FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I kome bi to bordo p. trebali da polazu racun? Njegovom puncu?? Polaze li njegov punac ikome racun? Je li njihov haver Baljak ikome polagao racune godinama? Ne, trebaju bp da polazu. Da znas da hoce! Ma smjesni ste, niste ni svjesni...
Prava istina. Prolazim kraj Padrina sa rodjacima iz Rakovice i ne mogu da vjerujem da se renovira, vratim se par koraka nazad u Fly i gledam TV vidim 87 min reko ovo je dobro pobjedili smo... Kad vraćaju se neki momci sa tekme pitam je li završili 1 0 kaže 1-1. Bilo mi krivi samo tako ne radi Padrino i još Sarajevo primilo gol:evil: ..HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako![]()
...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem
![]()
Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
FEDERER= KLOC
Protiv Baljka se digla kuka i motika jer je radio sve za svoj račun i nikom nije polagao račune. Ako će BP raditi isto, onda nije neka velika promjena. a argument da nije ni familija nikom polagala račune, pa ne treba ni BP je smiješan. znači, sve što je radio Baljak i familija mogu raditi i BP? onda smo se baš usrećili.UPS je napisao/la:I kome bi to bordo p. trebali da polazu racun? Njegovom puncu?? Polaze li njegov punac ikome racun? Je li njihov haver Baljak ikome polagao racune godinama? Ne, trebaju bp da polazu. Da znas da hoce! Ma smjesni ste, niste ni svjesni...
a ti si vidim blizak njima. nadam se da si samo glup i naivan, a ne da prenosiš zvanični stav, jer ja stvarno mislim da pozitivne promjene dolaze. među njima i to "polaganje računa" jer FKS nije ničija privatna prčija.
da dodam i odgovor na pitanje. Bordo p. bi trebali polagati račune istim onim kojima je i Baljak trebao polagati račune. nadam se da ne smatraš da je Baljak trebao polagati račune prijateljima, pa sad kad su oni na čelu kluba polažu račune samo sebi?
A izvini, ovom portalu se treba nesto pravdati? I ko je Mirza Varesanovic da se na njegove izjave mora odgovarati? Neka Mirza tebi posalje papire sta su on i njegov punac ucinili za klub pa cu ja vidjeti sa BP da oni pokazu svoje.
Portalu? ili Mirzi?
ti baš sporo kontaš.
Trebaju se "pravdati" javnosti. tj. trebaju poslovati transparentno. šta fali da se zna koliko je urađeno, koliko je love donešeno u klub, koliko je potrošeno... To je ono što se tražilo od Baljka, to je ono što se traži i od BP. Baljak to nije mogao dati jer je mutio i lovio u mutnom. Ako trebamo vjerovati da BP rade drugačije, zašto ja ne bih negdje pročitao sve ono što me interesuje. pa na ovom portalu, u avazu, na stranici kluba... svejedno mi je.

ti baš sporo kontaš.
Trebaju se "pravdati" javnosti. tj. trebaju poslovati transparentno. šta fali da se zna koliko je urađeno, koliko je love donešeno u klub, koliko je potrošeno... To je ono što se tražilo od Baljka, to je ono što se traži i od BP. Baljak to nije mogao dati jer je mutio i lovio u mutnom. Ako trebamo vjerovati da BP rade drugačije, zašto ja ne bih negdje pročitao sve ono što me interesuje. pa na ovom portalu, u avazu, na stranici kluba... svejedno mi je.
da se razumijemo, ja uopšte ne izjednačavam BP sa familijom, jer je sezona tek počela, ne izgleda loše i optimista sam.
ali stav nikako ne može biti: "nek prvo Mirza pokaže papire, pa ćemo mi."
jer mirza da je valjao, ostao bi u klubu. onaj ko želi da ostane, mora raditi drugačije od mirze, a ne isto kao on.
ali stav nikako ne može biti: "nek prvo Mirza pokaže papire, pa ćemo mi."
jer mirza da je valjao, ostao bi u klubu. onaj ko želi da ostane, mora raditi drugačije od mirze, a ne isto kao on.
Ti ne shatas poentu! Niko ne tvrdi da BP ne polaze ili nece polagati racune! Naravno da hoce jer su na kraju insistirajuci na transparentnom radu i dosli u klub. Ali, BP nije toliko blesav a i nema vremena da svakom kome se prohtije polaze racune. Racuni se polazu klupskim strukturama, Upravi i Skupstini a ne svakom sa ulice. Ako te zanima rad BP-a, odes na njihovu stranicu i tamo imas sve javno, transparentno. Ako te zanima detaljnije mozes ih i posjetiti. Ista je stvar sa klubom. Da se ja pitam 'pravdao' bih se samo clanovima kluba, oni su jedina javnost koja bi trebala da nas interesujecikac je napisao/la:
Protiv Baljka se digla kuka i motika jer je radio sve za svoj račun i nikom nije polagao račune. Ako će BP raditi isto, onda nije neka velika promjena. a argument da nije ni familija nikom polagala račune, pa ne treba ni BP je smiješan. znači, sve što je radio Baljak i familija mogu raditi i BP? onda smo se baš usrećili.
a ti si vidim blizak njima. nadam se da si samo glup i naivan, a ne da prenosiš zvanični stav, jer ja stvarno mislim da pozitivne promjene dolaze. među njima i to "polaganje računa" jer FKS nije ničija privatna prčija.
da dodam i odgovor na pitanje. Bordo p. bi trebali polagati račune istim onim kojima je i Baljak trebao polagati račune. nadam se da ne smatraš da je Baljak trebao polagati račune prijateljima, pa sad kad su oni na čelu kluba polažu račune samo sebi?
P.S. taj post je bio namjenjen moderatoru
kao prvo, i ja mislim/nadam se da će BP raditi mnogo bolje nego što se do sad radilo.
druga stvar je da mislim da to što ti pišeš uopšte nije u redu. BP kad su dolazili imali su podršku šire javnosti, navijača i velikog broja simpatizera kluba koji nisu ni u kakvim strukturama kluba. Kad su tek počeli, upravo su BP insistirali na transparentnosti prema javnosti, a tadašnja uprave je govorila isto ovo što ti sad pišeš: "Mi polažemo račune upravi, skupštini i klupskim strukturama, a ne kojejakvim udruženjima sa ulice". Zar nije bilo tako?
nemoj mi sada reći da je "Sjaši Kurta, da uzjaše Murta."?
da sad kad su BP u klupskim strukturama i oni neće nikom da polažu račune osim klupskim strukutrama?
stvarno, iz tvoje priče ne vidim nikakvu razliku između onog ranije i ovog sad.
Ali ja se ipak nadam da si ti samo jedan mali razmetljivi jalijaš, čija je dalja raja sad došla na vlast i koji sad misli da je došlo njegovih pet minuta da prosipa silu. Nadam se da to što ti pišeš u stvari nema nikakve veze sa onim što BP rade.
druga stvar je da mislim da to što ti pišeš uopšte nije u redu. BP kad su dolazili imali su podršku šire javnosti, navijača i velikog broja simpatizera kluba koji nisu ni u kakvim strukturama kluba. Kad su tek počeli, upravo su BP insistirali na transparentnosti prema javnosti, a tadašnja uprave je govorila isto ovo što ti sad pišeš: "Mi polažemo račune upravi, skupštini i klupskim strukturama, a ne kojejakvim udruženjima sa ulice". Zar nije bilo tako?
nemoj mi sada reći da je "Sjaši Kurta, da uzjaše Murta."?
da sad kad su BP u klupskim strukturama i oni neće nikom da polažu račune osim klupskim strukutrama?
stvarno, iz tvoje priče ne vidim nikakvu razliku između onog ranije i ovog sad.
Ali ja se ipak nadam da si ti samo jedan mali razmetljivi jalijaš, čija je dalja raja sad došla na vlast i koji sad misli da je došlo njegovih pet minuta da prosipa silu. Nadam se da to što ti pišeš u stvari nema nikakve veze sa onim što BP rade.
-
- Kontakt:
haha evo bas ce slati portalima dokumente i papire haha sjecas li se ti one parole HZ koja je vezana za portale? ima fino sud pa ce ga fino tuzit pa nek dokaze ovo sto laje,jer mu je krivo i njemu i puncu nemogu vise da kradu,bas ce HZ i BP slat portalima i vama nesto dokazivat,vase misljenje te ljude ne zanima ni jedne sekunde,i BP radi transparetno odete fino pogledate,raspitate se a ne ovako sjedit i pisat samo,vas tim igra vi sjedite kuci svaku tekmu i piskarate,BP nevalja,HZ nevaljaju,tim je uzasan itd. i onda ovdje hocete neko da vam polaze racune a tekme niste ocima vidjeli,sve se bojim da ce takvim "navijacima" bilo ko polagat racune! Bas ce se neko zalizanom pravdat,fino na sud pa nek dokaze ove svoje lazi,a nova uprava valjda skontala od prije kad je zalizani drzo pres konferencije sa vasim portalom koji je objavio 309 klipova kako kukaju da nemaju da jedu igraci i sl. gluposti da se neke stvari trebaju drzat u tajnostialeksandar_veliki je napisao/la:S tobom je veoma tesko diskutovati na nekoj normalnoj osnovi. Mislim da bi mu, ako laze, ti iz udruzenja trebali zacepiti usta za sva vremena. Poslati ovom portalu neke dokumente, papire, gdje se vidi da su donijeli lovu u klub i zavrsiti stvar sa bivsim trenerom. No, tvoj odgovor dovoljno govori o tebi.UPS je napisao/la:I kome bi to bordo p. trebali da polazu racun? Njegovom puncu?? Polaze li njegov punac ikome racun? Je li njihov haver Baljak ikome polagao racune godinama? Ne, trebaju bp da polazu. Ma smjesni ste, niste ni svjesni...
Fina Gradska sarajevska raja
Ja sam ti rekao sta rade BP i kako ces do njih doci a ti po svom. Idealno bi bilo da svako jutro kad ustanes uz kaficu otvoris malo kompjutercic i pogledas sta su dans BP ili neki drugi uradili za klub, zapalis jednu, pa se onda malo i pocesljas.... a tamo neko nesto radi... milina.cikac je napisao/la: stvarno, iz tvoje priče ne vidim nikakvu razliku između onog ranije i ovog sad.
P.S. Prijedlog za sve vas i za ovaj portal - otidjite do kluba i napravite intervju sa direktorom ili nekim od clanova uprave pa se sami vidite da li se radi transparentno ili ne i kako se uopste radi? Vrlo jednostavno! I ako sumnjate u transparentan rad, cinite to svake sedmice
P.P.S. Nisam clan BP!
-
- Kontakt:
ma ti si obican furac i na ovom i na nasem jednom forumu,ti si modni macak,sminka ovog gradaHZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako![]()
...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem
![]()
Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...

Fina Gradska sarajevska raja
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Zna i onaj zalizani, uljani, odvratni papak kakav smo mi mentalitet i da ce sa jednom recenicom na sve ovo pozitivno sto se desava baciti sumnju i da ce pitari pocet da pljuju po svemu... I meni je zlo od sinocnjeg boda. Presao 300km, potrosio 70KM i gledao ono. Al sta sad?! Nije mi ni prvi ni zadnji put. Tako mi je skoro uvijek. Novo mi je bilo ono dole u Citluku, jest da sam sjedio kuci i slusao, ali to mi je bio jedan od najljepsih osjecaja do sad. Da moje Sarajevo na strani glat dobije 1-4. Milina!!! Sve ovo sto se sad desava oko FKS mi je novo i napokon pocinjemo da licimo na neki ozbiljan klub. Ima naravno i stvari koje mi ne pasu, al sta sad, pa ne moze se sve srediti za 2 mjeseca. Il mozda moze?! Pa Man City je ulozio milijardu dolara pa nije uzeo titulu prvu sezonu a sumnjam da ce i ovu. Zato molim vas nemojte da kenjate jer nije vrijeme za to. Pustite ljude da rade, kupite clansku, idite na tekme, (Kosevo vam pred nosom) i manite gluposti... I KADA SVI TE NAPUSTE, HORDE ZLA SU UZ TEBE!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
sad ne smijete da pišete, stigo zubizareta
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Iz priložanog sinoć ,ne piše vam se dobro.Jedino me dojmio desni bočni,ostalo ništa posebno.Sredine nemate,krila se ne vraćaju,a najveća greška ulazak Džafića koji nije uopšte uigran sa ekipom.Volim gledati naše najveće klubove ali Plišek mora ozbiljno uzeti sve u svoje ruke ,a ne da već sad dozvoljava da mu drugi kroje tim.Velež me totalno (pogotovu u drugom poluvremenu)prijatno iznenadio.Jednostavno imaju sve.glavni razlog je sigurno u tome što kod Mirze igraju samo najbolji,a rezerve Željini igrači -bivši)unesoše preokret.
-
- Kontakt:
Nisam mislio ulaziti u DISKUSIJU ali neke su me stvari nenormalno izvicirale.....
Dok god budu navijaci i takozvani BP vodili Klub nema od toga nista, a nenavija se za klub i
nevoli se Klub u VIP lozama vec na SJEVERU i ISTOKU..... Mislite da bi se Mamic sa Dinamom
plasirao u Ligu Prvaka da je pustio da mu navijaci vode Klub......
Dok god budu navijaci i takozvani BP vodili Klub nema od toga nista, a nenavija se za klub i
nevoli se Klub u VIP lozama vec na SJEVERU i ISTOKU..... Mislite da bi se Mamic sa Dinamom
1. SARAJEVO 7
2. VELEŽ 7
3. BORAC 7
4. ŠIROKI B. 7
5. TRAVNIK 7
6. SLAVIJA 6
7. (-1)ZRINJSKI 4
8. LEOTAR 4
9. RUDAR P. 4
10. ŽELJEZNIČAR 3
ne kontam sta vam nije jasnO*?
2. VELEŽ 7
3. BORAC 7
4. ŠIROKI B. 7
5. TRAVNIK 7
6. SLAVIJA 6
7. (-1)ZRINJSKI 4
8. LEOTAR 4
9. RUDAR P. 4
10. ŽELJEZNIČAR 3

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sigurno, najbolje bi bilo da ga vodi Baljak i Mirzin punac, a mozda bi ga i zujo mogao uspjesno voditimatrix1982 je napisao/la:Nisam mislio ulaziti u DISKUSIJU ali neke su me stvari nenormalno izvicirale.....
cuj zalizanog licemjera fol voli klub a ne propusta priliku da ga popljuje, crkni stoko lopovska... nije dao u citavoj prosloj sezoni izjava za TV/novine/portale ko za ovu utakmicu, uvijek je bjezao i sakrivao se, ko zadnja kuja... kad si vec ponosan na proslu sezonu koju ti je mesar zavrsio, spomeni i onu prije sa kojom si nas u crno zavio uhljupe... sve najbolje velezu, cestitam na bodu zasluzili ste 

Al' najbitnije je da strumfovi znaju da je vec neko pocao Pliseku krojiti tim. Golemo je to kako studiozno pratite najdrazi klub, ali fakatdeset je napisao/la:Iz priložanog sinoć ,ne piše vam se dobro.Jedino me dojmio desni bočni,ostalo ništa posebno.Sredine nemate,krila se ne vraćaju,a najveća greška ulazak Džafića koji nije uopšte uigran sa ekipom.Volim gledati naše najveće klubove ali Plišek mora ozbiljno uzeti sve u svoje ruke ,a ne da već sad dozvoljava da mu drugi kroje tim.Velež me totalno (pogotovu u drugom poluvremenu)prijatno iznenadio.Jednostavno imaju sve.glavni razlog je sigurno u tome što kod Mirze igraju samo najbolji,a rezerve Željini igrači -bivši)unesoše preokret.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad nam treba pobjeda protiv Slavije da ostanemo ovdje.johnnyHZ je napisao/la:1. SARAJEVO 7
2. VELEŽ 7
3. BORAC 7
4. ŠIROKI B. 7
5. TRAVNIK 7
6. SLAVIJA 6
7. (-1)ZRINJSKI 4
8. LEOTAR 4
9. RUDAR P. 4
10. ŽELJEZNIČAR 3
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Dadox, OzmoodPinglewood, riki46, robertkosar, said, Sanchez87hz, supervizor i 72 gosta.