FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 mar 2013, 14:02

@edo07 čestitamo!
Upravo ste napisali najgluplji komentar u historiji foruma.
Time ste se plasirali u finale svejtskog prvenstva u hrkljušu koje se održava u Čeljigovićima.
Udri se bekane, udri se... :oops:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 mar 2013, 14:13

JetSet_Hantraga je napisao/la:@edo07 čestitamo!
Upravo ste napisali najgluplji komentar u historiji foruma.
Time ste se plasirali u finale svejtskog prvenstva u hrkljušu koje se održava u Čeljigovićima.
Udri se bekane, udri se... :oops:
hajd objasni po cemu to?? obrazlozi svoje misljenje pa cu ti ja objasniti koliko si smijesan

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 14 mar 2013, 14:14

BavaracZenica je napisao/la:
Real-Bayern
Dortmund-Barcelona
Galatasaray-Psg
Malaga-Juventus

:D :D :D :D
Ja bih licno voleo da se sastanu Dortmund i Barselona, kako bih ulozio kucu i imanje, babine goblene i dedin mlin u prolaz Jirgenovih osica, a prilikom gledanja tog dvomeca, zamolio bih vlasnike kladionice u kojoj sam poceo da gledam ligu sampiona da mi dozvole da okacim tiket na svima vidno mesto, kako bih nervirao seljake kojima cesto bivam okruzen u vreme odigravanja meceva. Naravno, u kopirnici bih uvelicao font.

Doduse, Borusija stize do polufinala, gde "mucki" biva izbacena, usudio bih se reci od nekog Reala, na primer. Dakle oni idu dalje nevezano s kim se sastanu.

A sto se "nas" tice, licno bih voleo da se sastanemo sa LAZNIM KLUBOM iz prestonice Francuske. Ali, verovatno se to nece dogoditi. Nas cekaju neke Barselone, Reali, Juventusi.

Sad cekam da Katalonci ospu paljbu na mene.

Sto bi rekao jedan covek: "Pucajte, ja i dalje drzim cas"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 mar 2013, 14:26

slažem se u potpunosti sa kolegom Edom potjerao bih naljeto prvo Milera jer tip nema kao prvo figuru fudbalera nema ništa kod fudbalske igre gdje se on ističe prosječan igrač trkač tehnika nula,ako je kvalitet zašto nije dao gol sinoć i nebi bilo drame isto važi za sebičnjaka Robena i njega bih potjerao,govorim sve ovo jer sam još uvijek ljut najviše zbog igre i zalaganja da je bar bilo 1:1 nebih ništa progovorio,ovako kroz svoje mjesto i gradić nemogu da prođem odmah me pitaju samo jedno jel ono sinoć igrao prvak NJemačke i budući osvajač LP mislim da su se obrukali i navijače i sebe ali eto imaju vremena za popravni....Pozzz svim iskrenim Bavarcima

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 mar 2013, 14:41

bajern100 je napisao/la:slažem se u potpunosti sa kolegom Edom potjerao bih naljeto prvo Milera jer tip nema kao prvo figuru fudbalera nema ništa kod fudbalske igre gdje se on ističe prosječan igrač trkač tehnika nula,ako je kvalitet zašto nije dao gol sinoć i nebi bilo drame isto važi za sebičnjaka Robena i njega bih potjerao,govorim sve ovo jer sam još uvijek ljut najviše zbog igre i zalaganja da je bar bilo 1:1 nebih ništa progovorio,ovako kroz svoje mjesto i gradić nemogu da prođem odmah me pitaju samo jedno jel ono sinoć igrao prvak NJemačke i budući osvajač LP mislim da su se obrukali i navijače i sebe ali eto imaju vremena za popravni....Pozzz svim iskrenim Bavarcima

Kolege lakse malo ba sta vam je :D
Kakvo crno protjerivanje Tomice,to su teske rijeci kontrolisite se malo, poslije lose odigrane tekme vi bi odmah mijenjali,i protjerivali.
Doce sve to na svoje mjesto ne brinem za to nimalo,u narednom mecu ocekujem osvetu guzenu za poraz u Munchenu,zivi bili pa vidjeli ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 mar 2013, 14:51

slika
Moj Neueru gdje su igrači kod stativa prilikom izvođenja kornera kod drugog gola Arsenala? Da se Neuer pridržavao osnovnih golmanskih pravila kad protivnik izvodi korner ostalo bi "samo" 1-0 za Topnike. :roll:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2013, 14:57

Kakva noc, jos uvijek sam pod dojmom. O spavanju da ne pricam, cekam vikend. :mrgreen:

Poraz ali na kraju prolaz, taman onoliko koliko je bilo potrebno.
Bolji tim je prosao, gledajuci cjelokupni dojam, no sinoc je Arsenal imao svoj show i uspio je sa dva suta prema Neueru isto toliko puta pogoditi.
Kad se sve sabere, od nekih 5 udaraca u obje utakmice oni su postigli 3 gola, po meni zaista fascinantno.
Da Bayern ima takav ucinak niti jedan protivnik ne bi prolazio sa manje od tri gola.

Sto se igraca tice, nekako su se svi nonsalantno ponasali od samog pocetka, kao da su krenuli u utakmicu sa mislima koji su usmjereni ka cetvrtfinalu.
Na kraju ih je to moglo kostati, ali pazi, moglo. :mrgreen:

Inace, Ribery je danas normalno trenirao. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2013, 16:23

Nakon UH-a sinoc danas su stigle kritike od KHR-a i Kaiser-a. Sammer nije htio puno komentarisati pred kamerama samo je rekao da se moraju probuditi iz sna u kojem se nalaze, a ja sam licno siguran da im je isti ocitao bukvicu u svlacionici nakon utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 14 mar 2013, 16:25

Trebala je biti "rutinska operacija", a mi smo tu operaciju pravo zakomplikovali pa nam je u pitanje doša o i život.Ovo nam treba biti škola i u nastavku treba drugačije. Bayern je već otpisao Arsenal čim je otsviram kraj londonske utakmice. Dobro smo prošli, ovo se ne smije ponavljati.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 14 mar 2013, 17:01

Nemojmo sad cijelu sezonu bacat u vodu radi jedne lošije utakmice,čak nije igra bila ni tol'ko loša koliko su prokleti Englezi sretni,u cijelom dvomeču nisu napravili poštene akcije a dadoše tri gola.Nakon Uniteda 99-e i CFC-a prošle sezone ovaj puta se Englezi ipak nisu uspjeli prošugat dalje :) :D .Alaba i Martinez najlošiji sinoć,Martinez suspendiran u četvrtfinalu no uvjeren sam da će Gustavo odigrati momački svoju ulogu,pogotovo ako nas sudbina spoji s uslovno jačim protivnicima.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2013, 17:07

Sramotna utakmica za naše uspavane zvjezdice zbog kojih sam maximalno iznerviran. :evil: Ne mogu da vjerujem da smo mi protiv ekipe kao što je Arsenal strahovali do zadnje sekunde u prolaz.Kad sam vidio da mi zadnjih 5 min čuvamo loptu uz aut liniju a Jupp uvodi Tymoschuka i pokušava spasiti šta se spasiti može diglo mi je pritisak na 200 slika.Sinoć niko nije zaslužio prolaznu ocjenu a među najgorim su mi svakako Kroos i Robben.Prvi usporava toliko igru da je to nevjerovatno za njega je Martinez Usain Bolt a kreativnost nam se svodila na to da **** loptu vraćamo od protivničkog šesnesterca do Neuera.

Robben je posebna priča, njegova sebičnost nas je mnogo puta koštala.Sinoć sam opet vidio stvari koje su ga krasile prošle sezone.Kod kontra napada on sam vuče loptu po desnoj strani i umjesto da lopta ide na drugu stranu gdje su dvojica bila slobodna on puca nebu pod oblake, baš u tom trenutnu je i kamera pokazala na Sammera i reakcije sa klupe koje nije potrebno komentarisati.

Samo čekam da Guardiola preuzme ekipu u riješi se Holađanina jer nema šanse da će ga zadržati u ekipi.

Moram spomenuti i suđenje koje je sinoć bilo dobrano na našoj strani jer na start Martineza je mogao ladno pokazati crveni a situacija kod navodnog offsajda je još veća greška s kojom je oštećen Arsenal.

U žrijebu ne znam koga bi volio za protivnika nakon sinoćnje blamaže.Opet ne može se na osnovu jedne utakmice donositi neki sud. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2013, 17:20

ribery je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da neću više pisati, i opet sam se vraćao, no sada je to zaista tako. Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne ;)

Želim se svima zahvaliti na forumu za vođene diskusije, za lijepe trenutke , te uživanju na ovoj temi. Neki su sada sretni, neki možda i nisu, no siguran sam da će se neki sjećati mene kao jednoga od vas, navijača Bayerna Munchena.

Želim vam mnogo sreće u životu, na forumu i u vašem poslu , te mogu ponosno napisati da mi je bilo zadovoljstvo s vama biti dio ovoga sportskoga foruma.

Hvala i za ss.ba kao forumu, i svim članovima istoimenog.

Posljedni post Neutrala aka Rz88 na ovome forumu . Peace. 8-)
Haj drug ne kaki hahahahaha :mrgreen:
Pitanje je vremena kad ces vratiti.

Kvota da se vraca za 5-7 dana- 8,40
Kvota da se vraca za 7-14 dana 5,35
Kvota da se vraca najkasnije za mjesec dana 3,00
Kvota da se nikako ne vraca 15, 95 (ovo ko kad puknes X na kosarku :mrgreen: )
2 godine i 9 mjeseci, moj Ribery otišla bi radi tebe kladionica u minus ;) :mrgreen:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 mar 2013, 17:27

Prije svega treba cestitati Arsenalovim igracima jer su ljudi odigrali u potpunosti fer i korektno i natjerali su polovicu Bayernovih navijaca da se ukenjaju u svjeze izabrane gace.
Sta reci za sinosnju tekmu?!

Da pokusam opisati i ocijeniti svakog igraca Bayerna pojedinacno to bi predugo trajalo jer je tesko napisati toliko ruznih pridjeva i epiteta uz njihova imena.Stoga bolje je dati generalnu ocjenu ekipe a to je -5. Razmisljajuci o razlozima sinosnjeg kraha pokusao sam slijediti logiku,stoga sam dosao do sljedeceg zakljucka.

Podcijeniti nekoga znaci dati mu manje znacenje i mogucnosti nego sto on zaista moze,a to je sinoc upravo Bayern uradio,i sto je veci stepen podcjenjivanja,posljedice su vece.
Nakon posljednjeg zvizduka u Londonu Bayern je bio u cetvrtfinalu pa sve do sinosnje 86 minute,i tada su skontali da se ima jos igrati :? nazalost prekasno!
No,ipak Bayern je uistinu u cetvrtfinalu i sutra ceka protivnika u zdrijebu.
Ono o cemu razmislja svaki navijac Bayerna vjerovatno jeste da li je sranje od igre sinoc uzrokovano cinjenicom da da je Arsenal bolja ekipa od nas? Nije! da li je sranje od igre sinoc uzrokovano cinjenicom da je Bayern u igrackoj krizi? Nije! Kao sto sam vec rekao to je rezultat opustanja i podcjenjivanja ekipe Arsenala.
Da je kojim slucajem rezultat u Londonu bio drugaciji odnosno povoljniji za Arsenal,tipa 1-1 ja uistinu vjerujem da bi ima Bayo sinoc bez po muke uvalio peticu!
Stoga,ja bez ikakvog straha sutra cekam zdrijeb i iskreno ocekujem Barcelonu pa da vidimo gdje uistinu stojimo!
Sjetite se : "Na muci se poznaju junaci".
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2013, 17:28

Ko god da bude naredni protivnik Bayern se ne treba bojati toga istoga. Dosta smo jači nego prošle sezone, no zamalo da nam se odbija nonšalantnost od glavu.

Prije svega moram istaći tu širinu koju posjeduje. Kako je lijepo vidjeti da imaš u rotaciji jednog Gomeza, Shaqirija, Timu, Gustava itd.

Jučer smo odigrali užasnu utakmicu i nismo ispali. Problem osim nemotivacije je i Luis Gustavo. Njega sam prije najviše pljuvao no pokazao se ipak kao odličan igrač. No s druge strane fale mu utakmice da uđe u pravi ritam. To se jučer veoma dobro vidjelo, nije ni blizu forme kao recimo lani dok smo uništili mali Real. Odbrana nam je dosta kvalitetnija, no šta je više sa tim prokletim i ukletim kornerima. Imaš Buytena, Dantea, Javija i zabije ti Francuz gol glavom. U Bundesligi smo dosta napredovali što se tiče samim kornera, zabijali su mnogi, pogodli su mnogi okvir i bilo je i svakakvih promašaja no gledajući ovu i prošlu sezone Bayern je napredovao ernormno.

Javija sam pljuvao dok prije par godina dok su ga neki hvalili. Očigledno da sam pogriješio. Od sada trebam češće biti pesimista što se tiče nekih igrača. Dobili smo borca, čovjeka kojeg se može opisati kao jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu gledajuči njegove defenzivne aktivnost, tehniku i igru prema naprijed (koja jeste limitirana, no ne može sve najednom). Veliki je hendikep njegovo neigranje u prvoj utakmici top 8.

Istakao bi još Alabu. Momak mlad, ofanzivno kada je Ribery tu ubitačna lijeva strana, no evidentno je da mu fali iskustva u igru nazad. Bayern je ekipa koja drži loptu, diktira tempo, no baš me zanima kako bi to izgledao protiv jedine ekipe što je favorit protiv nas, a to je Barcelona. (Real 50-50).

Sve u svemu, lijepo je vidjeti da je Bayern pametnom transfer politikom u obliku Ulija, Karla došao u samu elitu. I prije smo u vrhu bili, ali tanko je sve to bilo, no sada smo konstantni, još nam fali samo taj trofej. 5 utakmica aBd do njega.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 mar 2013, 18:06

Ja ne znam čemu beljezganje o podcjenivanju ekipe Arsenala sinoć, lafo da je Bayernu trebalo uvalili bi peticu, haha, jebote koliko je vama godina kad ovakve konstrukcije možete sročiti? Sinoć je Bayern igrao odlično, pogledajte statistiku, realizacija je falila, Arsenalova odbrana odigrala utakmicu sezone, Fabianski utakmica karijere, vjerovatno zacementirao prvo mjesto na golu od sinoć. Ajd premotajte snimak, pogledajte 3x natanane pa napišite opet kako je sinoć Bayern bio loš. Bayern je jednako odigrao u Londonu, ništa bolje, uvalili 3 krompira i gotovo. Onaj historijski gol Mandžukića na kraju presudio i vozdra. Ipak su Barsa i Real prevelik zalogaj koliko god vi to negirali. Pozdrav.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 mar 2013, 18:47

Za takve kao ti je i Arsenal bio prevelik zalogaj, za takve kao ti je City bio prevelik zalogaj, za takve kao ti je sam REAL bio prevelik zalogaj prošle sezone.Suditi nakon jedne utakmice, ne valja ti to.Ali ajde, meni baš drago, tri puta smo opasniji kad "favoriti nismo" 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 14 mar 2013, 19:22

Chuckie je napisao/la:Ja ne znam čemu beljezganje o podcjenivanju ekipe Arsenala sinoć, lafo da je Bayernu trebalo uvalili bi peticu, haha, jebote koliko je vama godina kad ovakve konstrukcije možete sročiti? Sinoć je Bayern igrao odlično, pogledajte statistiku, realizacija je falila, Arsenalova odbrana odigrala utakmicu sezone, Fabianski utakmica karijere, vjerovatno zacementirao prvo mjesto na golu od sinoć. Ajd premotajte snimak, pogledajte 3x natanane pa napišite opet kako je sinoć Bayern bio loš. Bayern je jednako odigrao u Londonu, ništa bolje, uvalili 3 krompira i gotovo. Onaj historijski gol Mandžukića na kraju presudio i vozdra. Ipak su Barsa i Real prevelik zalogaj koliko god vi to negirali. Pozdrav.
Čuj Bayern igrao odlično.Pa Bayern je sinoć odigrao najlišiju utakmicu u dosadašnjoj sezoni.Ove dvije utakmice sa Arsenalom su bile dvije potpuno različite u prvoj londonskoj utakmici gledali smo jakog, snažnog Bayerna koj je bio željan igre i golova, a Bayern sinoć izgledao je jalovo bezvoljno i bez želje naboja, sve akcije Bayena završavale su šutevima sa ivice sesnejsterca uglavnom Kroosa i Robbena . A što se tiče reala i Barce, prošle sezone smo pokazali koliki je zalogaj Real za Bayern a što se Barce tiče uvjeren sam da će ove sezone udsariti jedni na druge.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 14 mar 2013, 20:13

Međusobni mečevi: LEVERKUSEN - BAYERN
28.10.12 BUN Bayern Leverkusen 1 : 2
03.03.12 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
24.09.11 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
17.04.11 BUN Bayern Leverkusen 5 : 1
20.11.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
10.04.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
22.11.09 BUN Bayern Leverkusen 1 : 1
12.05.09 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
04.03.09 POK Leverkusen Bayern 4 : 2
29.11.08 BUN Leverkusen Bayern 0 : 2
22.03.08 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
29.09.07 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
15.04.07 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
11.11.06 BUN Leverkusen Bayern 2 : 3
04.02.06 BUN Bayern Leverkusen 1 : 0
13.08.05 BUN Leverkusen Bayern 2 : 5
05.02.05 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
28.08.04 BUN Leverkusen Bayern 4 : 1
28.07.04 DFB Bayern Leverkusen 3 : 0
06.03.04 BUN Leverkusen Bayern 1 : 3
20.09.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 3
08.03.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
05.03.03 POK Bayern Leverkusen 3 : 1
28.09.02 BUN Leverkusen Bayern 2 : 1
03.02.02 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
11.08.01 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
05.05.01 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
02.12.00 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
09.02.00 BUN Bayern Leverkusen 4 : 1
22.08.99 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
29.05.99 BUN Leverkusen Bayern 1 : 2
13.12.98 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
04.08.98 DFB Bayern Leverkusen 1 : 0
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 mar 2013, 21:24

libje je napisao/la:Međusobni mečevi: LEVERKUSEN - BAYERN
28.10.12 BUN Bayern Leverkusen 1 : 2
03.03.12 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
24.09.11 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
17.04.11 BUN Bayern Leverkusen 5 : 1
20.11.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
10.04.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
22.11.09 BUN Bayern Leverkusen 1 : 1
12.05.09 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
04.03.09 POK Leverkusen Bayern 4 : 2
29.11.08 BUN Leverkusen Bayern 0 : 2
22.03.08 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
29.09.07 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
15.04.07 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
11.11.06 BUN Leverkusen Bayern 2 : 3
04.02.06 BUN Bayern Leverkusen 1 : 0
13.08.05 BUN Leverkusen Bayern 2 : 5
05.02.05 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
28.08.04 BUN Leverkusen Bayern 4 : 1
28.07.04 DFB Bayern Leverkusen 3 : 0
06.03.04 BUN Leverkusen Bayern 1 : 3
20.09.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 3
08.03.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
05.03.03 POK Bayern Leverkusen 3 : 1
28.09.02 BUN Leverkusen Bayern 2 : 1
03.02.02 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
11.08.01 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
05.05.01 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
02.12.00 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
09.02.00 BUN Bayern Leverkusen 4 : 1
22.08.99 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
29.05.99 BUN Leverkusen Bayern 1 : 2
13.12.98 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
04.08.98 DFB Bayern Leverkusen 1 : 0
al ubjedjen sam da cemo pobjedit i pokazat da ova utakmica sa Arsenalom nije kriza il slicno sto neki govore :)
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2013, 21:29

Koga briga za ovu utakmicu. Kad će kup i LP. Prvenstvo je već naše. Bilo bi katastrofalno da padnemo u krizu u formi kada slijede najvažniji mečevi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.