NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 14:36

KK_Bosna je napisao/la:curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo :!:
I ja,al kažu da ima potencijala :roll: :mrgreen:
pluton je napisao/la:jel rondo u reprezentaciji?
Nije.U svađi sa selektorom :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2012, 14:46

LBJ MVP je napisao/la:
ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 14:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski) :mrgreen:
Najbolji igrač Boston Celticsa je RR :roll: Al ako ti tako kažeš vjerovatno ne bi igrao kod Hadžića :oops: Zašto ga toliko ne volite?Možda ste previše od njega očekivali jbg jedno vrijeme je trebao da vodi veterane do još jedne titule,a sada niste zadovoljni,ako na njemu ostane franšiza :? Dadnite mu prave igrače neće ništa kaskati za Heatom i Bullsima ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 07 mar 2012, 14:51

ma rondo je meni igracina i zao mi je sto ga necu gledati na olimpijskim, on i paul i rose po meni trebaju citniti playeve :D
Bosna <3

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 14:54

pluton je napisao/la:ma rondo je meni igracina i zao mi je sto ga necu gledati na olimpijskim, on i paul i rose po meni trebaju citniti playeve :D
Westbrook i Williams nisu ništa lošiji od njih.Lako je njima s playevima ima 5 igračina i koga god da zovne neće pogriješit :mrgreen: Čak mislim da bi petorka Paul,Rose,Williams,Westbrook,Rondo pobjedila svaku evropsku repku.Rondo ionako pokazuje više talenta za fatanje lopti od Pau Gasola :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2012, 15:10

Donnie Darko je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:pa misle oni da je on bolji i od Jordana ... pa po tome znamo njihovo razmisljanje, ili ti izluzije :lol: ili su i oni 'odokativni'. :lol:
ako je to slucaj, mislim da ti fali 'neki' ovdje.
hvala.
Postovanje treba zaraditi.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 07 mar 2012, 15:14

LBJ MVP je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:curry ako postane veliki igrac, cu se kacim o najvislje drvo :!:
I ja,al kažu da ima potencijala :roll: :mrgreen:
ma on je isti otac, prosjecan bek sa dobrim sutom. i k tome rupetina u odbrani. nista vise, nista manje.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 mar 2012, 15:19

LBJ MVP je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski) :mrgreen:
Najbolji igrač Boston Celticsa je RR :roll: Al ako ti tako kažeš vjerovatno ne bi igrao kod Hadžića :oops: Zašto ga toliko ne volite?Možda ste previše od njega očekivali jbg jedno vrijeme je trebao da vodi veterane do još jedne titule,a sada niste zadovoljni,ako na njemu ostane franšiza :? Dadnite mu prave igrače neće ništa kaskati za Heatom i Bullsima ;)
Dobro, ova sa sabitom sam malo sarkazma upotrijebio :mrgreen: , ali ne znam da li si gledao tekmu sinoc i sta je uradio(igrao 45 min, imao 9p, 4-12 sut) , imali smo 2p prednosti, 20 sek do kraja i pp mu baca u kontru i on sam kao duh ispred kosa i pokusaj polaganja zavsava tako da ne pogadja ni obruc, i naravno u narednom napadu ljudi izjednace, iako je malo falilo da i trojka bude pa da i izgubimo zbog njega :oops:
Problem je sto se od njeg ocekuje da bude vodja ovoga tima u buducnosti i da preuzme tu ulogu od pp, ali ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje, jer pogledaj rosea, cp3, d-willa i njihove partije i vidjeces razlike, jer cim njega odbrane pustaju na otvoren fg sa neke poludistance, kao centra kad ide na 3 poena, a on to ne iskoristava :roll: a trebao bi da po partiji ima 20p prosjek, s obirom na ovo sto sam naveo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 mar 2012, 15:40

List of oldest and youngest NBA players

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ol ... on_players
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 mar 2012, 16:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ma gdje ce on u repku, sa onakvim potezima od sinoc ne bi ni kod sabita hadzica igrao, a ne kod Coach-a K (Mike Krzyzewski) :mrgreen:
Dobro, ova sa sabitom sam malo sarkazma upotrijebio :mrgreen: , ali ne znam da li si gledao tekmu sinoc i sta je uradio(igrao 45 min, imao 9p, 4-12 sut) , imali smo 2p prednosti, 20 sek do kraja i pp mu baca u kontru i on sam kao duh ispred kosa i pokusaj polaganja zavsava tako da ne pogadja ni obruc, i naravno u narednom napadu ljudi izjednace, iako je malo falilo da i trojka bude pa da i izgubimo zbog njega :oops:
Problem je sto se od njeg ocekuje da bude vodja ovoga tima u buducnosti i da preuzme tu ulogu od pp, ali ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje, jer pogledaj rosea, cp3, d-willa i njihove partije i vidjeces razlike, jer cim njega odbrane pustaju na otvoren fg sa neke poludistance, kao centra kad ide na 3 poena, a on to ne iskoristava :roll: a trebao bi da po partiji ima 20p prosjek, s obirom na ovo sto sam naveo :mrgreen:
Ja mislim da 3 playmakera imaju 20ppg ispravi me ako griješim :mrgreen: Sigurno je da Rondo ima neke nedostatke,ali svi ih imaju ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2012, 17:22

LBJ MVP je napisao/la: Bićete sigurni u playoffu s par pojačanja,a teško da će moći do titule možda da se LeBron vrati za minimalac i usput potpišete nekog za maximalan ugovor :mrgreen:
Irving je odličan igrač,ali ima veliku konkurenciju na svojoj poziciji.Rose,Paul,D-Will,Rondo,Parker,Westbrook(možda nekog zaboravljam :mrgreen: )nisu stari,a nema neke velike razlike između njih nekom je Rose najbolji,nekom Paul no istina je da je sve to u par deka.Tu je dosta playmakera od kojih se očekuje da procvjetaju kao Wall(koji je meni trenutno najveći talenat u NBA,al jbg završio u Wizardsima pa se i ne nadam previše od njega :roll: )Lowry,Lawson,Curry koji mogu napredovati i postati veliki igrači.Pitanje je dal Irving može biti bolji od svih tih igrača :?
Irvingu je tek 19 godina, a toliko lagano momak igra, da bi se reklo da ima 29 a ne 19 godina. Ima odlican sut sa distance, poludistance, siguran kod polaganja, kada jos malo bude u ligi, dobijat ce i vise slobodnih bacanja. Ima osjecaj za asist, ali nije on kriv kada imamo klade u ekipi. Kada uzmes Rose-a, Paula, Williamsa, Ronda, Parkera, to su svi igraci koji su u necemu bolji nego u ostalim segmentima, ali ovaj Irving je mnogo kompletan igrac sa samo 19 godina. Rose kada je dosao, imao je problema sa sutem, nije bio toliko dobar suter, isao je na snagu i cisti talenat ali eto sada je mnogo bolji igrac nego sto je prije bio, sto se i ocekivalo. Rondo je 0 suter, ali eto prodoran i dobar u odbrani i sa asistencijama je dobar. Paul je odlican play ali takodjer poput Rosea je imao los sut. D-Williams je po meni najkompletniji play. Parker takodjer nije imao neki sut, po meni je mnogo bolji prije bio nego sto je sada. Irving za razliku od ovih je u svemu podjednako dobar, nije najbolji u necemu, ali je kompletan igrac sa 19 godina, istina vrlo los je u odbrani, ali ofanzivno je jako dobar. Da nije bilo povrede Andya mi bismo vec sada isli u PO, a sta ce tek biti sada kad uzmemo nekog na draftu, pa free agente, onda ocekujem PO vec naredne sezone. Ne kazem da je Irving najbolji play, niti da ce to ikada biti, ali je jako dobar igrac vec sada, mislim da je nadmasio sva ocekivanja, pa cak je nadmasio i moja ocekivanja koja sam imao za njega pred pocetak sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 mar 2012, 00:28

@adriano ne znam kako ti je Parker prije bio bolji kad covjek igra daleko najbolju sezonu u svojoj karijeri....Ne pokazuje se to mnogo na statistici,ali je on konacno izrastao u igraca koji je sposoban voditi svoj tim...Sve ove godine su to bili Tim ili Manu,ali je ove godine to on....Ocekujem mnogo od njega,vise nego ikada do sada....

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 08 mar 2012, 02:54

Uh,bit` ce napeto u Oklahomi.Moji Sunsi imaju priliku da uvezu 4 pobjede za redom i to protiv vodeđe momcadi na zapadu.Ipak,ne vjerujem da ce do kraja izdrzati,odnosno imam osjecaj da ce Durant i drustvo ovo pretvoriti u trijumf.Valjda se varam.

P.S.Kada bi se mogla kako ugrabiti ta 8.pozicija koja vodi u playoff :roll: Međutim nerealno je to za ocekivat`.
Chelsea F.C.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 mar 2012, 03:08

76ice, razmontiravaju Boston.
Postovanje treba zaraditi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 mar 2012, 03:21

8 poena (4/5 sut), 13 asistencija i 0 turnovera na poluvremenu 8-)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 mar 2012, 04:24

Derrick Rose thumbs up, kakav hladan sut za pobjedu

edit: evo i Farmar tricom sredi CLipperse u zadnjoj sekundi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2012, 05:38

Pade Denver nakon 4 vezane pobjede. Kyrie ih sam pobijedio u zadnje 4 minute :lol: .

Hahahaha komentatori Denvera nakon tekme sjebani do bola, oni vec upisali pobjedu protiv nas haha. Prvi smo tim sa istoka koji je dobio Denvera u gostima :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 mar 2012, 09:17

Trevor Booker vs Lakers 18P, 17S...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2012, 10:25

Russell 31, KD i Harden po 30 poena, Ibaka 18 poena i 20 skokovaslika.. to je 109 poena za OKC, ostalih 6 je dao Perkinsslika

Svaka cast Kyrie-u, on se bukvalno seta kroz odbranu Nuggets-a, vise je nego ocigledno da Ty ne moze da ga brani 1 na 1, ali niko ziv da mu pomogne. :mrgreen:

CP3 opet zas... stvar, mada mislim i da su se svjesno kockali, bolje i Farmar, nego Deron. Al' opet, ostaviti ga onako potpuno samog :roll:

A Rose, strasno, kada se god odrazi kako treba i nadje pravi elevation to je zicer. Jos, samo kad provali kako da to radi konstantno tokom cijele utakmice bice extra. :mrgreen:

Ali, svako ko je ikad igrao kosarku, zna koliko je ono tezak sut, fading away stepback sa 6 metara, jos preko ruke, strasno, strasno...slika

Ersan zivotinja :mrgreen: Ilyasova 32 Pts, 10 Reb, 1 Ast, 1 Blkslika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 mar 2012, 14:28

[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.