HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

el zrinja
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la el zrinja » 06 mar 2010, 23:08

Babilon je napisao/la:Malo poteza od Ivana Sarca,talenta 89 godiste,koji ne igra zbog likova poput zadre,ganaca i sl invalida! :mrgreen:

e i meni stvarno nije jasno zašto ne dobiva više prilike kad sam ga prvi put vidio reko sam to je to imamo novog Modrića i stvarno sramotno što ne dobiva više šanse pa i da je lošiji od ganaca treba ga gurat jer je naš
a ovi ne da nisu naši nego nismo ni sa istog kontinenta

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 mar 2010, 23:22

el zrinja je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Malo poteza od Ivana Sarca,talenta 89 godiste,koji ne igra zbog likova poput zadre,ganaca i sl invalida! :mrgreen:

e i meni stvarno nije jasno zašto ne dobiva više prilike kad sam ga prvi put vidio reko sam to je to imamo novog Modrića i stvarno sramotno što ne dobiva više šanse pa i da je lošiji od ganaca treba ga gurat jer je naš
a ovi ne da nisu naši nego nismo ni sa istog kontinenta
Bola,kad momak primi loptu i krene sa njom u onakom trku to mozda zna 1% igraca u nasoj ligi plus da ima onakvu tehniku i exsplozivnost a nema mjesta među prvih 11?!,a oni ganci kad imaju loptu sve se jadni tresu ne znaju gdje ce sa njom!
HSK Zrinjski Mostar

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 15:50

Je li ovo Zrinjski dobio crveni karton ?

Čitam prenosa sa sportsport.ba ne piše, a na jednoj drugoj stranici piše da je Žuržinov dobio crveni.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 mar 2010, 17:41

HSK Zrinjski-Travnik 2:0

Zrinjski je nastupao u sljedecoj postavi,a evo i moje skromno misljenje o izvedbi pojedinih igraca:
Melehr:Odbranio jedan udarac sto je isao u okvir gola,bezaposlen 4
Ivankovic:Odlicno odigrao,pljesak sa tribina svako malo,strijelac oba gola,cista 5
Markovic:Vidi se da je jako falio protiv Zvijezde,odlican igrac ponajvise u odbrani 4
Sunjic:Kao i protiv Zvijezde ,sve korektno bez greske ijedne 4
Zurzinoc:Idiot za psihijatrije,udaranje bez lopte igraca nakon faula na njemu,izravan crveni 1
Selimovic:covjek sa zapetljanim nogama,pokusavao,trudio se postao agresivniji sve u svemu 3
Afedize:dovoljan 2
Zadro:Ozbiljno razmisljam o pokretanju peticije da se on izbaci i dadne sansa ili Pavlu ili Sarcu ...neznalica 1
Stojanovic:Malo podsjetio na staroga Stoju al jos je daleko od forme bit ce bolji ,valjda 3
Dragicevic:Bez lopti...SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3
Kordic:bez lopti....SLAB VEZNI ZADRE NIGDJE 3

Jos su igrali Musa 3,Susic M 3 i Pehar neocjenjen malo igrao

Travnik losa ekipa sreca pa nas oni zapadose,sumnjam da bi ikoga iz vrha trenutno dobili sa ovakvom formom no Jovic je i rekao da ce se forma tek uhvatit u 4,5 kolu,Boze nam pomozi,sad idemo Slaviji u goste,sto ocekivati vec poraz.
Jovicu malo discipline tom Zurzinovu uvedi!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 mar 2010, 18:03

Tata,tata sto igrao onaj kosonja(Zadro) kad ne zna,rece dijete do mene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 mar 2010, 18:06

Babilon je napisao/la:Tata,tata sto igrao onaj kosonja(Zadro) kad ne zna,rece dijete do mene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zato sto je iz sirokog :D cema je ronaldinho,nemoj te lose o cemi ;)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 mar 2010, 18:15

Nudimo vam ga za Wagnera i jos nesto sitno vam para damo :D
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 08 mar 2010, 15:50

Sad da je mlatnuti Slaviju da zakompliciramo borbu za prvaka!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 mar 2010, 16:39

Babilon je napisao/la:HSK Zrinjski-Travnik 2:0

Zrinjski je nastupao u sljedecoj postavi,a evo i moje skromno misljenje o izvedbi pojedinih igraca:
Ivankovic:Odlicno odigrao,pljesak sa tribina svako malo,strijelac oba gola,cista 5
Markovic:Vidi se da je jako falio protiv Zvijezde,odlican igrac ponajvise u odbrani 4
Zurzinoc:Idiot za psihijatrije,udaranje bez lopte igraca nakon faula na njemu,izravan crveni 1
Selimovic:covjek sa zapetljanim nogama,pokusavao,trudio se postao agresivniji sve u svemu 3
Zadro:Ozbiljno razmisljam o pokretanju peticije da se on izbaci i dadne sansa ili Pavlu ili Sarcu ...neznalica 1
Stojanovic:Malo podsjetio na staroga Stoju al jos je daleko od forme bit ce bolji ,valjda 3

Travnik losa ekipa sreca pa nas oni zapadose,sumnjam da bi ikoga iz vrha trenutno dobili sa ovakvom formom no Jovic je i rekao da ce se forma tek uhvatit u 4,5 kolu,Boze nam pomozi,sad idemo Slaviji u goste,sto ocekivati vec poraz.
Jovicu malo discipline tom Zurzinovu uvedi!
Poslije Zvijezde dolazimo u mostar po 3 boda...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 08 mar 2010, 17:20

dolazite vi po 3 gola... nema boda nikom više Pod BB...
sad tuknut Slaviju i eto nas ponovo u borbi za prvaka.... tek će za 3-4 kola bolit onaj poraz od Zvijezde kad vidimo da će možda ona 3 boda zafalit...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 08 mar 2010, 17:53

Pirke_TM87 je napisao/la:Poslije Zvijezde dolazimo u mostar po 3 boda...
umalo ti ne rek'o po sta dolazis....:D

vidimo se.......... ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 08 mar 2010, 17:56

Babilon je napisao/la:HSK Zrinjski-Travnik 2:0

Travnik losa ekipa sreca pa nas oni zapadose,sumnjam da bi ikoga iz vrha trenutno dobili sa ovakvom formom no Jovic je i rekao da ce se forma tek uhvatit u 4,5 kolu,Boze nam pomozi,sad idemo Slaviji u goste,sto ocekivati vec poraz.Jovicu malo discipline tom Zurzinovu uvedi!
babilon...meni se cini da nisi dobar nikako...a hable cudne...kakav je pesimizam vazda u tebe..ccc :evil:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 mar 2010, 19:20

Mama ti habla,sta vrijeđas svaki moj post,ima nesto u svjetu sto se zove realnost,ne zivi u oblacima,nemoj da ja pođem vrijeđat,mora da si neciji sincic iz uprave!KANI SE TI VISE MENE ,sta mislis da s onakom igrom se moze dobiti u Lukavici?! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 08 mar 2010, 19:26

Babilon je napisao/la:Mama ti habla,sta vrijeđas svaki moj post,ima nesto u svjetu sto se zove realnost,ne zivi u oblacima,nemoj da ja pođem vrijeđat,mora da si neciji sincic iz uprave!KANI SE TI VISE MENE ,sta mislis da s onakom igrom se moze dobiti u Lukavici?! :roll:
u svakom postu tražiš neke negativnosti za klub koji ko biva navijaš....a imam malo više godina nego što misliš i upućeniji sam u rad i nerad kluba...ali prljavi veš,ako ga i ima se ne iznosi u javnost.....hablećino!!!!
a za to vrijeđanje mame,ti obećajem da ako još jednom spomeneš moju obitelj naći ću te preko IP,i onda ćemo se ja i ti malo porazgovarat face to face...samo ti nečeš imati face poslije razgovora....pazi šta pišeš ako već uzimaš ime Zrinjskog usta!!!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 mar 2010, 19:31

Aj bola ohladi,nije valjda da imas i veze u HT Mostaru?!Nemoj me prepadat molim te!
Ti neki navijac,simpaticer a takva agresivnost,malo psihijatrija?! :roll:
Face?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no face,yas face!
Forumi su za iznosenje stajalista primitivac jedan,nisu izmisljeni samo za hvalospjeve,kad je nesto ok i kad vidis neki napredak o tom se pise al kad vidis i pojedine balerine i upitnu nogometnu tehniku o tome treba sutit?!
Jel?!
Ma mi smo najbolji,Zadro je Ronaldino,Ganci su nove Patric Viere,Kordic je Dider Drogba,iđi vrvi nonamo!
HSK Zrinjski Mostar

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 mar 2010, 01:52

silenT. je napisao/la:dolazite vi po 3 gola... nema boda nikom više Pod BB...
sad tuknut Slaviju i eto nas ponovo u borbi za prvaka.... tek će za 3-4 kola bolit onaj poraz od Zvijezde kad vidimo da će možda ona 3 boda zafalit...
sad ozbiljno dolazimo po 3 boda..prvo se osvetimo zvijezdi sto su vas mlatnuli,i onda ste vi na redu..
1921-2011

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 09 mar 2010, 12:21

protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja :D

KUP JE NAŠ ;)

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 09 mar 2010, 12:26

HŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja :D

KUP JE NAŠ ;)
Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezone ;)
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 09 mar 2010, 14:04

Ništa nego Zrinjani vi pripremite barikade da slučajno ne bih manijaci došli do Z.Mostar :P
Strauss Junior

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 09 mar 2010, 14:16

BlueSharks je napisao/la:Ništa nego Zrinjani vi pripremite barikade da slučajno ne bih manijaci došli do Z.Mostar :P
ma jok nismo mi takvi :D

stisla policija burazeruuu,čuvajte se i vi manje alkohola i to je to

inače godra mi je što smo dobili želju za protivnika,iako smatram da je najteži moguci protivnik volim kad se mi zakačimo. maksimalno vas respektiram kao klub i navijače,osobno ste puno bolji od pitara u oba smisla...

uglavnom bit ce zanimljivo i do ovih sustreta ima vremena da uhvatimo željenu formu tako da je sve moguce. nadam se u nas prolaz...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.