kakve su boje?Emir ZENICA je napisao/la:Kupljene karte.Jutros red 20 metara
![]()
![]()
![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
ja sam protiv mravca, on ne ulijeva neku sigurnost, moze odigrat dobro a moze i zajebat stvar ko protiv rumuna...bolje da jahic igra stopera a da trazimo na beku drugo rjesenje...jedina ce biti dilema ovo dali misimovic dali ibisevic, ostalo se zna...velez_mostar je napisao/la:Rahimic i Medunjanin ce definitivno biti na poziciji ispred zadnje linije, to je neupitno..Spaha ce biti jedan od stopera, Pjanic ce igrati desnog veznog, a Lulic lijevog..i Dzeko ce biti u napadu..ovo je ono sto je sigurno..ostalo je Susiceva zamisao, ali vjerujem da ce Salihovic igrati lijevog beka, jer nema ko drugi, a da ce desno biti Jahic..i da ce se u odbrani Spahi pridruziti "veliki" Mravac.
Velika je dilema, a vjerujem da ce to i treneru biti, koga staviti naprijed, raspolozenog Ibisevica, koji moze puno pomoci Edinu, ili pojacati ofanzivna vezna linija sa Misketom, a dobro znamo da je Pjanicu mjesto rezervirano, kao sto i treba biti.
Mislim da ce formacija biti ovakva:Begovic
Jahic-Mravac-Spahic-Salihovic
Rahimic-Medunjanin
Pjanic-Lulic
Ibisevic-Dzeko
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Igra se na Bilino Polju,ima raznih boja

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
izgleda da ti ta karte neće važiti jer gotovo sigurno će se igrati na Koševu, a ispadamo u baražu nažalostEmir ZENICA je napisao/la:Igra se na Bilino Polju,ima raznih boja![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vaze karte ba,ja sad u Centrotransu uzeo jbt.A nisam bio jedini,ima jos stotine ljudi.
Volim te Celik ! ! !
Eto imamo mi uslovan stadion i treba to ko protiv Danaca prebaciti na Kosevo i tako zahvaliti Zenici na sve ono sto smo uradili na Bilinu Polju. Ni u kojem slucaju Osimov komitet i NSBiH ne smije pomislit a kamoli uraditi da se promjeni teren za reprezentaciju u Zenici. Naravno ne sad nego na proljece. Znas nismo mi glavni grad koji voli vise klubcice po Sarajevu od repke cime se dusaju mnogi po nasem glavnom gradu. Nisu oni krivi sto bas svaku odlucujucu utakmicu moramo igrati kod njih. I naravno sve uprskati. Oni samo slusaju sta kaze Fifa i Uefa a sta mi hocemo i Kosevo je Bosna. Nazalost i pred praznim stadionom ce igrat i volit vise klubove ood repke ko sto kaze onaj hajvan sinoc na TV sa izvjestaja iz Pariza.
p.s. voditelj emisije na OBN ga pita pred stadionom u Perizu sta misli o navijacima i dobija kretenski i dobro poznati oholi odgovor.... " pa znate ja sam navijac Sarajeva, ali i ovi su dobri, pravo dobri".
Zaboli nas kur.c ciji si navijac ako ti prvo ime nije Bosna i Hercegovina.
p.s. voditelj emisije na OBN ga pita pred stadionom u Perizu sta misli o navijacima i dobija kretenski i dobro poznati oholi odgovor.... " pa znate ja sam navijac Sarajeva, ali i ovi su dobri, pravo dobri".
Zaboli nas kur.c ciji si navijac ako ti prvo ime nije Bosna i Hercegovina.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 31 okt 2011, 09:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa naravno da važe, pusti ove ljubomorne 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Stivi_Dzi je napisao/la:Pa naravno da važe, pusti ove ljubomorne
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:Ako mislis na mene - ni Brisel ni Lisabon ni sad Pariz a izgleda 11og ni Kosevo mi nece biti daleko. Za cime da budemo ljubomorni ??? Svakako ce tu noc Kosevo da napune ako niko drugi onda mi iz Zenice.... ko i uvijek do sada....Stivi_Dzi je napisao/la:Pa naravno da važe, pusti ove ljubomorne
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 01 nov 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- edo_malesak
Jutros bio u Centri,karte bi trebale u petak da budu u prodaji
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Goalgetter
- Kontakt:
Asmir Begović , Kenan Hasagić, Asmir Avdukić, Boris Pandža, Emir Spahić, Saša Papac, Sanel Jahić, Muhamed Bešić, Sejad Salihović, Adnan Mravac, Miralem Pjanić, Elvir Rahimić, Zvjezdan Misimović, Adnan Zahirović, Senad Lulić, Haris Medunjanin, Semir Štilić, Darko Maletić, Senijad Ibričić, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Ermin Zec i Vedad Ibišević .
Znaci ipak se odlucio za Besica umjesto Vranjesa.
Znaci ipak se odlucio za Besica umjesto Vranjesa.
Opet Muslimovic dobio poziv.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne razumijem zasto nije pozvao Vranjesa, sada smo ga posteno ispusili bude li tu igrao neko od ova nova 2 pozvana igraca ili ako bude Lulic igrao, onda cemo biti losi u ofanzivi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci, Mravac pocinje pored Spahica protiv Portugala.
Nemoj tako, pa održava on kondiciju, eno šeta banjaluckim šumamaBIHfan je napisao/la:Opet Muslimovic dobio poziv.![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bešić ne igra nikako u slabašnom HSV-u. Da l' Vranješ igra standardno? Mah, kakogod, igra opet više od Muhameda, što jest jest. Drago mi je što je Jahić na spisku, jer to je naš najuniverzalniji defanzivac. Može pokriti svaku rupu u odbrani, a standardan je u svom timu.
Znalo se da će Muslimović dobiti poziv, a vala i nemamo nekih napadača za razbacivanje. Svakako je tek treći napadač, tako da...Vjerujem da ukoliko ubrzo ne nađe klub, neće dobivati poziv selektora Sušića (što je i ispravno). Na stranu sve što je uradio do ovog trenutka, igrač koji nema klub nam NE MOŽE POMOĆI.
Bilo kako bilo, drago mi je što su naši igrači u odličnoj formi (i to glavni igrači), tako da sam sve optimističniji pred dvomeč sa Portugalom.
Znalo se da će Muslimović dobiti poziv, a vala i nemamo nekih napadača za razbacivanje. Svakako je tek treći napadač, tako da...Vjerujem da ukoliko ubrzo ne nađe klub, neće dobivati poziv selektora Sušića (što je i ispravno). Na stranu sve što je uradio do ovog trenutka, igrač koji nema klub nam NE MOŽE POMOĆI.
Bilo kako bilo, drago mi je što su naši igrači u odličnoj formi (i to glavni igrači), tako da sam sve optimističniji pred dvomeč sa Portugalom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne igra ni Vranjes u jos slabasnijem Krasnodaru vec duze vrijeme..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
0:0 u Zenici ili Sarajevu bila bi ekstra (da ne spominjem neku minimalnu pobjedu).
Naravno uz mogućnost da ne dobiju parne kartone Spaha, Lula, Salihović, Medunjanin, Zahirović i Rahimić.
Ako nas sudija zakolje sa kartonima u revanšu ćemo biti u jako teškoj situaciji, Mravac pored Spahića - nije najsretnija opcija, vidjećemo ima li pokrića u Safetovom povjerenju ovom momku.
Jahić je dobro došao i vjerujem da će on zauzeti mjesto na desnom beku.
Sredina je jaka, ali opterećena kartonima, prednost nam može biti što smo sa ovakom šarolikom veća nepoznanica Portugalcima.
Raja uveliko sanja ove tekme (i meni je već izašlo na san) vremena je sve manje i vjerujem da svakom prosječnom navijaču BiH SRCE IGRA SVE JAČE...
Vjerujmo da će to nakon već prve utakmice biti u pozitivnom ritmu
Naravno uz mogućnost da ne dobiju parne kartone Spaha, Lula, Salihović, Medunjanin, Zahirović i Rahimić.
Ako nas sudija zakolje sa kartonima u revanšu ćemo biti u jako teškoj situaciji, Mravac pored Spahića - nije najsretnija opcija, vidjećemo ima li pokrića u Safetovom povjerenju ovom momku.
Jahić je dobro došao i vjerujem da će on zauzeti mjesto na desnom beku.
Sredina je jaka, ali opterećena kartonima, prednost nam može biti što smo sa ovakom šarolikom veća nepoznanica Portugalcima.
Raja uveliko sanja ove tekme (i meni je već izašlo na san) vremena je sve manje i vjerujem da svakom prosječnom navijaču BiH SRCE IGRA SVE JAČE...
Vjerujmo da će to nakon već prve utakmice biti u pozitivnom ritmu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sanjao sam da je Ibisevic primio loptu 18m od gola i Bruno Alves ga faulirao. Miske uzima loptu, sutira i probudih se 
cisto sumnjam da ce mravac igrati, nego ce vjerovatno lulic igrati desnog beka, salihovic lijevog a jahic i spahic ce biti stoperi...jer bolje rijesenje trenutno ne postoji a ne bi bilo prvi put da lulic igra desnog beka
u sredini ce biti sigurno medunjanin, rahimic, misimovic, pjanic, i naravno u napadu ibisevic, dzeko...sasvim jedna pristojna postava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.