FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E čuj turcina priča o kladionicarskoj mafiji. A njemu u turskoj zabranjeno da prilazi bilo kojem sportu
moSa ljoŽe
Hoce li biti danas prenos ? Da mozemo komentarisati ko nam od igraca ispada u odbrani i da malo kritikujemo golmane
Jok, danas nagadjamo ko je ispao 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema danas prenosa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo nevalja jer sam gledo ove dvije tekme i sta se vidjelo. Veseli udarci na go to dodavanje golmanu. Sinisa ko izgubljen slucaj trci ali ga nema. Zadnja linija lete lopte preko a nasih nigdje u 16 nam skace ko kako stigne.Najveci strah tj nas problem a to znaju i mala djeca. Zec upitnik golmani nikad gori Sinisa Kosoric kstastrofa i najveci problem svi znaju da zavisimo od Stile i pitanje broj jedan kako to rijesit. Nikako jer on je jedini igrac koji zna ostalo je prosjek tj igraci koji mogu igrat u Zelji a vjerujte i u nekim drugim klubovima premijer lige nebi bilo razlike. Puno je povratnickih igraca Stana Dado Kosoric Lendric Jamak a nedaju nikakvu razliku jel igrali jel usli sa klupe.
Znate li ko igra u ovom Proleteru? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Asim bivsi napokon
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Raja zna li neko ovog Nemanju ? Ja sam momka cesto vidjao na utakmicama, a vidim sad po fbu na par grupa da trazi posao i smjestaj. Ako neko zna momka, da napise u pp
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da nije Nemanja Ostojic?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ga non stop na pofama vidjam... Oko kladionica se vrti... Pa eto raja.. Kolodvorska 3 i premier, sportplus itd itd
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sretoh ga nekad davno na tekmi, cini mi se da je iz Brckog doselio negdje na Pofama je zivio.
Treba organizovat neku akciju za njega, nas Zeljovac

Edit.
E ovo je vec nesto drugo
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 06 feb 2020, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, knoa, MrAmarOsim, Orvel, Paromlinac i 55 gostiju.