nije vrijedno...
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
...
nije vrijedno...
nije vrijedno...
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 16 nov 2020, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa Jasminov milion Slobodi niko ne spori. Ja sam i pisao da nema lokalne vlasti koja vise daje klubu.
za svakog politicara se moze naci tako nesto. Kome idu tenderi u Tuzli i kako ? nema ga postenog.
ako cemo postaviti iz vaseg ugla, onda je Kuko naj... Zasluzan je za ekonomski rast, prvi je otvoreno rekao NE Sarajevu, i da se Tuzla mora okrenuti sebi, i jos pride nam je golemo pomogao kad smo ulazili u PL kad nije htio da se proda Jedinstvu i lobiju iz SDA. Eto dogovorismo se oko najboljeg.
Moze se ba, samo treba dijalog zdrav
za svakog politicara se moze naci tako nesto. Kome idu tenderi u Tuzli i kako ? nema ga postenog.
ako cemo postaviti iz vaseg ugla, onda je Kuko naj... Zasluzan je za ekonomski rast, prvi je otvoreno rekao NE Sarajevu, i da se Tuzla mora okrenuti sebi, i jos pride nam je golemo pomogao kad smo ulazili u PL kad nije htio da se proda Jedinstvu i lobiju iz SDA. Eto dogovorismo se oko najboljeg.
Moze se ba, samo treba dijalog zdrav
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
najbolji premijer ikada, i vrhunski politicar
eeee koja politicka nezrelost, nije ni cudo.
nemam ja s tobom sta vise raspravljat..
bego vrhunski
eeee koja politicka nezrelost, nije ni cudo.
nemam ja s tobom sta vise raspravljat..
bego vrhunski
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nije, ubijedio si me. Kuko je 
haj da vidim ko tebi valja od premijera et konkretno hahaha
haj da vidim ko tebi valja od premijera et konkretno hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ASD
- Kontakt:
Samo još nešto.
U Banovićima jedan od SDA boljerangiranih vijećnika Jasmir Ikanović dijelio ćeliju sa Tasimom Kučevićem kad je bio u zatvoru.
U Banovićima jedan od SDA boljerangiranih vijećnika Jasmir Ikanović dijelio ćeliju sa Tasimom Kučevićem kad je bio u zatvoru.
-
Sariel1987
- Kontakt:
odlicne predispozicije za daljnji napredak u politickoj karijeri. mogo bi postat i kakav kanotnalni ministar
i jos nesto i od mene, ne mogu da vjerujem da se tako kratko pamti ko je htio pod svaku cijenu u vlast u kantonu, sa sda ili pda. a vezano za ove prozivke na racun pda i sdp
-
Sariel1987
- Kontakt:
elem prosli su izbori, dosadni su svi bili, najmucnija i najprljavija kampanja dosad..
idemo dalje, jbes i izbore i stranke
idemo dalje, jbes i izbore i stranke
- Beduin
- Kontakt:
Kako HEEZ gradnja poce dobijati dobre lokacije, odmah i Jasmin dobi u Simin Hanu. Cekam u medijima zagrljene Jasmina i Azuku. 
Kad vidis koliko je bilo kandidata za GV i skontas koliko je baceno glasova na te silne stranke/pojedince, zato i jeste ovako. Kamo srece da se poostri prag osnivanja stranki, ukine finansiranje stranaka iz gradskog/drzavnog budzeta te smanji broj kandidata, politika bi nam procvjetala, mnoge stranke ugasile usljed obaveze samofinansiranja te bi imao suzen izbor kome dati glas. Ovako dok svako baci svome glas dobijes ovakvo stanje.
Kad vidis koliko je bilo kandidata za GV i skontas koliko je baceno glasova na te silne stranke/pojedince, zato i jeste ovako. Kamo srece da se poostri prag osnivanja stranki, ukine finansiranje stranaka iz gradskog/drzavnog budzeta te smanji broj kandidata, politika bi nam procvjetala, mnoge stranke ugasile usljed obaveze samofinansiranja te bi imao suzen izbor kome dati glas. Ovako dok svako baci svome glas dobijes ovakvo stanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
SDP 8Kako sada stvari stoje, SDP će imati osam mandata u Gradskom vijeću Tuzle, SDA šest, Socijaldemokrate BiH četiri, Tuzlanska alternativa i SBB po tri, po dva Demokratska fronta i Platforma za progres, a po jednog Naša stranka, PDA i Stranka za BiH.
SDA 6
SD 4
TA 3
SBB 3
DF 2
PZP 2
NS 1
PDA 1
SZBIH 1
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Historijski gledano to je sasvim normalna pojava, prvo cuza pa kasnije jak politicar. Ni prvi ni zadnji u svijetu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 11:30odlicne predispozicije za daljnji napredak u politickoj karijeri. mogo bi postat i kakav kanotnalni ministar
i jos nesto i od mene, ne mogu da vjerujem da se tako kratko pamti ko je htio pod svaku cijenu u vlast u kantonu, sa sda ili pda. a vezano za ove prozivke na racun pda i sdp![]()
![]()
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
nije to bas tako jedno je kad lezis zbog ideala, a drugo kad lezis zbog privrednom ili nekog drugog kriminala.
nije isto kad te osude zbog ideologije, kao zbog neke utaje poreza, kradje, mita cega vec...ne moze nikad bit isto.
nije isto kad te osude zbog ideologije, kao zbog neke utaje poreza, kradje, mita cega vec...ne moze nikad bit isto.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 16 nov 2020, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
SDP 8
SDA 6
SD 4
TA 3
SBB 3
DF 2
PZP 2
NS 1
PDA 1 ili SZBIH 1
SDA 6
SD 4
TA 3
SBB 3
DF 2
PZP 2
NS 1
PDA 1 ili SZBIH 1
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Moglo bi biti konstrutkivno, pod uslovom da pukne ljubav izmedju Enke i SDA te da PzP ostane u nekakvoj umjerenoj opoziciji.
Što neko reče, hajmo malo razmišljati i glasati, raditi u interesu Tuzle a ne stranackih sefova
Što neko reče, hajmo malo razmišljati i glasati, raditi u interesu Tuzle a ne stranackih sefova
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
kako df do 2 mjesta enigma je
al sda posle svega 6?
jos ce se to mijenjat...
al sda posle svega 6?
jos ce se to mijenjat...
- ASD
- Kontakt:
Ma lik sitni klošar. Zbog tog ležao. Niti zbog ideala niti zbog privrednog kriminala. Sama činjenica s kim je dijelio ćeliju sve govori.
- Beduin
- Kontakt:
Znam to, nego se zezam nakon tvorza mozda postane jak politicar. Naravno da nece. 
SDA ne posustaje kod nas koliko god ih pljuvali. Jos kad vidim SBB i DF 5 mandata uzeli, povraca mi se.
SDA ne posustaje kod nas koliko god ih pljuvali. Jos kad vidim SBB i DF 5 mandata uzeli, povraca mi se.
075 ❤
075 ❤
SDP 8 + TA 3 + PDA 1 = 12
SDA 6 + SD 4 + SBB 3 + DF 2 = 15
Biti ce zanimljivo gledati SBB da li ce se prodati SDP-u , NS mislim da ide u opoziciju u svakom slucaju tako da bi PZP mogao odluciti o novoj vecini
PZP 2 + NS 1 = 3
SDA 6 + SD 4 + SBB 3 + DF 2 = 15
Biti ce zanimljivo gledati SBB da li ce se prodati SDP-u , NS mislim da ide u opoziciju u svakom slucaju tako da bi PZP mogao odluciti o novoj vecini
PZP 2 + NS 1 = 3
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa to je ta carsija o kojoj ovde pricaju, a realno vidis i sam i po fejsu..
-
Sariel1987
- Kontakt:
zanimljiva je racunica po kojoj se sdp.u prodaje a sasvim slucajno sa sda je ok
i onda se ljute kad im kazu ljudi sda sateliti perjanice socijaldemokratije, ok su i repsiratori i korona, i sve ostalo sto se desavalo...
i kao hoce promjene, al u kolo sa istim onima, od kojih bjeze recimo grdjani sarajeva zeljni promjena.
lud narod nema druge,
znaci bukvalno ko glasa za ove stranke daje glas sda i tu sva prica zavrsava.kako god to uljepsavali..
i onda se ljute kad im kazu ljudi sda sateliti perjanice socijaldemokratije, ok su i repsiratori i korona, i sve ostalo sto se desavalo...
i kao hoce promjene, al u kolo sa istim onima, od kojih bjeze recimo grdjani sarajeva zeljni promjena.
lud narod nema druge,
znaci bukvalno ko glasa za ove stranke daje glas sda i tu sva prica zavrsava.kako god to uljepsavali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.