Lulic nije perfektno krilo slabost mu je sto igra samo sa jednom nogom kao uostalom i TSS. Mada ako poredimo njih dvojicu ipak je korisniji igrac i prodorniji i brzi. Igra za bolji klub i ima vise iskustva. Slabost i jednog i drugog je da nemaju nekakve ekstra asistencije. Ali ipak je po meni Lulic bolji. Mislim da ni u 4-4-2 sa pravim krilima Lulic nebi bio odlican. A u 4-5-1 bi bio i on i Hajrovic ( ili Visca, Salihovic ) jako dobar zbog zgusnutog veznog reda. To je neko moje misljenje. Volio bi i da TSS jos napreduje i da bude bolji igrac nego sto je Lulic sada. Sto da ne. Samo trenutno je Lulic ispred njega.AllGunsBlazing je napisao/la: SAF od mnogih debila napravio fudbalere i to samo sto su ga slusali gdje dodati.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
sigurno se treneru lazija ne mijesa u posao 

trener Lazija je napravio strašnu harmoniju u ekipi, pa vlada jedna zdrava atmosfera u i oko kluba, što se vidi po igrama i rezultatima Lazija
dok je naš Pape napravio strašnu disharmoniju u ekipi, vlada nezdrava atmosfera u i oko repke, što se odrazilo i na rezultate

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Lulic i Tino se ne mogu porediti uopste. Tino nije uopste krilo, a posebno ne lijevo. Ne moze biti krilo neko ko nema startnosti, ko ne moze pokrivati odbranu.
Uz sve to Lulic igra u mnogooooo boljoj ligi i klubu. Dakle Tino ni po cemu mu ne bi smio biti konkurent za tim. Doduse Tino nikom ne bi smio biti konkurent za tim, a prva postava je.
Uz sve to Lulic igra u mnogooooo boljoj ligi i klubu. Dakle Tino ni po cemu mu ne bi smio biti konkurent za tim. Doduse Tino nikom ne bi smio biti konkurent za tim, a prva postava je.
Celik!3,2,2.
Bravo Senade za novi ugovor... Ide neki miliončić po sezoni 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- skyisthelimit
Ovaj momciluk je nasa najveca nada za razbijanje izraelaca. Za nadati se da ce Susic biti pametan i gurnuti ga naprijed, a ne gusiti i trositi bezveze na beku. Jedino je Lula u pravoj formi i kljuc za napad.
Idemo

Idemo

15.10 - 15.06 ...
Jadna nam majka onda.skyisthelimit je napisao/la:Ovaj momciluk je nasa najveca nada za razbijanje izraelaca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sreca,Lulic je ostao nepovrijedjen.
Danas je harmoniKa osla u qurac.Chinaglia je napisao/la:trener Lazija je napravio strašnu harmoniju u ekipi, pa vlada jedna zdrava atmosfera u i oko kluba, što se vidi po igrama i rezultatima Lazijadok je naš Pape napravio strašnu disharmoniju u ekipi, vlada nezdrava atmosfera u i oko repke, što se odrazilo i na rezultate
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
može mi netko tko dobro prati repku BIH sigurno reci hoce li lulic igrati ofenzivno veceras,mislim ga igrati na kladionici ,dobra je kvota
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Igrat će po svemu sudeći na lijevoj strani, ofanzivno. Kao neki krilni napadač.mala sara je napisao/la:može mi netko tko dobro prati repku BIH sigurno reci hoce li lulic igrati ofenzivno veceras,mislim ga igrati na kladionici ,dobra je kvota
Idi u pm vise i ti i tvoj nogomet
Kakva si ti **** od igraca
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kad se sjetim da sam ja svog jaran nastojao ubijedit da Lulić nije limitiran igrač. .
Večeras sam ga maxuz nazvao da mu se izvinim!
Senade,lako je laprdat pred kamerama. Odigraj nešto Senade!
Večeras sam ga maxuz nazvao da mu se izvinim!
Senade,lako je laprdat pred kamerama. Odigraj nešto Senade!
A.F.C. Bournemouth!
E moj Senade kako ti brzo okrenuse ledja tvoji fanovi
Zaboravili su kako si im nekad cuvao cijelu lijevu stranu i svojim centarsutevima zadrzavao vrijeme saljuci lopte u gol aut 

Ko je to bolji igrač kojeg BiH ima na raspolaganju na poziciji krila od Senada Lulića???

Senad je igračina za neke polovnjake koji preko štele dobijaju poziv, kako vas nije stid pisati protiv igrača kao što je Senad. A tu ima i bolesnika koji pišu protiv Miralema Pjanića, tako da su takve stvari sasvim normalne na ovom forumu.
-
- Kontakt:
senade konacno utakmica na tvojoj pozici, vecinu si dobro odigrao, jbg fula desava se, ali mislim ako ce ono smece odstupiti da ces igrati na pravoj poziciji i konacno pokazati ono sto i u laziu pokazujes
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ako cemo tako gledat tj po ovom dns onda je i miralem strasno limitiran igrac ....
Niti je Senad igračina, niti Mire treba ostati bez kritike (ako je zasluži).
Svakome po zasluzi i po prikazanom!
Simpatije su na drugoj temi.
Svakome po zasluzi i po prikazanom!
Simpatije su na drugoj temi.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.