FK Drina Zvornik

flagrantus
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la flagrantus » 11 maj 2014, 14:51

Odmah sam pomislio da si ti tu umješao svoje prste :mrgreen: .
Svaka cast ,tako i treba nadam se da ce i zvanicni sajt kluba krenuti uskoro :clap:

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 maj 2014, 15:24

Kakvo vam je stanje po pitanju finansija u klubu,i da li vam je od pocetka sezone bio cilj PL??

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 11 maj 2014, 15:41

worchester je napisao/la:Kakvo vam je stanje po pitanju finansija u klubu,i da li vam je od pocetka sezone bio cilj PL??
Pa kao što sam već ranije napisao finansijska okosnica tima biće fabrika glinice 'Alumina' i opština Zvornik, što naravno nije isključeno da bude od nove sezone još neko od jačih kolektiva sponzor. A što se tiče planova na početku sezone u PL RS mislim da neću slagati ako kažem da ni jednoj ekipi nije u interesu da uđe u PL BiH i da se to uglavnom izbjegava do kraja jesenjeg dijela kad se nađe neki klub koji će ići do kraja na prvo mjesto. Naravno, što je to tako jesu finansije, kad je Drina igrala prošli put PL kasnije se nije mogla oporaviti dvije godine čak su joj u jednom momentu i računi bili blokirani. Mislim da pare neće biti toliki problem koliko će biti problem naći adekvatna pojačanja za borbu od 10. do 14. mjesta na tabeli.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 maj 2014, 15:45

zato i pitam jer prosli put kada ste igrali pl bili ste samo jednu sezonu a znalo se da cete ispasti na polovini prvenstva.srecno vam bilo i da se zadrzite duze nego prosli put ;)

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 11 maj 2014, 17:35

Jedna šampionska iz Ugljevika

slika

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 maj 2014, 22:42

Cestitke Drini na plasmanu u PL i abd da sl godine igramo u Tuzli i Zvorniku :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 12 maj 2014, 08:37

Hvala na cestitkama,ali malo si se preracunao. Ne igramo iduce godine,igramo vec na jesen,znaci to je ova godina :mrgreen:

jahija

Post Postao/la jahija » 12 maj 2014, 09:30

Čestitke na ulasku u PL i puno sreće u istoj, vidimo se na jesen svakako. :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 maj 2014, 10:43

Cestitke! Nadam se da i mi ulazimo i eto blizu gostovanja.
Tuzla-Zvornik
Vrijeme putovanja 00h51
Razdaljina 49 km
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 12 maj 2014, 10:56

Imam ja jednog druga stize brze od 51 minuta,samo ne volim nešto sa njim sjedati u auto :lol:
Puno srece protiv Branitelja ,mislim da vam je to kljucna utakmica.
Gledao sam par puta na TV TK ,jer obicno kad ste vi domacini mi smo gosti.Bogami dobri ste,ali da znate i mi smo :urnebes:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 12 maj 2014, 11:45

Braćo dobro došli u PL ponovo, da ovaj put što duže ostanete ;)

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 12 maj 2014, 14:52

hvala hvala svima na čestitkama, nadam se da ćemo ovaj put mudro postupiti i da smo nešto naučili iz onog perioda kad smo ispali.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 12 maj 2014, 15:31

kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 12 maj 2014, 17:16

Bistrik je napisao/la:kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?
Joj brate rano je sad o tome govoriti.

Stadion je uređen, čak je nedavno i nova trava postavljena što ipak ne govori da je problem drenaže rješen, jer je teren skoro u nivou Drine i čim malo Drina nadođe nastaje problem. Potrebno je bar za jedno pola metra još podići teren i bio bi rješen problem. Sitnih dorada uvijek ima oko tribina, svlačionica itd. Sada je pitanje kada će biti konačno natkrivena jedna od tribina ili obje i da li se planira gradnja tribina iza golova.

Što se tiče igrača tu je potrebna velika rekonstrukcija tima. Napisao sam nedavno da bi od sadašnjeg tima trebalo ostaviti jedno desetak fudbalera a ostalo bi trebalo potražiti negdje sa strane jer čast ovom timu i ligi ali to je preslabo za Premijer ligu pa čak bi trebalo i trenera možda promjeniti ali otom potom, da se završi liga pa ćemo vidjeti kakvi su planovi.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 12 maj 2014, 19:05

Drina1945 je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?

Stadion je uređen, čak je nedavno i nova trava postavljena što ipak ne govori da je problem drenaže rješen, jer je teren skoro u nivou Drine i čim malo Drina nadođe nastaje problem. Potrebno je bar za jedno pola metra još podići teren i bio bi rješen problem. Sitnih dorada uvijek ima oko tribina, svlačionica itd. Sada je pitanje kada će biti konačno natkrivena jedna od tribina ili obje i da li se planira gradnja tribina iza golova.

Što se tiče igrača tu je potrebna velika rekonstrukcija tima. Napisao sam nedavno da bi od sadašnjeg tima trebalo ostaviti jedno desetak fudbalera a ostalo bi trebalo potražiti negdje sa strane jer čast ovom timu i ligi ali to je preslabo za Premijer ligu pa čak bi trebalo i trenera možda promjeniti ali otom potom, da se završi liga pa ćemo vidjeti kakvi su planovi.
Koliko stolica ima na stadionu u Zvorniku ? Jel' kod vas ona jedna velika tribina ? Prolazio sam dosta puta ali nikad nisam bio na stadionu.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2014, 06:37

Cestitke nadam se da cemo i mi (Jedinstvo) uci ove godine pa da igramo u PL ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 maj 2014, 08:28

Realist je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:

Koliko stolica ima na stadionu u Zvorniku ? Jel' kod vas ona jedna velika tribina ? Prolazio sam dosta puta ali nikad nisam bio na stadionu.
Stadion ima kapacitet 3.020 mjesta,kada smo ušli u ligu 2010 uradjena je i istocna tribina.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 13 maj 2014, 11:29

Da li će se ponovo biti organizovanog navijanja ? :D
Kad ste bili u PL igrali smo dole kod vas,nama fukarama to je bio fin izlet pive more bilo :D :D dobili smo vas tad 0-2 il 0-3 tako nesto :D bili su vukovi navijali al neozbiljno je to sve :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 maj 2014, 14:18

Koliko se sjecam kada je gostovala Sloboda,mi smo vec bili poodavno ispali pa se samim tim i broj navijaca na tribinama znacajno smanjio.Mnogo bolje je to bilo u prvom dijelu sezone!
Što se tice navijanja,ja sam mator da bi išao sa njima navijati,da sam 10 godina mladji otišao bi sigurno.
Iskreno volio bi da bude kao prije,ali nek me niko ne shvati pogrešno ja cijenim samo one prave navijace.
Ako ce opet podviti rep na polusezoni ,pa da ih nema 2-3 godine ne moraju se ni vracati.
Lako je navijati kad sve ide kako treba ,treba biti uz svoj klub i kad brod tone,
Meni je drazi onaj penzioner koga vidim svake druge sedmice subotom popodne,koji izdvoji za ulaznicu 3 km i znam da ce doci i protiv Sarajeva i protiv npr.Proletera iz Teslica jer on dolazi da gleda Drinu.
Ako se vrate Vukovi bice to super,sigurno da su oni potrebni Drini jer zajedno smo jaci!
Evo npr nevezano za temu sinoc sam bio na rukometnoj utakmici gdje su rukometaši Drine pobjedom obezbijedili ulazak u rukometnu Premijer Ligu ,bilo je maksimalno 100 gledalaca.
Jbm miša gdje su ti mladi ljudi ,a ulaz je bio besplatan.
Ne razumijem mozda ja i previše volim sport,ali bilo me malo i sramota kad sam pogledao tribine :sick:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 13 maj 2014, 15:08

Evo malo stadiona

slika

slika

slika

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.