Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ja glasam za PainteraCLS je napisao/la:2012 Official Pro Bowl Ballot hester je dobio glas od menekao i svi igraci nyg
i pit isto
hahah evo i ja dodajem glasEdin TM87 je napisao/la:Ja glasam za PainteraCLS je napisao/la:2012 Official Pro Bowl Ballot hester je dobio glas od menekao i svi igraci nyg
i pit isto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a gdje ce kolega manijak i kolega red devil da izradiHawking je napisao/la:Ostadoh pola sata na ovom glasanju![]()
Ipak sam birao Rodgersa među nacionalcima, Eli je za sada drugi... uzeo sam par igrača iz Giantsa, Bearsa, Patriotsa i Texansa, da ne bude da sam vas izradio
Dobrodosao!rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svima koji prate nfl..evo da se i ja javim..pratim nfl vec duze vremena..oko 5-6 godina ali nisam na forumu dosad nesto bio aktivan..citam redovo ovaj dio foruma..inace sam veliki fan Patsa ili New Englanda i broja 12..hehe..a zadovoljan sam kako smo krenuli u sezonu 5-1 ali sad slijedi tezi dio rasporeda..u nedjelju sa steelersima u gostima i onda giantsi kuci pa derbi sa jetsima u gostima i to bi moglo biti i odlucujuce na kraju..dobro je sto nam se vraca mayo sad protiv steelersa..inace jos pratim od ovih americkih sportova i red soxe, bruinse i celticse...sve boston..nekako mi najljepsi i najdrazi grad tamo i navijaci su dobri..et pozdrav svima..pozz hawking-u koji je kolega po crvenoj boji..jos da ne navija za jetse..hehe salim se..
E jes' iizabrao za koga ces navijati. Pih.randy_moss je napisao/la:Dobrodosao!rio_Ferdy88 je napisao/la:pozdrav svima koji prate nfl..evo da se i ja javim..pratim nfl vec duze vremena..oko 5-6 godina ali nisam na forumu dosad nesto bio aktivan..citam redovo ovaj dio foruma..inace sam veliki fan Patsa ili New Englanda i broja 12..hehe..a zadovoljan sam kako smo krenuli u sezonu 5-1 ali sad slijedi tezi dio rasporeda..u nedjelju sa steelersima u gostima i onda giantsi kuci pa derbi sa jetsima u gostima i to bi moglo biti i odlucujuce na kraju..dobro je sto nam se vraca mayo sad protiv steelersa..inace jos pratim od ovih americkih sportova i red soxe, bruinse i celticse...sve boston..nekako mi najljepsi i najdrazi grad tamo i navijaci su dobri..et pozdrav svima..pozz hawking-u koji je kolega po crvenoj boji..jos da ne navija za jetse..hehe salim se..
bear grylls je napisao/la:arena 2 prenosi houston jacksonville i denver detroit gledacu ovu drugu samo zbog detroita da malo spuste na zemlju ovog smijesnog tebowa.
Ma dizu ga sto je dobio tekmu niko negleda sto 3 cetvrtine nije kompletiro pas debil lik je rb. English povrijeden gotova sezona i mislim da on od sljedece nece biti charger previse povreda potpisan je Stephen Schilling( rookie kojeg smo draftovali pa ukinuli pa ga sad vratili) i vracen rb todman iz rezervi.SaltCityAttack je napisao/la:bear grylls je napisao/la:arena 2 prenosi houston jacksonville i denver detroit gledacu ovu drugu samo zbog detroita da malo spuste na zemlju ovog smijesnog tebowa.
pa u prosloj tekmi su ga spustili dovoljno, a sumnjam da i Detroit nec euspjeti u tome...samo i ja gledam tu utkamicu i navijam za Denver
bravo to i trazim tamo sam i vidiorio_Ferdy88 je napisao/la:I'll Call the President. President, we need the national guard.National Guard! We need as many men as you can spare! Because we are killing the Patriots! So call the dogs off! Send the National Guard please!(during a 34 - 8 rout vs. the Patriots on November 17, 1996)
jel ovo mislis, ako je to to onda si mislio na Shannon Sharpa iz denver broncosa...ima taj klip na espn america pustaju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.