FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 17 dec 2009, 09:57

jovanbl je napisao/la: slazem se da je peric promasaj al mislim da borac tu nije puno zijanio finansijski ,o kahrimanovicu nista ne znam
Ni meni nije poznat taj Kahrimanovic,mozda je neki mladi talenat...

Evo sad citam bas u Glasu,intervju sa Vuletom...Koliko sam ja shvatio,nije nemoguce da se vrati u Borac...
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 dec 2009, 12:14

tatamata je napisao/la:
jovanbl je napisao/la: slazem se da je peric promasaj al mislim da borac tu nije puno zijanio finansijski ,o kahrimanovicu nista ne znam
Ni meni nije poznat taj Kahrimanovic,mozda je neki mladi talenat...

Evo sad citam bas u Glasu,intervju sa Vuletom...Koliko sam ja shvatio,nije nemoguce da se vrati u Borac...
Bice bolji od perica i stancevskog sigurno :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 13:08

gavra je napisao/la:
Desifrirao sam prvi dio ostale nisam mogao koliko razumijem traze pojacanja u Novom Sadu i Beogradu a stvarno te take klubove ne shvatam zasto dovode propale talente iz Srbije i iz Hrvatske bude nekad i pogodaga ali vecinom su promasene investicije vi ste prosle godine imali Vukelju(ako se nevaram tako se zove) i onog Nenada Novakovica(mislim da je i on bio posudjen vam je od Borca iz Cacka)koliko znam bili su promaseni igraci u Sirokom i Slaviji svake godine otjeraju po 3-4 igraca iz Srbije i Hrvatske evo u Sirokom su otjerali Zuraka i Krizanovica i u Slaviji su 2 otjerali
E problem je sto se dovodi skart iz Srbije i Hrvatske, da se dovode igraci koji igraju prve lige to su za nase lige vrhunski igrace pa cak i iz druge lige, problem je sto se dovode igraci sto ne igraju nigdje, samo kad se sjetim Leotara one godine kad su bili prvaci al tad se imalo para pa su to bili pravi igraci koji su poslije napravili fine karijere neki su bili i Bih reprzentativci i cak reprzentativci Srbije.Kada bi se poradilo na kvalitetu umjesto kvantitetu to bi bila druga prica.
Ma ni druga nije nista a i iz prve dodje mnogo propalica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 dec 2009, 14:17

borac_sampion je napisao/la:na meti kluba su:desni bek iz bakua,lijevi bek koji je vec igrao u borcu,i avdukic iz rudara i neki almir kahrimanovic dolazi na probu iz velike kladuse :D
avdukic bi bio dobro pojacanje

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 17 dec 2009, 16:21

" " ? $ $ $, ? ? су га $ ? $ $ је $ ?. То је прва " у " & ' " јер ' је & ? $ ?. % се " " он је " " $ $ " & тренутно " на његовој ", е $ ту остаје овај ? са " " % ' " & - се то на & ".
"" ПУТ ""

lešinar

Post Postao/la lešinar » 17 dec 2009, 16:35

Samo vas posmatram ;)

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 dec 2009, 16:44

lešinar je napisao/la:Samo vas posmatram ;)
ma reci i ti nesto

lešinar

Post Postao/la lešinar » 17 dec 2009, 20:04

vlado lesinar je napisao/la:
ma reci i ti nesto
dobro je ba papak sta se lozis

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 dec 2009, 20:08

lešinar je napisao/la:
vlado lesinar je napisao/la:
ma reci i ti nesto
dobro je ba papak sta se lozis
ko bolan

lešinar

Post Postao/la lešinar » 17 dec 2009, 20:15

ko bolan[/quote]
ok do mene je onda izvini.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 dec 2009, 00:33

http://****/index.php?option=com_co ... Itemid=166

Ali Fiser mi je najjaci! :mrgreen:

Nemojte mene, molim vas.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 dec 2009, 00:42

E brale al mi uljepsa san :D , samo cu citirati Boru Corbu "na istoku stara prica na zapadu nista novo" :(

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 dec 2009, 09:32

Simpatizer je napisao/la:http://****/index.php?option=com_co ... Itemid=166

Moram reci da sam malo razocaran ovim potezom uprave.Mislim tjerati Ljubojevica,cije je iskustvo sad vise nego ikad potrebno u ovoj borbi za vrh,je cisti idiotizam!
Iako su ga godine stigle,iako je bio cak i povrijedjen,u ono utakmica sto je odigrao je pokazao sta znaci Borcu!Ne kazem da ne postoji bolji i mladji,ali sad nam iskustvo treba...Trebali su ga zadrzati bar do isteka ugovora.
Upravo stidi se! :evil:
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 18 dec 2009, 12:27

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:http://****/index.php?option=com_co ... Itemid=166

Moram reci da sam malo razocaran ovim potezom uprave.Mislim tjerati Ljubojevica,cije je iskustvo sad vise nego ikad potrebno u ovoj borbi za vrh,je cisti idiotizam!
Iako su ga godine stigle,iako je bio cak i povrijedjen,u ono utakmica sto je odigrao je pokazao sta znaci Borcu!Ne kazem da ne postoji bolji i mladji,ali sad nam iskustvo treba...Trebali su ga zadrzati bar do isteka ugovora.
Upravo stidi se! :evil:
da vidimo ovako, postujuci ljubojevica i njegovo iskustvo i sve ono sto je uradio u svojoj karijeri , pod pretpostavkom da ljubojevic ima daleko najjaci, bezobrazno tezak ugovor u borcu, koji niposto nece da smanji, a igrao je koliko je igrao, s tim da je vec u godinama , a s druge strane imas igrace koji su igrali puno vise i znacajnije doprinjeli ovom sto je borac uradio u minuloj polusezoni a imaju neuporedivo manje ugovore od ljubojevica recimo neki do njih bezobrazno niske , a imas ogranicen fond para u klubu , s tim da moras dovesti neka pojacanja o kojima se svi slazemo, koja se opet moraju platiti ako hoces da pravis tim koji moze nesto napraviti i u evropi, sta bi ti uradio ?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 dec 2009, 12:34

Sad nesto citam i gledam par stranica unazad i moram priznat, da bez kolege Schlagera i njegovih komentara, objašnjenja i dosjetki, stranica o FK Borcu nije ista :(
A ja, ovom prilikom molim (iako ne pisem ovdje, vec samo citam) uvazenog forumaša Schlagera, da se ponovno aktivira!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 dec 2009, 12:39

UltrasCapitaloBOY87 je napisao/la:Koliko ima godina ovaj Ljubojevic ???
35

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 dec 2009, 13:35

Јоване управу ". " је " $ $ " " " је његова " на ?, $ су га ?. ? ове сезоне је " ". Ја " & $ $ га се """ јер у ' & " & " ($ он " " " уговор) & " се $ за нпр. $ ? " него $ њега.

Невезано за ", $ $ управа " ¥ на " $ везног, ? $ " то ? $ ", јер на ? је ? " " је $ " у $ ? " се " $ је он пуно " управо на " тог $ везног, % је " & у овој ?. А " % " ? $ & ? $ на ?($ " " " ' $ - ¥ $ ? у $) & $ & ¥.
"" ПУТ ""

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 18 dec 2009, 13:47

EastStand je napisao/la:Јоване управу ". " је " $ $ " " " је његова " на ?, $ су га ?. ? ове сезоне је " ". Ја " & $ $ га се """ јер у ' & " & " ($ он " " " уговор) & " се $ за нпр. $ ? " него $ њега.

Невезано за ", $ $ управа " ¥ на " $ везног, ? $ " то ? $ ", јер на ? је ? " " је $ " у $ ? " се " $ је он пуно " управо на " тог $ везног, % је " & у овој ?. А " % " ? $ & ? $ на ?($ " " " ' $ - ¥ $ ? у $) & $ & ¥.
potpuno se slazem s tobom za malog markica, on odlicno radi na poziciji zadnjeg veznog, nema tu nimalo dileme po meni , cak mu je to po meni idealna pozicija, jos imajuci u vidu moguci odlazak maksimovica ( koji ima taj problem sa ledjima )mislimda u slucaju ne dovodjenja pojacanja na toj poziciji, njega i ceka to mjesto u timu

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 dec 2009, 14:04

http://www.****/index.php?op ... 9&Itemid=1

О & ", па % - ово "? $ & & " 2012. па $ " ? ? $ " $ $. " не ' $ не $ $ су ? $...
"" ПУТ ""

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 18 dec 2009, 14:11

EastStand je napisao/la:http://www.****/index.php?op ... 9&Itemid=1

О & ", па % - ово "? $ & & " 2012. па $ " ? ? $ " $ $. " не ' $ не $ $ су ? $...
fiser opet lupa po obicaju :)

nije moguce ni teoretski zavrsiti rekonstrukciju do "pocetka sezone" misleci na premijer ligu, koja btw pocinje 27.2., jer tu mora ici tender i rokovi po tenderu, pa radovi , i to sve skupa koliko ja znam ocekuje se da bude zavrseno na vrijeme za dobijanje licence, sto znaci do pocetka sezone, ali sezone pretkola lige prvaka i lige uefa :)
najvjerovantije ce i u toku takmicarske sezone premijer lige biti izvodjeni neki radovi na stadionu.

tako da ce to ici uporedo.
Teze ce biti ispuniti druge kriterije za evropu, a to su oni finasijske priode, jer ne smijes nikom nista biti duzan da bi igrao u evriopi, a borac je duzan puno, pa cemo vidjeti

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.