Svaka cast ,tako i treba nadam se da ce i zvanicni sajt kluba krenuti uskoro

Pa kao što sam već ranije napisao finansijska okosnica tima biće fabrika glinice 'Alumina' i opština Zvornik, što naravno nije isključeno da bude od nove sezone još neko od jačih kolektiva sponzor. A što se tiče planova na početku sezone u PL RS mislim da neću slagati ako kažem da ni jednoj ekipi nije u interesu da uđe u PL BiH i da se to uglavnom izbjegava do kraja jesenjeg dijela kad se nađe neki klub koji će ići do kraja na prvo mjesto. Naravno, što je to tako jesu finansije, kad je Drina igrala prošli put PL kasnije se nije mogla oporaviti dvije godine čak su joj u jednom momentu i računi bili blokirani. Mislim da pare neće biti toliki problem koliko će biti problem naći adekvatna pojačanja za borbu od 10. do 14. mjesta na tabeli.worchester je napisao/la:Kakvo vam je stanje po pitanju finansija u klubu,i da li vam je od pocetka sezone bio cilj PL??
Joj brate rano je sad o tome govoriti.Bistrik je napisao/la:kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?
Koliko stolica ima na stadionu u Zvorniku ? Jel' kod vas ona jedna velika tribina ? Prolazio sam dosta puta ali nikad nisam bio na stadionu.Drina1945 je napisao/la:Joj brate rano je sad o tome govoriti.Bistrik je napisao/la:kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?
Stadion je uređen, čak je nedavno i nova trava postavljena što ipak ne govori da je problem drenaže rješen, jer je teren skoro u nivou Drine i čim malo Drina nadođe nastaje problem. Potrebno je bar za jedno pola metra još podići teren i bio bi rješen problem. Sitnih dorada uvijek ima oko tribina, svlačionica itd. Sada je pitanje kada će biti konačno natkrivena jedna od tribina ili obje i da li se planira gradnja tribina iza golova.
Što se tiče igrača tu je potrebna velika rekonstrukcija tima. Napisao sam nedavno da bi od sadašnjeg tima trebalo ostaviti jedno desetak fudbalera a ostalo bi trebalo potražiti negdje sa strane jer čast ovom timu i ligi ali to je preslabo za Premijer ligu pa čak bi trebalo i trenera možda promjeniti ali otom potom, da se završi liga pa ćemo vidjeti kakvi su planovi.
Stadion ima kapacitet 3.020 mjesta,kada smo ušli u ligu 2010 uradjena je i istocna tribina.Realist je napisao/la:Koliko stolica ima na stadionu u Zvorniku ? Jel' kod vas ona jedna velika tribina ? Prolazio sam dosta puta ali nikad nisam bio na stadionu.Drina1945 je napisao/la:Joj brate rano je sad o tome govoriti.Bistrik je napisao/la:kakva je situacija? stadion ste prošli put napravili pa nemorate za sada ništa na njemu doradjivati jel? sa kakvim igračkim kadrom bi trebali nastupati u PLBiH?
Stadion je uređen, čak je nedavno i nova trava postavljena što ipak ne govori da je problem drenaže rješen, jer je teren skoro u nivou Drine i čim malo Drina nadođe nastaje problem. Potrebno je bar za jedno pola metra još podići teren i bio bi rješen problem. Sitnih dorada uvijek ima oko tribina, svlačionica itd. Sada je pitanje kada će biti konačno natkrivena jedna od tribina ili obje i da li se planira gradnja tribina iza golova.
Što se tiče igrača tu je potrebna velika rekonstrukcija tima. Napisao sam nedavno da bi od sadašnjeg tima trebalo ostaviti jedno desetak fudbalera a ostalo bi trebalo potražiti negdje sa strane jer čast ovom timu i ligi ali to je preslabo za Premijer ligu pa čak bi trebalo i trenera možda promjeniti ali otom potom, da se završi liga pa ćemo vidjeti kakvi su planovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.