Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

pinoglavi
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la pinoglavi » 17 okt 2012, 10:56

Monolog je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:
Nemoj tako, zna i Kosevo ovako izgledati : " onclick="window.open(this.href);return false; , a ova tekma protiv Grcke je biti ili nebiti :mrgreen: , il to ili dobijamo tekmu sa Slovacima na Kosevu
Mi kao "igrači, stručni štab reprezentacije i navijači" ili mi kao stanovnici i(li) navijači Sarajeva?
Ako je ovo drugo u pitanju, nadam se da naša repka nikad neće igrati na Koševu samo zbog ovog "svojatanja". Nek' Sarajevo igra na Koševu, a nek reprezentacija igra tamo gdje reprezentativcima odgovara - na Bilinom Polju.
Sarajlije su veoma napaceni sto se tice toga,pa daj sta im smeta ako igramo u Zenici,atmosfera je medju najboljim u Europi,pobjedjujemo,nema incidenata..pa sta to smeta sa Zenicom?
Nad tobom sunce najljepše sja

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 okt 2012, 11:02

Ma daj ba molim te, eto kao imam nesto protiv Zenice :? pogledaj mi potpis i ko ide prvi, samo kazem zasto ne odigrati protiv Grcke na Kosevu ?, bio bi pun 120 %, a oni ce se braniti, sto ce nama dati vise prostora da napadamo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

aga387
Kontakt:

Post Postao/la aga387 » 17 okt 2012, 11:05

Nisam uspio upratiti, a nije ni Spaho, ko pogodi prečku škaricama?

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 17 okt 2012, 11:09

Ibišević ..
Sloboda Tuzla !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 okt 2012, 11:17

Rutinski. Klasa u ofanzivnom dijelu momcadi dolazi sve vise do izrazaja. Imam osjecaj da ekipa igra na 60-70% svojih mogucnosti, i da najbolje cuvaju za Grke i Slovake.

Kvale su konaco dobro otvorene, a mi smo uvijek bili dobri finiseri. :D

Grke ce napustiti sreca, kiksace kad se najmanje budemo nadali.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 okt 2012, 11:22

Hare_BvB je napisao/la:Grke ce napustiti sreca, kiksace kad se najmanje budemo nadali.
Bas tako, kiksace protiv nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 17 okt 2012, 11:27

Navijači su bili odlični na utakmici sa Litvanijom. Oni su uvijek naš 12. igrač. :)

[youtube][/youtube]

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2012, 11:29

Njima je itekako falilo sreće u prvome duelu protiv nas.
Pogodili prečku i stativu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 17 okt 2012, 11:30

[youtube][/youtube]

Bili su zaista sjajni, aplauz na protivničku himnu i korektno navijanje. :)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 17 okt 2012, 11:35

Grci ce se braniti? Pa kada se to oni ne brane? Oni se uvijek brane i pobjedjuju.
Grci su u predonsti jer su donjeli bod iz Bratislave, gledao sam tu utakmicu jucer i mogu reci da su Slovaci veoma jak protivnik. Biti ce nam jako tesk protiv njih i daj Boze da ne kiksamo.
U petak smo vidjeli da kada Grci daju gas mi mozemo u svakom trenutku gol primiti. Grci jucer 2 sanse jedan gol, slovaci 28 sansi i nista. Ako Slovaci onako budu igrali protiv nas kao protiv Grka mi cemo primit gol ili dva, Jer se braniti i napadati sa 8 igraca kao grci mi neznamo.
Ali ja ne kontam tvoju teoriju ako na mje cilj da uzmemo Grko zasto bi igrali na Kosevu? Ta teorija mi nije logicna, oslabiti repku a ici na pobjedu.
Iako je diskusije bezveze jer se Kosevo nemoze rekonstruisati do Marta da bi ispunilo UEFA standarde. Bilino Polje sada ima i grijanje, svi znamo kakav je Mart kod nas.
Ali ja bi naprimjer svakako dao utakmicu protiv Liechtensteina da se igra na Kosevu.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 17 okt 2012, 12:06

Što se tiče ikakvih dilema oko stadiona i grada u kojem treba da igra repka tu ne bi smjelo biti dileme.Repka treba da igra na fudbalskom stadionu a to je ovaj objekat u Zenici.Treba da igra u gradu koji živi za te tekme i na kraju tamo se već stvorila fudbalska kultura od praćenja himni do navijanja tokom utakmice.
Sama utakmica je donijela mnogo manje sekiracije nego ona sa Grčkom sa kojom će biti jako jako teško.Onakvom igrom kao sinoć oni su došli do titule evropskog prvaka.prema tome euforiji nema mjesta.Čim su dobili utakmicu sa tri razlike i nismo dozvolili iznenađenje zaslužili su pohvale i svaku podršku.
Par stvari je bar kod mene ostavio i par dilema.Nije mi jasno čemu ta postavka sa Vedom na desnom krilu kad on to nema u sebi.čim je ušao u sredinu dali smo go.Po meni je i to jedan od razloga grča u prvih 20-tak min.
Meni nije dilema dali trebaju igrati zajedno Miske i Pjanić nego kako uklopiti Lulića i Salihovića kad su na terenu.još kad se Džeko izvuče lijevo eto zagušenja.Mi nemano lijevog beka.sinoć je odlični Vranješ krpio i desno i lijevo.Puno akcija ide tom lijevom stranom.Velik promet mala zarada.Dobro je što je Pape sinoć u drugom poluvremenu upravo kombinovao na toj lijevoj strani vrteći im pozicije očito tražeći najpozicije na toj strani.Stevanović može biti dobar đoker.Sve skupa sjajna noć za ovu zemlju

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 okt 2012, 12:35

slika

odlično ovo izgleda
u svakoj grupi smo lideri
Semper Fidelis

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 okt 2012, 12:50

ne znam...ali BIH ubija sve redom a imaju takvu kukuruz ligu ali imaju taj novi savez tog giganta Osima tog selektora Susica a koga mi imamo????
(istina, 17. oktobar 2012 01:23)

sa foruma na b92 8-)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 okt 2012, 12:57

Dylan Dog je napisao/la:fixator,kakve to veze ima sa ovom temom :roll:
Mene je nasmijala slika,ali mislim da treba da budemo iznad i njih i Hrvata tj. da se uopste ne obaziremo na njihove pobjede ili poraze.Ne treba se stvarno niko spustati na taj nivo da idu po njihovim forumima i blate ih kao sto oni cesto znaju raditi na forumima,ali i preko internet medija :!:

Ali eto ne treba o ovome uopste da pricamo 8-)
Nad tobom sunce najljepše sja

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 okt 2012, 13:01

stanje na tabeli

slika

EDIT: zipa zastave
:D
Semper Fidelis

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 17 okt 2012, 13:15

fixator je napisao/la:stanje na tabeli

slika

haha :oops: :lol:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 okt 2012, 13:16

moram da sam sebi uskočim u usta za vranješa, poslije Grčke me toliko iznervirao da sam napisao da je samo za mahanja barjacima, al sinoć je pokazao da posjeduje kvalitet!
daj Bože da odigra svaki onako kad ja napišem nešto loše o njemu :lol:
eo moja sljedeća meta kritikovanja : ZAHIROVIĆ !
ne znam koji qrac njega Safet forsira tu, sinoć su ga 32 puta pretrčali litvanci, pravio je glupe faulove na kojim bi dobijao glupe žute kartone u važnim utakmicama.. frajer je bolna tačka reprezentacije i molim Boga dragog samo da nađemo bilo šta bolje na toj poziciji!
Meni Zahirović osim prve utakmice protiv Grčke (prijateljske) nije više odigrao nijedan dobar meč, čak je on i jedan od krivaca za gol protiv Lihteštajna, lafo Ronalda ganjao, ja ne vidjeh to famozno zatvaranje..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 13:18

@bubreže, kakav stid, sramota ???
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 17 okt 2012, 13:34

bubreg je napisao/la:
fixator je napisao/la:stanje na tabeli

slika

haha :oops: :lol:
:D 8-)
SAMO ČELIK !

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 17 okt 2012, 13:39

Ljudi jel vama ovo vas na nesto podsjeca: Portugal ce ic u baraz 99% jer su bolji od ostalih al nisu od Rusa, jos kiksaju puno, a mi dobijamo "najjaceg" protivnika u grupi selekciju koja uopste nije puno jaca od nas, moze se igrati sa njima, ali opet sugavo prolaze dalje a mi idemo u baraz. Zdrijeb za baraz...
SAMO ČELIK !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.