Bosna ima sa svim svojim igracima potpisane veoma DOBREI FINANSIJSKI VELIKE ugovore ,,sto znaci da citavu sezonu ima VELIKE FINANSIJSKE obaveze prema njima . Dok ostali nasi klubovi samo plate Kvalitet za finale lige 8. STO je sasvim nerealno ...Samo pratite ko ce od AMERA ostati u Igokei ili Sirokom ,a do sada su ih vec nekolicinu otpustili raskinuvsi ugovore..Rz88 je napisao/la:Nekad ne shvaćam zašto tolika rasprava, pa Bosna je realno govoreći daleko najbolja ekipa u BiH. Jedino ima ponekad problema u ovim utakmicama sa slabijim ekipama mislim slabiji u odnosu na njih. Umor tokom čitave NLB je ostavio trag na igri Bosne posebno kada se lomi utakmica. I još jedan od razloga je da ostale momčadi ulože i zadnju km ne bi li se plasirali u NLB. Kako god Bosna je prvi favorit, te ako ne osvoji finale mu je kako god osigurano.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la: Bosna ima sa svim svojim igracima potpisane veoma DOBREI FINANSIJSKI VELIKE ugovore ,,sto znaci da citavu sezonu ima VELIKE FINANSIJSKE obaveze prema njima . Dok ostali nasi klubovi samo plate Kvalitet za finale lige 8. STO je sasvim nerealno ...Samo pratite ko ce od AMERA ostati u Igokei ili Sirokom ,a do sada su ih vec nekolicinu otpustili raskinuvsi ugovore..
Pa jel' to i Bosna treba biti instant ekipa kao svi drugi timovi u ligi 8 ....
NE, jer Bosna ipak ima renome koji mora zadovoljiti, dok se drugi mogu provlaciti i krpiti, pa pojacati pred ligu 8, bilo bi najpravednije kada bi se prijavljivanje igraca vrsilo do 1-2 mjeseca prije lige 8, ali to je veoma nerealnobandit je napisao/la:Melo15 je napisao/la: Bosna ima sa svim svojim igracima potpisane veoma DOBREI FINANSIJSKI VELIKE ugovore ,,sto znaci da citavu sezonu ima VELIKE FINANSIJSKE obaveze prema njima . Dok ostali nasi klubovi samo plate Kvalitet za finale lige 8. STO je sasvim nerealno ...Samo pratite ko ce od AMERA ostati u Igokei ili Sirokom ,a do sada su ih vec nekolicinu otpustili raskinuvsi ugovore..
ono cemu se Bosna mora okrenuti je barem neko manje napredovanje koje bi se moglo ostvariti sa manjim poivecanjem finansija i to da izbori Eurocup (ex-uleb) kroz nlb (prevedeno 6-7 mjesto zavisno koliko EL ce biti medzu prvih 6) i kasnije stepenicu vise u tom Eurocup-u (prevedeno prolazak 2 kruga), ali opet ogledajuci se okolo u sredini u kojoj zivimo ni to nije uopste lako
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
NE al je do razigravanja lige 8. potrosila sredstva za bilo kakva pojacanja ,pri cemu su onda u blagoj prednosti sa finansijama te takozvane INSTANT ekipe .bandit je napisao/la:Melo15 je napisao/la: Bosna ima sa svim svojim igracima potpisane veoma DOBREI FINANSIJSKI VELIKE ugovore ,,sto znaci da citavu sezonu ima VELIKE FINANSIJSKE obaveze prema njima . Dok ostali nasi klubovi samo plate Kvalitet za finale lige 8. STO je sasvim nerealno ...Samo pratite ko ce od AMERA ostati u Igokei ili Sirokom ,a do sada su ih vec nekolicinu otpustili raskinuvsi ugovore..
Bosna je vezana ugovorom i platama sa svim tim igracima pa bili oni povrijedjeni ili igrali ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
sta je ovo danas derbi a niko nista ne pise???
kk siroki, ima li te u SA danas?
kk siroki, ima li te u SA danas?
I feel devotion!!
ej je li se zna da li će biti na tv ili ne????
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
-
matetaraba
- Kontakt:
Re: za kk bosnu
prvi post i odmah vrijedjanje, zaista zanimljivo
kakva je atmosfera danas pred utakmicu u sarajevu?????? kakva je kod vas navijača bosne, hoćete nas razvalit

idi srati po svojoj temi,zasto uvijek po nasoj,sta bi nedavno u sirokom,i jos dva puta,koliko ja znam rezultat je 3-3,mi vas tri puta vi nas tri puta,racunajuci od kako se bosna vratila, i postala solidan klub.ne postaje se klub preko noci, za 10 godina,ja kazem da je maccabi dolazio u sarajevo kada sirokog nije bilo na mapi,cak ni tog mjesta adekvatno.cuj bice bosna **** sampion pa kako te nije stid to pisati pred utakmicu,a ako vas pobijedimo sta cete onda pricati..kosarkas nek pobijedi bolji,bosna se ne boji nikog,goran je najvjerovatnije spreman,sve cemo vidjeti veceras od 7, prijenosa nema jer sam napisao prije par dana zasto ga nece biti.matetaraba je napisao/la:kako vas nije stid omaložavati kk široki,pa mi smo vam 2 puta oteli titulu u sarajevu i jos jednom u kupu i to sve usred skenderije,mislim mozete hvaliti svoj klub ali ipak trebate imati malo respekta i prema sirokom,jer je on najuspjesniji poslijeratni klub u bih,mislim da sa takvim bahatim izjavama kk siroki opet ima najvece izglede za osvojit,a i kk n+bosna ne moze zivjet samo od stare slave,evo igrate u maloj dvorani jer ne mozete napuniti veliku,to je glavni razlog,a ne sajam,nama je uvijek drago pobijediti kada sabahudin topalbecirevic svim srcem navija za bosnu i komentira te i one reklame(bosna je sampion i ne samo ove godine)a istina je bice bosna **** sampion,sto su nasi igraci usred skenderije pjevali nakon titule,ipak trebate priznati da se vi pribojavate širokog više nego ijednog drugog tima.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
Snimak na TV Vogosca u 21:50neno#4 je napisao/la:idi srati po svojoj temi,zasto uvijek po nasoj,sta bi nedavno u sirokom,i jos dva puta,koliko ja znam rezultat je 3-3,mi vas tri puta vi nas tri puta,racunajuci od kako se bosna vratila, i postala solidan klub.ne postaje se klub preko noci, za 10 godina,ja kazem da je maccabi dolazio u sarajevo kada sirokog nije bilo na mapi,cak ni tog mjesta adekvatno.cuj bice bosna **** sampion pa kako te nije stid to pisati pred utakmicu,a ako vas pobijedimo sta cete onda pricati..kosarkas nek pobijedi bolji,bosna se ne boji nikog,goran je najvjerovatnije spreman,sve cemo vidjeti veceras od 7, prijenosa nema jer sam napisao prije par dana zasto ga nece biti.matetaraba je napisao/la:kako vas nije stid omaložavati kk široki,pa mi smo vam 2 puta oteli titulu u sarajevu i jos jednom u kupu i to sve usred skenderije,mislim mozete hvaliti svoj klub ali ipak trebate imati malo respekta i prema sirokom,jer je on najuspjesniji poslijeratni klub u bih,mislim da sa takvim bahatim izjavama kk siroki opet ima najvece izglede za osvojit,a i kk n+bosna ne moze zivjet samo od stare slave,evo igrate u maloj dvorani jer ne mozete napuniti veliku,to je glavni razlog,a ne sajam,nama je uvijek drago pobijediti kada sabahudin topalbecirevic svim srcem navija za bosnu i komentira te i one reklame(bosna je sampion i ne samo ove godine)a istina je bice bosna **** sampion,sto su nasi igraci usred skenderije pjevali nakon titule,ipak trebate priznati da se vi pribojavate širokog više nego ijednog drugog tima.
prenos uživo na SportSport.ba 
isto tako je maccabi bio u Širokom kad ste vi bili kanta za napucavanje...neno#4 je napisao/la:idi srati po svojoj temi,zasto uvijek po nasoj,sta bi nedavno u sirokom,i jos dva puta,koliko ja znam rezultat je 3-3,mi vas tri puta vi nas tri puta,racunajuci od kako se bosna vratila, i postala solidan klub.ne postaje se klub preko noci, za 10 godina,ja kazem da je maccabi dolazio u sarajevo kada sirokog nije bilo na mapi,cak ni tog mjesta adekvatno.cuj bice bosna **** sampion pa kako te nije stid to pisati pred utakmicu,a ako vas pobijedimo sta cete onda pricati..kosarkas nek pobijedi bolji,bosna se ne boji nikog,goran je najvjerovatnije spreman,sve cemo vidjeti veceras od 7, prijenosa nema jer sam napisao prije par dana zasto ga nece biti.matetaraba je napisao/la:kako vas nije stid omaložavati kk široki,pa mi smo vam 2 puta oteli titulu u sarajevu i jos jednom u kupu i to sve usred skenderije,mislim mozete hvaliti svoj klub ali ipak trebate imati malo respekta i prema sirokom,jer je on najuspjesniji poslijeratni klub u bih,mislim da sa takvim bahatim izjavama kk siroki opet ima najvece izglede za osvojit,a i kk n+bosna ne moze zivjet samo od stare slave,evo igrate u maloj dvorani jer ne mozete napuniti veliku,to je glavni razlog,a ne sajam,nama je uvijek drago pobijediti kada sabahudin topalbecirevic svim srcem navija za bosnu i komentira te i one reklame(bosna je sampion i ne samo ove godine)a istina je bice bosna **** sampion,sto su nasi igraci usred skenderije pjevali nakon titule,ipak trebate priznati da se vi pribojavate širokog više nego ijednog drugog tima.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
jeb.o vas maccabi ,bio je on i u tuzli

- storm_raider
- Kontakt:
Aj lijepo da se zagrijava atmosfera pred derbi, neka se samo drzi sportskih tema.
Lagano sportski pa do pobjede. Naravno KK Bosna!!
Lagano sportski pa do pobjede. Naravno KK Bosna!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
ja otisao da kupim kartu kad ono ne prodaje se....prvenstvo imaju godisnje a ako bude mjesta pustice se u prodaju i dnevne..uzas...i to mora se ranije doc 1h, pa ko udje uso je....**** te dolazis na svaku tekmu lige 8 i onda ti je upitno hoces li uopce moc uci na tekmu protiv sirokog...pa pola godisnjih dobiju ljudi od kojih sumnjam da 5% dodje na tekme lige 8 a pravi navijac je u stanju da izvisi zbog takvih....raja ko nema godisnju 1h prije na tekmu...
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
pravi navijaci su oni sa godisnjim kartama,ovi sto kupuju karte pola sata prije utakmice su samo prolazni navijaci,koji uglavnom dolaze radi furke,da budu vidjeni, iako ima izuzetaka
nije istina.....ja znam bar deset ljudi koji su dobili godisnju a bili mozda 5 puta za citavu ovu godinu...a da znas lolo mnogi navijaci si mozda ne mogu priustiti da iskesiraju odjednom 50 KM...ti mozda mozes...bez obzira na sve ja cu doci na skenderiju i cekati kao pravi navijac pa makar ne usao na tekmu...lolo je napisao/la:pravi navijaci su oni sa godisnjim kartama,ovi sto kupuju karte pola sata prije utakmice su samo prolazni navijaci,koji uglavnom dolaze radi furke,da budu vidjeni, iako ima izuzetaka
I feel devotion!!
U potpunosti se slažem sa Ipsom. Većina godišnjih karata se podijeli sponzorima koje oni podijele svojim uposlenicima koji na utakmicu odu jednom godišnje.Bespotrebno je raspravljati o tome.Žalosno je da Sarajevo nema Sajamsku halu u kojoj će biti sajmovi na odgovarajućem prostoru sa odgovarajućim štandovima a ne ovako jadno i mizerno i ni na što nalik ( prije liči na vašar nego na sajam).Zbog toga ispašta i Bosna i ostali naši klubovi.Večeras bi Skenderija bila puna i atmosfera bi bila prava. Nadam se da će Bosna večeras pokazati svoj kvalitet i dobiti Širokog.ipsa je napisao/la:nije istina.....ja znam bar deset ljudi koji su dobili godisnju a bili mozda 5 puta za citavu ovu godinu...a da znas lolo mnogi navijaci si mozda ne mogu priustiti da iskesiraju odjednom 50 KM...ti mozda mozes...bez obzira na sve ja cu doci na skenderiju i cekati kao pravi navijac pa makar ne usao na tekmu...lolo je napisao/la:pravi navijaci su oni sa godisnjim kartama,ovi sto kupuju karte pola sata prije utakmice su samo prolazni navijaci,koji uglavnom dolaze radi furke,da budu vidjeni, iako ima izuzetaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.