Al' je gora od poslije rata. Dugovi rastu, rezultata nigdje. Be careful what you wish for.Kawhi je napisao/la:To sto je Sloboda losa nije do tebe, bila je i dok se ti nisi rodila.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Al' je gora od poslije rata. Dugovi rastu, rezultata nigdje. Be careful what you wish for.Kawhi je napisao/la:To sto je Sloboda losa nije do tebe, bila je i dok se ti nisi rodila.
Jel Kraljice Zla jos postoje?bodi123 je napisao/la:Aerials dodji kod nas u bandwagon FKS-a ako ti ugase Slobodu, ionako je pola tvojih s teme tamo u našem taboru. Vincent Tan, Turkish Airlines, čist račun duga ljubav... Divovi s Koševa
postoje, Donnie je sad vođa grupe, baš ti nije pričao?Kawhi je napisao/la:Jel Kraljice Zla jos postoje?bodi123 je napisao/la:Aerials dodji kod nas u bandwagon FKS-a ako ti ugase Slobodu, ionako je pola tvojih s teme tamo u našem taboru. Vincent Tan, Turkish Airlines, čist račun duga ljubav... Divovi s Koševa
Pa dješ navijat za Sisoju, to je isto ko da ja počnem navijat za FKŽ, moraš se prebacit u drugi gradAerials je napisao/la:Prije bih za Slogu SH počela navijati nego za neki od vaših klubova.
Pa that's the point.bodi123 je napisao/la:Pa dješ navijat za Sisoju, to je isto ko da ja počnem navijat za FKŽ, moraš se prebacit u drugi gradAerials je napisao/la:Prije bih za Slogu SH počela navijati nego za neki od vaših klubova.
Nije mi se pohvalio.bodi123 je napisao/la:postoje, Donnie je sad vođa grupe, baš ti nije pričao?Kawhi je napisao/la:Jel Kraljice Zla jos postoje?bodi123 je napisao/la:Aerials dodji kod nas u bandwagon FKS-a ako ti ugase Slobodu, ionako je pola tvojih s teme tamo u našem taboru. Vincent Tan, Turkish Airlines, čist račun duga ljubav... Divovi s Koševa
kad upisuješ rezultat, upisuješ oba, ili sva 3 seta, upišeš prvi set, pa ideš add set, pa drugi...Sarmelino je napisao/la:
Maestro, pa na tebe inšallahsljivo je napisao/la:Blejzer se zagrijavo sa Sarmom. Na koga ideš Blejzeru?
ispadaš od Maestra, mogao bi Maestro meni na megdan u finaluBlejzer10 je napisao/la:Maestro, pa na tebe inšallahsljivo je napisao/la:Blejzer se zagrijavo sa Sarmom. Na koga ideš Blejzeru?
imaš u ovom linku u opisu kako se igraDANTES je napisao/la:De mi malo pojasnite kako se igra plej of
Ne znam, izgubit ću puno satisfakcije i motiv nakon našamaravanja Henka.Blejzer10 je napisao/la:Maestro, pa na tebe inšallah
bodi123 je napisao/la:postoje, Donnie je sad vođa grupe, baš ti nije pričao?Kawhi je napisao/la:Jel Kraljice Zla jos postoje?bodi123 je napisao/la:Aerials dodji kod nas u bandwagon FKS-a ako ti ugase Slobodu, ionako je pola tvojih s teme tamo u našem taboru. Vincent Tan, Turkish Airlines, čist račun duga ljubav... Divovi s Koševa
Donnie Darko je napisao/la:
Dok ste prije rata bili sila. Al druge ligeAerials je napisao/la:Al' je gora od poslije rata. Dugovi rastu, rezultata nigdje. Be careful what you wish for.Kawhi je napisao/la:To sto je Sloboda losa nije do tebe, bila je i dok se ti nisi rodila.
Razmisljo sam o tome,nisam bio siguran da li trebabodi123 je napisao/la:kad upisuješ rezultat, upisuješ oba, ili sva 3 seta, upišeš prvi set, pa ideš add set, pa drugi...Sarmelino je napisao/la:
da se mogu vidjeti i rezultati po setovima, a ne samo 2-0 ili 2-1
ovako
http://challonge.com/playoffs_SSba2
postavi ovo na 1. stranicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.