Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ustvari ovaj decko iznad je prikriveni navijac Sirokog, ne zamjerite mu ljudiTaRgEt_ je napisao/la:Kako je lijepo Siroki vidjeti na prvom mjestua danas sam jos dobio na kladionici 2 4,0 km kvota bila 120 km na 30 pa nikada lijepsi dan
Cestitam nasem predstavniku , na odlicnog pobjedi
neno#4 je napisao/la:Ustvari ovaj decko iznad je prikriveni navijac Sirokog, ne zamjerite mu ljudiTaRgEt_ je napisao/la:Kako je lijepo Siroki vidjeti na prvom mjestua danas sam jos dobio na kladionici 2 4,0 km kvota bila 120 km na 30 pa nikada lijepsi dan
![]()
![]()
![]()
Drago mi je da si priznaoTaRgEt_ je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ustvari ovaj decko iznad je prikriveni navijac Sirokog, ne zamjerite mu ljudiTaRgEt_ je napisao/la:Kako je lijepo Siroki vidjeti na prvom mjestua danas sam jos dobio na kladionici 2 4,0 km kvota bila 120 km na 30 pa nikada lijepsi dan
![]()
![]()
![]()
Nema mi sta zamjeriti , meni je drago sto se nas koefcijent povecava i ovako je lijepo , a ti znas ciji sam ja navijac i ciji cu biti do smrti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamo igraju samo hrvate, trebati ce jos vremena dok jedan zaigra za BiH.mirzza je napisao/la:Škripari svaka cast, lijepo je vidjeti tim iz BiH na prvom mjestu, pravi primjer za uspješan klub. Samo nam pojacajte repku malo, majka mu stara.
u hrvatskoj se bolje radi pa mladi momci idu tamo npr, bilinovac,naletilic su odlicni igraju za mladu hrvatsku ,bili na prvenstvu prosle god.mirzza je napisao/la:Škripari svaka cast, lijepo je vidjeti tim iz BiH na prvom mjestu, pravi primjer za uspješan klub. Samo nam pojacajte repku malo, majka mu stara.
Pored svih ti nadjes Naletilica koji je igrao za BiHRosas7 je napisao/la:u hrvatskoj se bolje radi pa mladi momci idu tamo npr, bilinovac,naletilic su odlicni igraju za mladu hrvatsku ,bili na prvenstvu prosle god.mirzza je napisao/la:Škripari svaka cast, lijepo je vidjeti tim iz BiH na prvom mjestu, pravi primjer za uspješan klub. Samo nam pojacajte repku malo, majka mu stara.
svaka cast za siroki,zelim da pobjedite cibonu sutra
lech je napisao/la:jel ovo Siroki poslo pionire u Beograd ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.