pa u prosloj tekmi su ga spustili dovoljno, a sumnjam da i Detroit nec euspjeti u tome...samo i ja gledam tu utkamicu i navijam za Denver :)
Ma dizu ga sto je dobio tekmu niko negleda sto 3 cetvrtine nije kompletiro pas debil lik je rb. English povrijeden gotova sezona i mislim da on od sljedece nece biti charger previse povreda potpisan je Stephen Schilling( rookie kojeg smo draftovali pa ukinuli pa ga sad vratili) i vracen rb todman iz rezervi.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 okt 2011, 16:07

e treba mi pomoci mislim daj e bilo 1996. kada je jedna igrac ne znam mu ime, ali znam da je skoro usao u kucu slavnih, u toku utakmice sa NE uzeo crveni telefon i zvao bijelu kucu, nesto na fazon i call a presidnet and help is coming :) ako ko moze da nadje taj klip ili ime igraca pa cu ja traziti :D
Pa sam poslije reko tata

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2011, 17:20

I'll Call the President. President, we need the national guard.National Guard! We need as many men as you can spare! Because we are killing the Patriots! So call the dogs off! Send the National Guard please!(during a 34 - 8 rout vs. the Patriots on November 17, 1996)
jel ovo mislis, ako je to to onda si mislio na Shannon Sharpa iz denver broncosa...ima taj klip na espn america pustaju..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 27 okt 2011, 20:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 okt 2011, 20:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:I'll Call the President. President, we need the national guard.National Guard! We need as many men as you can spare! Because we are killing the Patriots! So call the dogs off! Send the National Guard please!(during a 34 - 8 rout vs. the Patriots on November 17, 1996)
jel ovo mislis, ako je to to onda si mislio na Shannon Sharpa iz denver broncosa...ima taj klip na espn america pustaju..
bravo to i trazim tamo sam i vidio :D Hvala
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2011, 09:31

Bearsi bi mogli dovesti T.O ovih dana...ne znam mngo kazu da mozda nije to pametno zbog njegovog karaktera, a mnogi misle da su upravo Bearsi oni koji bi Owensu najvise i odgovarali.....nama bi on odgovarao u igrackom smislu...mislim d aon jos uvjek moze uhvatiti 1000 yardi i imati 5-6 TD...to bi bilo dovoljno kad bi tu jos i Williams , kao i Knox,Hester se pridodavali...od njega bi oni mladji mogli nauciti sto je jos jedan plus.

On u Bearsima nebi mogao se kurciti to i sam zna, jer tu su Urlacher,Peppers i Briggs koji bi mu ocitali bukvicu i iznjeli ga sa terena :)...kazem nista ne mozemo izgubiti jer nas nebi mnogo kostao, a ukoliko ne bude islo zahvalit mu se i to je to.

Inace Owens je boravio u Chicagu i inace ovdje je sve cesce, ali je skoro pa postigao dogovor sa AFL arena ekipom Chicago Ruch ovih dana ...inace gazda ekipe je Didtka , tako da se jos uvjek nista ne zna...nadam se ipak da ce doci i da mu treba dati 2 sedmice da nauci nas offense i onda u zadnjih 4-5 sedmica gurnuti ga u vatru.
Bearsi su u jako lijepoj poziciji sto se tice wild card pozicije...skoro pa su pa u idealnoj , jer gledajuci sad raspored za nas je tu dosta bolje nego kako je izgledalo ranije.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2011, 12:54

Stvarno ne mogu da vjerujem kako glupe tekme prenosi ova Arena :shock: umjesto NE-Pitt oni Denver glupi, ako ne budu prenosili Dallad - Phila ukinut cu ih! :twisted:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.