UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2022, 06:56

Beduin je napisao/la:
22 sep 2022, 20:21
Pa ne igra ni njima najbolji stoper, Savic.
Navikli su oni bez Savića, često je povrijeđen, kao i Jovetić.

Vidim da sad mnogo očekuju od Jovetića, mada mislim da je rovit i da ga možemo neutralisati, ali njima je važno da je on na terenu gdje pozitivno djeluje na ekipu, nešto kao Džeko kod nas.

Najvažnije je da nema Krstovića koji je uz Mugošu bio najbolji igrač protiv nas i Rumunije.

Oni su borbena i kompaktna ekipa, nema tu kvaliteta, ali trkom to pokušavaju nadoknaditi.

Izuzetno je važno uvratiti im gostoprimstvo i poštovanje koje smo imali u Podgorici kad se igrao prvi meč, pa i kad se igrala košarka u Morači.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 23 sep 2022, 08:20

očekujem:
Šehić
Kovačević Hadžikadunić Saničanin
Stevanović Hadžiahmetović Prcić Kolašibac
Pjanić
Džeko Demirović
Priželjkujem:
Šehić
Dedić Hadžikadunić Saničanin Kolašinac
Hadžiahmetović Bešić
Stevanović Pjanić Prcić
Džeko

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 23 sep 2022, 08:46

Imajednabrigada je napisao/la:
22 sep 2022, 16:34
donDondon je napisao/la:
22 sep 2022, 16:28
nebeskasila je napisao/la:
22 sep 2022, 12:53

E jesi pametan svaka ti cast
I na ovom forumu ima svakakve mrake
Navijacu iz sve snage, da bez glasa ostanem, ja ne navijam za vicu legendo, nego za jednu jedinu
zbog takvih Vicko i trlja ruke zadovoljan,kaze gledaj ih mecem im a oni sve glasniji i sve me vise podrzavaju
Jbg ne mogu oni to shvatiti da ga oni drze na mjestu presjednika a on se zajebava.
Mogu ja,to su ljudi koji je bitno samo sad a nista buducnost.Daj da dobijemo sad budemo prvi idemo u neki vec rang pa cemo odatle ispasti ,a nek Vicko ebe i nas i klubove u ligi i igrace koji ne mogu doci u repku od menadjera,i neka propada cijeli fudbal i nek sve ide unazad al eto daj da dobijemo sad CG,ionako odoh nazad za Minhen ,Berlin,Ulm **** mi se
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Rashid
Kontakt:

Post Postao/la Rashid » 23 sep 2022, 08:47

Velika smo reprezentacija, pobjedom idemo u Ligu A, baraz i povoljniji zrijeb :lol:

I opet necemo na Euro.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 23 sep 2022, 09:05

Koga libo racku za ovu kriminalnu organizaciju zvanu nsBiH ?
Ako navijaci nista ne budu poduzimali u narednom periodu a pocevsi od vecerasnje utakmice onda **** nas, treba nas jjebat jos jace, kako reprezentaciju tako i ligu, klubove itd.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 sep 2022, 09:07

Rashid je napisao/la:
23 sep 2022, 08:47
Velika smo reprezentacija, pobjedom idemo u Ligu A, baraz i povoljniji zrijeb :lol:

I opet necemo na Euro.
Ma samo da je Engleze više izvući da odem na Wembley i očejfim :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2022, 09:15

Pogresno razmisljanje.Veceras puna podrska igracima da budemo prvi.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 sep 2022, 09:32

Nadam se da je selektor zvao igrace jer ima plan kako da mu izgleda prvi tim sa formacijom. Ako opet budemo improvizovali sa dizelasima na krilnim i trkacki zahtjevnim pozicijama mozemo zaboravit na bilo kakav napredak
naprijed rejal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 sep 2022, 09:43

Je li procurio gdje sastav, ko ce mjenjati Krunica, i da li Dedic pocinje u odbrani. :hmmmmm:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 23 sep 2022, 09:57

Pa zbog toga što nema Ahmedhodžića i treba početi sa 3 u odbrani.
Nikako više dizelaše na krilne pozicije. Svejedno ko bio na bekovskoj poziciji na desnoj strani ili Kolašinac ili Čivić ne možeš ih same ostaviti sa Marušićem. Gojak je u tim situacijama samo igrač manje. Opet će biti propuh i to samo znači da Petev ništa nije naučio iz prošle utakmice, a čini mi se da smo po toj strani i gol primili iz neke kontre.

Što se tiče Dedića, ako budemo igrali 3-5-2 mislim da je trenutno bolje opcija Stevanović na wb. Uigraniji je, a i ne treba probati na važnoj utakmici. A ako se bude igralo 4-3-3 onda on i Stevanović svakako mogu zajedno igrati. Svako na svojoj poziciji.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 sep 2022, 10:22

RubikovaKocka je napisao/la:
23 sep 2022, 09:05
Ako navijaci nista ne budu poduzimali u narednom periodu a pocevsi od vecerasnje utakmice onda **** nas, treba nas jjebat jos jace, kako reprezentaciju tako i ligu, klubove itd.
Apsolutno pogresno razmišljanje. Reprezentaciji i momcima podrška a traziti druge nacine da se kriminalcima stane u kraj. Vico i druzina i zele da se okrenemo protiv reprezentacije i da se stvara negativa.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 sep 2022, 11:28

Bez ikakve ironije, samo sam ocekivao da ce jos i reci bez liljana. :urnebes: :mrgreen:
@igrajlopte 🐦

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 23 sep 2022, 11:59

Očekuješ od Bošnje da protestuje i da se buni, narod koji ne protestuje zbog kriminala, nepotizma, poskupljenja, stanjaj u državi, da protestuje zbog fudbala. Valja doći na utakmicu, slikati se za facebooka i hvaliti komšiji kako je gledao Džeka, Pjanića. Narod koji očekuje da mu drugi rješava probleme dok se on proda za 10 KM i kilu kafe. :bih:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 sep 2022, 12:26

Celtic je napisao/la:
23 sep 2022, 11:59
Očekuješ od Bošnje da protestuje i da se buni, narod koji ne protestuje zbog kriminala, nepotizma, poskupljenja, stanjaj u državi, da protestuje zbog fudbala. Valja doći na utakmicu, slikati se za facebooka i hvaliti komšiji kako je gledao Džeka, Pjanića. Narod koji očekuje da mu drugi rješava probleme dok se on proda za 10 KM i kilu kafe. :bih:
:salut:
@igrajlopte 🐦

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 sep 2022, 12:49

Evo čitam pojedine postove i nešto kontam.."Znači večeras trebam navijati da izgubimo,i sljedeću protiv Rumuna da izgubimo,da se raspanemo po svim šavovima jer bi onda kao Vico i kompanija trebali otići ,to sve zbog budućnosti i onda bi nama svanulo sunce,došli pi patrioti i sve bi bilo krasno i bajno"..izvinite ja to ne mogu..ja navijam za moju BiH, a ustroj u nigometnom syvezu trebamo mjenjati na drugi način,e tu treba da se uključe i građani,navijači a najviše sportisti koji nešto znače Pa mi ne možemo promijeniti seoskog sekretara a da promjenimo neki poredak u državi..i ako nešto pokušamo radimo to na potpuno pogrešan način

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 23 sep 2022, 13:02

Koji kanal prenosi utakmicu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 23 sep 2022, 13:07

aqarius je napisao/la:
23 sep 2022, 12:49
Evo čitam pojedine postove i nešto kontam.."Znači večeras trebam navijati da izgubimo,i sljedeću protiv Rumuna da izgubimo,da se raspanemo po svim šavovima jer bi onda kao Vico i kompanija trebali otići ,to sve zbog budućnosti i onda bi nama svanulo sunce,došli pi patrioti i sve bi bilo krasno i bajno"..izvinite ja to ne mogu..ja navijam za moju BiH, a ustroj u nigometnom syvezu trebamo mjenjati na drugi način,e tu treba da se uključe i građani,navijači a najviše sportisti koji nešto znače Pa mi ne možemo promijeniti seoskog sekretara a da promjenimo neki poredak u državi..i ako nešto pokušamo radimo to na potpuno pogrešan način
Ne treba navijati da izgubimo, nego bi u ovoj situaciji kakvoj smo rezultat i igrači trebali da budu u skroz drugom planu. Ko ne vidi da imamo mnogo mnogo većih problema od toga ko će igrati i koji će rezultat biti na kraju i nije za bolje. Neka se naguzuje i dalje Vici, Demidzicu i ostaloj mafijaškoj kompaniji u savezu. Prave te budalom a ti ideš na stadion da plješćeš. Klasična debilana.
Ista stvar je i s državom. Imamo milion i jedan razlog za masovne proteste ali kakvi. Samo tišu i nazigu se :guz: Neko će drugi rješavati naše probleme.

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 23 sep 2022, 13:22

MoodyHank je napisao/la:
23 sep 2022, 13:02
Koji kanal prenosi utakmicu?
Bht

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 sep 2022, 13:26

23 sep 2022, 13:07
aqarius je napisao/la:
23 sep 2022, 12:49
Ne treba navijati da izgubimo, nego bi u ovoj situaciji kakvoj smo rezultat i igrači trebali da budu u skroz drugom planu. Ko ne vidi da imamo mnogo mnogo većih problema od toga ko će igrati i koji će rezultat biti na kraju i nije za bolje. Neka se naguzuje i dalje Vici, Demidzicu i ostaloj mafijaškoj kompaniji u savezu. Prave te budalom a ti ideš na stadion da plješćeš. Klasična debilana.
Ista stvar je i s državom. Imamo milion i jedan razlog za masovne proteste ali kakvi. Samo tišu i nazigu se :guz: Neko će drugi rješavati naše probleme.
Druže rekao sam "na drugi način".Apsolutno te razumijem ...jer rezultat pokriva sav loš rad saveza,.Bakljade,kazne ,nisu put za zdravim ustrojem saveza.Ja bih ih najradije izdegenečio..ali tu moraju da su uključe npr.Bola,Hibić,Glavaš,zašto ne Hasan,Barbarez...pa i neki političari,oni imaju tu moć da se prekine ova agonija. Mi kao da smo u začaranom krugu,navijaš ,pobijediš ispada da nam paše Vico,kontriraš onda si rušitelj...šta reći...volim da pobijedimo,a opet svi smo svjesni da ovo sa savezom ne vodi nikuda ..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 sep 2022, 14:08

Vozaju se ljudi sa zastavama po autu, ko to ima predizborni skup veceras?
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.