RK Bosna
Re: RK Bosna
Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
aleksandar_veliki je napisao/la:Sa Karacicem i Savicem, te Uvodicem, nema teorije.Mancini je napisao/la:Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.

I prosle sezone je bio gol razlike za Bosnu na Mojmilu...i onda smo ih opet uzeli u BL iako su se napalili da nas pobjede kao nikad do tada...Mancini je napisao/la:Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.
Da,prvo cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi,ali zasto u izvjestaju sa utakmice nema da je Borac promasio 5 sedmeraca,da su strijelci bili malo raspolozeniji rezultat je mogao biti drugaciji,ipak su rijetke utakmice sa 5 promasenih penala al u svakom slucaju ne zelim umanjiti pobjedu Bosne koja je bila oslabljena,volio bi da se oporave svi igraci do utakmice u BL jer sam ubjedjen da ce Borac pobjediti,ovakvo lose sutersko vece je nemoguce ponoviti....Sada Borac nije slabiji od Bosne a prošle sezone je bio slabiji.
Kakve to ima veze? Nisu lopte otisle u plafon nego je Martinovic odbranio!Papalukas je napisao/la:Da,prvo cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi,ali zasto u izvjestaju sa utakmice nema da je Borac promasio 5 sedmeraca,da su strijelci bili malo raspolozeniji rezultat je mogao biti drugaciji,ipak su rijetke utakmice sa 5 promasenih penala al u svakom slucaju ne zelim umanjiti pobjedu Bosne koja je bila oslabljena,volio bi da se oporave svi igraci do utakmice u BL jer sam ubjedjen da ce Borac pobjediti,ovakvo lose sutersko vece je nemoguce ponoviti....Sada Borac nije slabiji od Bosne a prošle sezone je bio slabiji.
Pa da, da smo igrali bez golmana, siguran sam da bi Borac pobijedio

Kod: Označi sve
Kakve to ima veze? Nisu lopte otisle u plafon nego je Martinovic odbranio!
Pa da, da smo igrali bez golmana, siguran sam da bi Borac pobijedio :lol:

Sta cemo mi smo provincijski klub pa nam je dobar i trener u pokusaju,eto vama se ne igra a nama je to san pa dogovori sa svojim prijateljom da nas pusti, ako Borac bude prvak ove godine ja znam da ce to biti tvoja zasluga,hvala ti unaprijed.....Dok su god Bosni glavni suparnici za prvaka klubovi sa trenerima u pokusaju ista ce biti prvak, pa makar joj to cilj i ne bio. Mozes dovesti mali milion "velikih" igraca (Borac) ali kada imas trenera u pokusajima onda si osudjen gledati u ledja klubu kojem nije cilj Liga prvaka.
Ali ta prica je malo dosadna...jer ste i prosle godine tako pricali, i pretprosle, i svake godine najavljujete kako ste bas eto te godine spremni da nas dobijete u Boriku. Isto kao sto cete biti i naredenih ko zna koliko godinaPapalukas je napisao/la:Htio sam samo reci da se ne bas cesto desava da ekipa ne iskoristi 5 penala, al ajde ti protumaci kako hoces ja samo kazem da ce Borac 100% pobjediti Bosnu u Banja Luci,al dobro vidim vec neki govore da Bosni nije cilj titula da zele da igraju eurokupKod: Označi sve
Kakve to ima veze? Nisu lopte otisle u plafon nego je Martinovic odbranio! Pa da, da smo igrali bez golmana, siguran sam da bi Borac pobijedio :lol:
![]()
![]()

Eto prelistaj temu malo unazad pa se uvjeri
Ma nama je dobro i ovako pobjedimo Aragona i mi smo medju 16 ekipa u Kupu pobjednika kupova ,a sto je najbolje kad prodjemo Spance vjerovatno cemo imati dosta laganiji zrijeb a vi se borite da ne izgubite od Barse vise od 20 golova razlike pa se vidimo na proljece u Banja Luci....
Koju nam poruku Bosna šalje ovim svim besplatnim ulaznicama,evo čitam da je i za Barcelonu ulaz besplatan !?
Ne vjerujem da je to zbog dobre volje u klubu

Vjerovatno da se klub raspada? Ili da smo spoznali da ce Borac ove godine biti prvak i da mu ne mozemo nista? Ili da igraci odlaze pa nece ko imati odigrati utakmicu? Koja je sad od ove tri?Noddesbo je napisao/la:Koju nam poruku Bosna šalje ovim svim besplatnim ulaznicama,evo čitam da je i za Barcelonu ulaz besplatan !?

Ko nece od rukometasa Bosne igrati protiv Barselone ?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ne pratim rukomet pa molim one koje imaju info u vezi barcelone u koliko je sati utakmica i da li je ulaz zaista besplatan.
hvala!
hvala!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
U 19 je sati utakmica i jeste ulaz je besplatan.BernardBarnjak je napisao/la:ne pratim rukomet pa molim one koje imaju info u vezi barcelone u koliko je sati utakmica i da li je ulaz zaista besplatan.
hvala!
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Colo Colo
Hvala.
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Rukometaši aktuelnog evropskog prvaka Barcelone bez većih problema večeras su u Skenderiji u okviru 5. kola Lige prvaka savladali bh. šampiona Bosnu (43:17).
Na samom otvaranju utakmice izabranici Irfana Smajlagića su uspjeli parirati mnoko kvalitetnijom suparniku. U 5. minuti na semaforu je stajalo :3:3, da bi onda Barcelona velikom serojom od 9:1 riješila pitanje pobjednika.
U završnici prvog dijela Studenti su zaigrali nešto bolje, te su zahvaljujući Tariku Međiću, koji je postigao četiri gola, digli publiku na noge.
Na golu katalonskog diva u prvih 30 minuta briljirao je bh. reprezentativac Danijel Šarić, koji je imao čak 11 odbrana.
U drugom dijelu Barcelona nije posustajala, odnosno igrači katalonske momčadi su igrali kao da nemaju veliku rezultatsku prednost i iz minuta u minut su isti povećavali za konačnih 43:17.
Kod Bosne najefikasniji je bio kapiten Tarik Međić, dok su golmani Martinović i Tatar imali ukupno 12 odbrana, a s druge strane gotovo svi Barcelonini igrači su bili raspoloženi. Golman bh. reprezentacije Danijel Šarić skupio je 15 uspješnih odbrana.
Na samom otvaranju utakmice izabranici Irfana Smajlagića su uspjeli parirati mnoko kvalitetnijom suparniku. U 5. minuti na semaforu je stajalo :3:3, da bi onda Barcelona velikom serojom od 9:1 riješila pitanje pobjednika.
U završnici prvog dijela Studenti su zaigrali nešto bolje, te su zahvaljujući Tariku Međiću, koji je postigao četiri gola, digli publiku na noge.
Na golu katalonskog diva u prvih 30 minuta briljirao je bh. reprezentativac Danijel Šarić, koji je imao čak 11 odbrana.
U drugom dijelu Barcelona nije posustajala, odnosno igrači katalonske momčadi su igrali kao da nemaju veliku rezultatsku prednost i iz minuta u minut su isti povećavali za konačnih 43:17.
Kod Bosne najefikasniji je bio kapiten Tarik Međić, dok su golmani Martinović i Tatar imali ukupno 12 odbrana, a s druge strane gotovo svi Barcelonini igrači su bili raspoloženi. Golman bh. reprezentacije Danijel Šarić skupio je 15 uspješnih odbrana.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jeste Barca gigant ali 43:17!!!
Previše
Previše
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
Puno previše....tepsija je napisao/la:Jeste Barca gigant ali 43:17!!!
Previše
TOP 5 što se tiče razlike u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.