Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samoradnik » 22 okt 2012, 11:34

Džabe Đurđić rešeta kada evidentno onaj idiot na klupi reprezentacije u svom timu mora imati Fadiljevce...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 okt 2012, 11:37

samoradnik je napisao/la:Džabe Đurđić rešeta kada evidentno onaj idiot na klupi reprezentacije u svom timu mora imati Fadiljevce...
Da je on jedini koji daje golove ,pa i nekako,nego ih ima jos nekoliko,a niko da dobije poziv u reprezentaciju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 22 okt 2012, 11:45

nažalost surova istina... jednostavno njegovi kriterijumi su nebulozni.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 okt 2012, 14:23

pa eto rekao je da će đorđevića i đurđića zvati za novembarski prijateljski meč sa čileom, pa da vidimo. ne bi me čudilo da jedan od njih odgleda čitav meč sa klupe. :lol:
baš me zanima kakav će spisak tada biti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 22 okt 2012, 16:28

Mihajlović: ''Ostavka ne postoji u mom rečniku!''
Posle sve učestalijih kritika na njegov račun zbog neuspeha protiv Belgije i Makedonije, selektor ''Orlova'' tvrdi da je ''navikao na pritiske'' i da sa time nema nikakav problem. Mihajlović uverava da treba ''razmišljati pozitivno'' bez obzira na nezavidnu situaciju naše selekcije u svojoj kvalifikacionoj grupi i da o eventualnoj ostavci uopšte ne razmišlja.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović kazao je danas da mu ne smetaju kritike javnosti posle dva poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

"Moj posao je takav da kad imaš rezultat kritika je pozitivna, a kada nemaš, kritika je negativna. Tako je svuda. I u Srbiji u svetu. Nemam problem sa tim, jer sam se navikao... Ne osećam pritisak. Znam ko sam, šta sam i kako radim. Ne može jedna utakmica to da promeni", rekao je Mihajlović agenciji Beta.

Srbija je u prethodna dva meča Grupe A izgubila u Beogradu od Belgije sa 3:0 i u Skoplju od Makedonije sa 1:0. "Orlovi" su trenutno treći na tabeli, sa šest bodova manje od Belgije i Hrvatske.

Narednu utakmicu Srbija će igrati u martu 2013. godine u gostima protiv Hrvatske, a Mihajlović je kazao da taj meč ne mora da bude presudan.

"Sve zavisi od rezultata. Ako izgubimo, a Belgija pobedi u Makedoniji, onda će njihova prednost biti velika. Ne razmišljamo na taj način, već pozitivno. Dok matematički ne izgubimo šansu da se kvalifikujemo, verujemo da možemo u Brazil", kazao je Mihajlović.

On je dodao da ne postoji poseban recept za pobedu protiv Hrvatske.

"Videćemo šta će biti. To je fudbal. Niko nije dobio samo taktikom. Sve je bitno.... Važna je i glava i forma ključnih igrača", istakao je bivši trener Fiorentine, Katanije i Bolonje.

Mihajlović je kazao da će u prijateljskoj utakmici sa Čileom, 14. novembra u Sent Galenu, pozvati neke nove igrače u nacionalni tim.

"Biće malih promena. Igrači u koje sam siguran neće biti pozvani, dok će biti nekih novih, uglavnom ofanzivnijih. Još je rano za imena...", rekao je Mihajlović.

On je istakao da ne postoje nesuglasice sa iskusnijim igračima Branislavom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim, sa kojima je imao verbalan duel između utakmica sa Belgijom i Makedonijom.

"Ne postoje nesuglasice. Ja nemam nikakav problem sa njima. To je bio normalan razgovor. Kao što vi (novinari) rešavate stvari sa urednikom, tako i igrači pričaju sa selektorom. To je konstruktivna kritika, za dobro svih. Oni samo treba da rade i slušaju selektora. Dok tako rade, dobro je", kazao je Mihajlović.

Mihajlović je, kao i po dolasku na mesto selektora u maju ove godine, rekao da će napustiti nacionalni tim ako se ne plasira na Svetsko prvenstvo, iako je predsednik Fudblaskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nedavno rekao da je cilj plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine, a ne na Svetsko prvenstvo.

"FSS i treba tako da razmišlja. Zato smo i ušli u stvaranje mlade reprezentacije. Imam ugovor na dve godine i ako se ne kvalifikujemo ja ću otići. To neće biti ostavka. Ta reč ne postoji u mom rečniku", istakao je Mihajlović.

"Ne mogu da kažem da dolazim u Srbiju i spremam se za EP, a ako se plasiramo na SP dobro je. U teškoj smo situaciji, ali još verujem u uspeh", dodao je on.
Nadam se da će stvarno u svakom slučaju otići nakon kvalifikacija,mada bi mi itekako draže bilo da momentalno napusti reprezentaciju,jer iako se mnogima čini drugačije,smatram da ona još uvijek nije u potpunosti uništena....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 okt 2012, 20:23

Ivica Osim je bio više nego jasan kada je upitan šta bi radio da se nalazi u Mihajlovićevoj koži u ovom trenutku, sa pritiskom javnosti i nezadovoljstvom koje prati njegov rad.

„Na njegovom mestu već bih se pokupio. I otišao. Krajnje elegantno".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 okt 2012, 21:30

ajd` pogađajte ko je pogodio za nant. :mrgreen:
imate tri pokušaja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2012, 21:55

soba 39 je napisao/la:Šuška se da bi Mateus mogao zamjeniti Mihu ???
Je li patka ili...?
Pa da vas ukopa totalno ili?
Onda je bolje ovog drugog zadrzati, ustvari nije, bolje vam je bez selektora nastupati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 okt 2012, 00:36

alan_kardec je napisao/la:ajd` pogađajte ko je pogodio za nant. :mrgreen:
imate tri pokušaja.
Ako nastavi ovako, mozda i zasluzi poziv za prijateljsku u sledecem mjesecu! Isto vazi i za Djurdjica. Ipak je konkurencija prezestoka, narocito u napadu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 okt 2012, 11:25

Nije "perfektan" kao neki, ali dobar je. :lol:

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 23 okt 2012, 11:36

Ја не ' вјероват $ онај " не зна " - " '!
Просто не ' " $ & % " вјерује у ? на СП... $ свега тога " $ ' ? " ? се " " ? не $ $,то " ' ?".... :(
$ ' & са " на ? у $ $,& је " онај " " ' ?....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 okt 2012, 11:38

Sada vise nema sumnje. Mihajlovic je klasican egocentrik sa malo znanje i sujetom velikom ko planina. Jasno je i da ga Karadzic stiti, jer ocigledno nema novca da ga otprati, usled gubitka tuzbe protiv Antica.
Hrvati ce nas razvaliti u dvomecu, a nije iskljuceno da se jos neko od nasih igraca razocara u reprezentaciju i da je napusti u 2013oj. Tako ce jos jedna generacija ostati uskracena, jer nije mogla da prikaze najbolje od sebe, usled teskih prevaranata na klupi i u foteljama. Tako tipicna prica za fudbal u Srbiji.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 23 okt 2012, 11:41

Не " ја & $ - нас ? "," управо " " ? " " &... & $ " то - вјероватно " $," ?,а " Хрвата запет... Не " $ је у ' & & ¥ & "..
% се " $ $ поста,у праву ", % $ " је " на ' & %,а $ $ се - " трајне....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 12:35

Đukić je dobar trener... Zato je i otjeran... 3 prijateljske tekme nisu pokazatelj šta je on mogao..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 okt 2012, 13:40

Slazem se! Partizan je upravo s njim igrao najljepsi fudbal i mislim da bi daleko dogurali one godine u evropi da ih nisu izbacili zbog onog u Mostaru... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 okt 2012, 13:44

Basta je optimista :) i on se ne slaže s vama,štaviše Mihajlović je novi Ferguson... .:(

Reprezentativac Srbije tvrdi da ništa nije izgubljeno.
Dušan Basta je zbog povrede propustio mečeve kvalifikacija u oktobru.

"Povređen sam, ali i dalje sam uz reprezentaciju. Ne treba odustati i predati se. Imam poverenja u Mihajlovića", rekao je fudbaler Udinezea koji bi u januaru mogao da se preseli u Inter.

"Mislim samo na svoj klub, čeka nas nastavak u LE, ali nadam se da bi mogao da budem u timu narednog vikenda", dodaje Basta.

"Fudbalski sam odrastao u Crvenoj zvezdi, to je moja ljubav i moj klub, ali mnogo mi znači Udineze, sjajno mi je ovde. Sad imam i društo, Brkića, kome pomažem kao što su meni pomogli Luković i Handanović", otkriva desni bek.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 24 okt 2012, 12:06

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković posavetovao je Sinišu Mihajlovića i fudbalere koji su bili vinovnici razmirica u Skoplju da izađu u javnost i priznaju šta se zaista dogodilo kako bi se u nacionalnom timu ponovo stekli uslovi za normalan rad.Dobro je poznato da se pred duel četvrtog kola kvalifikacija za SP između Makedonije i Srbije u svlačionici našeg nacionalnog tima dogodilo nešto što za sada niko nije uspeo da demistifikuje.

Mediji su iznosili svoja viđenja i različite verzije onoga što se zbilo ali niko od onih koji su bili vinovnici prepirke nije javno priznao šta se dogodilo.

Da li "prljav veš" treba da ostane unutar reprezentacije ili treba da izađe na videlo sve što se dogodilo? Za Iliju Petkovića dileme nema, Mihajlović, Ivanović i Kolarov moraju da priznaju šta se dogodilo zarad boljitka u reprezentaciji.

"Stvari treba isterati na čistac, jer, ukoliko ostane crv sumnje posle svega što smo saznali iz medija, neće biti dobro za reprezentaciju i srpski fudbal. Smatram da selektor i naši najiskusniji igrači, kapiten i njegov zamenik, moraju da izađu u javnost i otvoreno kažu da nesporazuma nema ili... Sve drugo ostavlja prostor za manipulaciju i nagađanja, a to nije dobro ni za selektora, ni za igrače, ni za tim" rekao je Petković a prenosi "Sport".

Bivši selektor ostao je upamćen po tome što je u kvalifikacijama za SP u Nemačkoj njegova reprezentacija bila neporažena u grupi i primila samo jedan gol na deset utakmica.

Petković ističe da u njegovom timu nije bilo razmirica i da nije moguće postizati dobre rezultate ako se nesuglasice guraju pod tepih.

Do nastavka kvalifikacija za SP Mihajlović će imati dovoljno vremena da objasni šta se sve dogodilo u Skoplju ali su sve prilike da on nema želju da učini tako nešto pa ćemo morati da verujemo u njegov način rada i nadamo se čudu koje bi nam obezbedilo put u Brazil.
:)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 okt 2012, 16:08

VI STE BRUKA SRBIJE !!!

Ali ipak hvala vam,sada se Mudrinski moze posvetiti samo klupskim obavezama,a takodje i Maksimovic,no to mi ne daje za pravo da vam jos jednom pozdravim svu milu rodbinu. ;)
E jbt Slobodan Pajovic deli kazne,covek koji u normalnoj drzavi ne bi smeo da radi nista sto ima veze sa drzavom kod nas je u jednom od najznacajnih tela FSS.Povraca mi se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 okt 2012, 17:31

Stvarno nemam reči, žao mi je i Ninkovića i Mudrinskog.... :(
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 okt 2012, 23:20

underPFC je napisao/la:Stvarno nemam reči, žao mi je i Ninkovića i Mudrinskog.... :(
Englezi će Rouzu dati titulu sera....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.